Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet güncelleme yapinca da yine aynı işlemi yapacaksınız maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Evet güncelleme yapinca da yine aynı işlemi yapacaksınız maalesef

Bu volte artısı var mı sizce

• buferhn kullanıcısına yanıt
    Ben pek birşey farkedemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    resmi oneplus sitesinde Oneplus 8T yazılım güncellemesi bölümünde listelenmiş
    www.oneplus.com
    support softwareupgrade - OnePlus (Turkey)
    https://www.oneplus.com/tr/support/softwareupgrade

• Evimdeki wi-fi a bağlanmıyor acaba sorun nedir?

• Arkadaşlar,
    Şimdi bu şebeke problemi yok yani en azından hiç hat gitmiyor hep çekiyor ve İnternet yok gibi bir yazı da gelmedi ama bazen arayan ulaşamıyor dedi sizce bazen çekmeyen yerlerde mi böyle oluyor?

Sizce volte bunu düzeltir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buferhn -- 30 Haziran 2021; 10:25:10 >

Eğer telefonda sorun yokta hat çekmiyorsa volte düzeltemez hocam. Hattın çekmediği yerde mantıken volte de iş görmez. Vowifi iş görür öyle durumlarda eğer wifi ye bağlı olursanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Eğer telefonda sorun yokta hat çekmiyorsa volte düzeltemez hocam. Hattın çekmediği yerde mantıken volte de iş görmez. Vowifi iş görür öyle durumlarda eğer wifi ye bağlı olursanız.

Hat çekiyor yani hiç böle çekmemezlik yapıp bu kapatıp açan arkadaşlar gibi bir durum yaşamadım ama bazen arkadaşlar aradığın da ulaşamadığını filan söledi bana

Sebebini bilmiyorum ama volte ile çözülecek bir mesele değil gibi duruyor hocam. Volte nin tek yaptığı şey sesinizi lte üzerinden göndermek dhaa kaliteli bir ses deneyimi için sanırım. Sizin sorununuzu çözmez sanırım.

• karsinizdakinde de volte yoksa bi anlami yok voltenin, ayrica volte actirmak sebeke sorununu duzeltmiyor. wo wifi ise sebeke kesilince aramanin devam etmesini sagliyor cokta gerekli bi ozellik degil bence ihtiyaci olan acabilir. Gps tabanlı kml reader ile telefonu baya bi zorladım banamısın demedi aynı işlemi iphone ile yapınca kasılıyor nedense, iosun daha iyi olduğu nokta convert işlemleri..

• parmak izi ve kir bırakmadigi iddia edilen ve parmak izi okuyucusunda sorun yasatmayan cam bir ekran koruyucu siparisi verdim gelince deneyip sonucu buraya yazacagim.

• arkadaşlar 10 gündür batarya problemi yaşıyorum 7 8 saat ekran alırken şimdi 4 5 saati geçmiyor 8.12 güncellemesi sürunsuzdu 8.13 de düşüş oldu şimdi 8.14 kurdum deniyorum nasıl çözerim acaba

• 8.13 sürümünde batarya problemi vardı zaten hocam. 8.14 ile düzeliyor. Eğer düzelmezse bataryayı aşırı tüketen bir uygulama var mı onu gözlemleyin. Varsa o uygulama/uygulamalar ile ilgili uygulamanın sizin için önemine göre bir önlem alın. Ardından sürekli arka planda çalışmasına gerek duymadığınız uygulamaları optimize et seçeneğiyle arka plan etkinliklerini kısıtlayın ve bakın bakalım düzelme olacak mı. Eğer olmazsa veya bunlarla uğraşamam derseniz en temizi 8.14 sürümüne güncelledikten sonra wipe data/cache yapıp sıfırdan bir kurulum yapın hocam. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 1 Temmuz 2021; 11:31:25 >
  • Benim sürümüm 11.0.8.13 çin versiyon diye mi gelmedi acaba güncelleme

• eyupsultan kullanıcısına yanıt

Hangi yazılım sürümdesiniz hocam? Eu sürümde (KB05BA) 8.14 en son sürüm ama globalde (KB05AA) 8.13 olması lazım. Eğer globaldeyseniz 8.13 te olmanız normal çünkü son sürüm o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 2 Temmuz 2021; 0:18:46 >
  • Evet globaldeymisim o zaman beklemek lazım sanırım yakında buna da gelir değil mi

• eyupsultan kullanıcısına yanıt

Avrupanın 8.14 ü ile globalin 8.13 ü aynı hocam. Sürüm numaraları haricinde fark yok ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• Süper oldu süperr.
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• komedi6 K kullanıcısına yanıt

Gerçekten harika. Kendi adıma ve bu telefonu kullananlar adına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 3 Temmuz 2021; 1:13:27 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.