Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
15
Favori
26.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sıfırlama yapınca düzelir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda batarya değişimi yapan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yılı dolmak üzere, benim gibi birini 1 gün çıkarıyor. sistem çok yavaşlamazsa ilerde pil değişimi yaparım. videoları vardı

• Merhaba arkadaşlar. Kullanıcı ekledigimde NFC kisminda ödeme uygulaması belirleme ekranı yok. Sadece ana kullanicida çıkıyor. Diğer alanlarda çıkmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android 11 de kalması kötü oldu.

• FarCryTek kullanıcısına yanıt

genelde tüm teller 2 android sürümü alıyor.. bu da aldı zaten.. maks 5-7 yıl da güvenlik güncellemesi alır.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Bendeki 10 ile geldi. 11 e yükseldi başka da güncelleme gelmedi!

• FarCryTek kullanıcısına yanıt

sanırım hepsi o 10-11..

premium modellerde fabrika çıkışı üzerine 2 veren çok.. benim sony z5 ler toplamda 3 android olduğunu hatırlıyorum..

bizim n10 ki orta segment

• Değişim zamanı gelir o günleri görür isem, sanırım one plus dan devam gene. 👏

• NFC si sorunsuz çalışan var mı (kimlik doğrulama olarak), ziraat bankası uygulamasında nfc hata veriyordu uygulamayla ilgili sandım, şimdi e devlette nfc okutmaya çalışıyorum gene sorunsuz okumuş gibi yapıp sonradan hata veriyor, 2 kez nfc ye işim düştü 2 side sorun

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt

ziraat sıkıntı.. birçok defa kimlik doğrulama yaptım en son opet-pay ile sorun olmadı..ziraat bende de defalarca sonra oldu.. tel kapatıp açarak deneyin.. birde uygulamaları açmadan ilk nfc açın deneyin

• Dostlar...

Çift tıklama ile ekranı kapatmıyormuyduk..

• Kapanıyor.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor ayarı nerede?

Eşim sıfırladı telefonun yanlışlıkla. Çift tıklama ile ekranı açıyorum ama kapatamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Temmuz 2025; 21:12:20 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ayarlara gel. Oradan düğmeler ve hareketleri tıkla. Hızlı hareketler kısmını tıkladığında. Uyandırmak için çift dokunun var. Açık ise aç kapa. Değil ise aç aktif yap.

• hardday kullanıcısına yanıt

Uyandırma tamam tekrar çift tıklama ile ekran kapanmıyor mu?

Gezinti çubuğu özelleştirmesi bölümünde ana ekran düğmesine çift tıkla ekranı kapat var onu yaptım şimdi ortadaki yuvarlak yere çift tıkta ekran kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Temmuz 2025; 0:20:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.