Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba telefonumda şebeke olarak 4g+ yazıyor 4.5g açmamasının sebebi nedir acaba bilgi sahibi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyupsultan kullanıcısına yanıt

4.5g açık zaten hocam 4g+ ile 4.5g aynı şey ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• Hayirli akşamlar arkadaşlar tabi şahsi fikrim ama oneplus eski kalitesinde degil 2 aydir kullaniyorum tlf 7 pro dan aldigim keyfi bu tlf alamiyorum gerek kamera gerekse yazilim olarak tabi gene stabil tlf lafim yok .Yanliz o eski farkindalik yok gibi hele kamera konusunda rakiplerden geride kaldilar bilmem katilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cristoball

Hayirli akşamlar arkadaşlar tabi şahsi fikrim ama oneplus eski kalitesinde degil 2 aydir kullaniyorum tlf 7 pro dan aldigim keyfi bu tlf alamiyorum gerek kamera gerekse yazilim olarak tabi gene stabil tlf lafim yok .Yanliz o eski farkindalik yok gibi hele kamera konusunda rakiplerden geride kaldilar bilmem katilirmisiniz

8t deki sensörler iyi olmasına rağmen 7 serisinden kötü foto cekiyor, yazilimla mı alakalıdır nedendir kimse çözemedi, android 12 gelince belki düzelir, foto cok iyi olmayabilir ama ben gunduz video performansini begeniyorum.

• komedi6 K kullanıcısına yanıt

Evet gerek şarj süresi olsun gerek kamera performansı Xiaomi modellerinden bile geride kaldı. Daha şık daha saf arayüze sahip bir kullanım sunuyor kabul ama bu kadar para verilen cihazlarda da insan mesela bi mi 10t pro kamera kalitesine yakın bir şey bekliyor. Ya da şarj boşalım dayanması daha iyi olmasını bekliyor elbette. Ben sırf çift hat özelliğini kullanabilmek adına kullanıyorum şahsen yoksa çoğu konuda çoğu rakip maalesef OP cihazdan daha F/P sonucu verebiliyor artık. Umarım yeni modellerde tekrar toparlar.

• selamlar, bu telefonu almayı düşünüyorum. yurtdışından getirteceğim. kb2001 vs hangi sürüm sorunsuz ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

2000 lerde pek problem yaşayan duymadım

• Kb2000 sıkıntısız

• gs01 G kullanıcısına yanıt

Hocam kılıf 12 günde geldi ve gerçekten çok güzel ve çok sağlam kılıfmış biraz kalınlaştırsada benim için hiç önemli değil önemli olan telefonu koruması.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• aydın_m A kullanıcısına yanıt

Evet hocam biraz kalınlaştırsada elde oturuşu, hissiyatı felan çok güzel. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Evet hocam biraz kalınlaştırsada elde oturuşu, hissiyatı felan çok güzel. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah  

Rica etsem kılıfın linkini paylaşırmisiniz?

• thunderbolt kullanıcısına yanıt

TRY 108.42 8%OFF | Ringke Fusion X Oneplus 8T durumda çift katmanlı temizle arka kapak ve yumuşak TPU çerçeve hibrid ağır koruma

https://tr.aliexpress.com/item/1005001775867668.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20247239179&aff_fcid=7bd33831565244c88b635af7e54b0161-1625718549220-09081-_mPVcxvt&tt=MG&aff_fsk=_mPVcxvt&aff_platform=default&sk=_mPVcxvt&aff_trace_key=7bd33831565244c88b635af7e54b0161-1625718549220-09081-_mPVcxvt&shareId=20247239179&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=bdab2196b1fa4b8a8f5a91e76b45f9af

Alacaksanız acele edin isterseniz çünkü siyah kalmamış yeşilden de iki tane kalmış birde yeni hesap açıp indirim kuponu alabilirsiniz ben öyle yaptım 25 TL indirimli aldım vergi ile beraber 113 TL ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 8 Temmuz 2021; 7:31:59 >

• aydın_m A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler...

• Merhaba arkadaşlar. 8T ile 9R arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Ahmet Mardin'den alırım büyük ihtimalle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Merhaba arkadaşlar. 8T ile 9R arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Ahmet Mardin'den alırım büyük ihtimalle.

Çok ufak bi islemci farkı var. Başka fark yok ki. Hangisi uygunsa onu alırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Merhaba arkadaşlar. 8T ile 9R arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Ahmet Mardin'den alırım büyük ihtimalle.

Bende kararsız kalmıştım 8T aldım çünkü kılıf vs gibi şeyler ve çoğu kişi kullandığı için olası sorunda çözüm daha çok forumlar da o yüzden bence 8T 12/256

• Arkadaşlar 8T 21/256 almayı düşünüyorum iki cihaz arasında kaldım KB2000 yani Çin sürümü ve KB2003 Avrupa sürümü sizce hangisini almalıyım farkları nelerdir?

• BLCKHCKR B kullanıcısına yanıt

Aralarında bir kaç 5g bandı dışında hiç fark yok. 2003 Avrupa sürümünde şebeke problemi yaşayanlar olmuş ama bende hiç sorun olmadı hangisini ucuza bulursanız alın bence

• arkadaşlar color os tükçe desteği var mı?

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Maalesef yok hocam.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.