< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (93. sayfa)

-
-
Kaç gündür güncelleme var diyor. Yükleyenlerden bir fikir edinip yükleyeceğim.
-
Cihazı henüz yeni aldım. Parmak izini tanıttım fakat ekranı uyandırmadan parmak izini okumuyor. Bunu ekran kapalıyken de okuyacağı şekilde nasıl ayarlayabilirim? Biraz kurcaladım fakat bulamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_AlesiaCihazı henüz yeni aldım. Parmak izini tanıttım fakat ekranı uyandırmadan parmak izini okumuyor. Bunu ekran kapalıyken de okuyacağı şekilde nasıl ayarlayabilirim? Biraz kurcaladım fakat bulamadım.
Always on display açık olması gerek o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi'de böyle bir gereksinim yoktu, saçma olmuş açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_AlesiaXiaomi'de böyle bir gereksinim yoktu, saçma olmuş açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 1 Ağustos 2021; 22:19:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncellemede bir sıkıntı var sanırım. Bir hafta oldu hala genel olarak dağıtıma sunulmadı. Ben dahil birçok kişiye gelmemiş güncelleme.
Edit: Güncelleme bugün geldi fakat kurmaktan vazgeçtim. Çünkü Xda da 9r için olan oxygen os arayüzü port edilmiş. Msmdowloadtool ile yükleniyor ve otadan güncellemede alıyormuş. Daha pürüzsüz bir arayüz olduğu söylenmekte. Akşam bu sürümü deneyeceğim kısmetse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 3 Ağustos 2021; 11:30:46 >
Arkadaşlar ben s20 fe snapdragona geçiş yaptım. 8t mi satmayı düşünüyorum. 12gb 256gb versiyonu kb 2003. Turkcell ile kullandım hat sıkıntısı çekmedim. Renk yeşil. İlana atarsam buraya da link atarım.
Hayırlı olsun. 8t ile arasında bir kıyaslama yapmanız mümkün mü? Neden böyle bir cihaz tercih ettiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 6 Ağustos 2021; 15:7:21 >
Merhabalar,
KB2003 modelinde sebeke internetinde kopmalar yasiyorum.
Araba ya da trenle seyahat yaparken belli bir sure sonra internet gidiyor. Veya internet belli bir sure kullanilmadigi zaman herhangi bir yere hareket etmesem de internet gidiyor.
Ucak moduna alip, tekrardan kapattigimda ancak internet geliyor.
Bazi arkadaslarin telefonu safe modeda ya da MSM tool ile formatlayarak sorunu cozduklerini gordum fakat sorun bende cozulmedi.
Telefonu yurtdisindan aldim ve kayit ettirmedim ya da IMEI atmadim.
Bu sorunu nasil cozebilirim acaba?
Tesekkurler.
-
Sorunun belirli bir çözümü yok hocam. Siz denemeniz gerekenleri denemişsiniz zaten. Bende kb2003 kullanıyorum ama şansıma böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yazılımsal olsa bu güne kadar güncelleme ile düzelirdi sanırım. Donanımsal bir sorun olma olasılığı yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 7 Ağustos 2021; 18:6:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: MysalHayırlı olsun. 8t ile arasında bir kıyaslama yapmanız mümkün mü? Neden böyle bir cihaz tercih ettiniz?
Teşekkür ederim. Açıkcası kamerası beni tatmin etmedi. Bir de hafıza kartı kullanmam gereken işlerim oldu o yüzden değiştireyim dedim. Su geçirmezlik de bonusu oldu. Ama 8t kesin olarak ekran ve ses kalitesi olarak s20fe den önde. 8t nin sesi gerçekten çok yüksek çıkıyor. 8t ayrıca program yükleme açısından daha hızlı. Şarj süreleri olarak yakınlar ama şarj etme olarak s20fe 25w ile bayağı yavaş s20fe ye göre.
kb2003 mümkünse almayın aldırmayın, riske gerek yok abicim.
kb2003 mümkünse almayın aldırmayın, riske gerek yok abicim.
Hocam aynı durum iphone 6s plus ta başıma geldi. Sim değiştikten sonra çözüldü. 8t de şebeke problemleri olduğu biliniyor fakat ben bu sorunu iphone de yaşamıstım. Şuan kb2000 kullanıyorum sorunsuz belki işinize yarar
-
Cevabiniz icin tesekkur ederim hocam. Farkli bir operatore gecmemi mi tavsiye edersiniz yoksa ayni operatordan farkli bir hat almami mi?
-
Ben sim kartımı değiştirdim ve sorunum çözüldü. Operatör bölgeye bağlı onun için bişey diyemem, benim işyerimde alt katta Turkcell 2g ye düşüyor mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 9 Ağustos 2021; 1:46:59 > -
Selam bu oneplus in ne zamandan beri kullanildigini ve pil sagligini ogrenebilme ihtimalim varmıdır ?
Cihaz oneplus 9
OnePlus8T cihazımda yazı tipini nasıl değiştiririm veya eklerim ????
Magisk veya root olmadan değişmiyor yazı tipi. Sadece telefonun dilini ingilizce yaparsanız stock olarak gelen bir yazı tipi daha çıkıyor ortaya. O da sadece ingilizce ile kullanılabiliyor.
Root için magisk kurarsanız, font manager isimli magisk modülü ile farklı yazı tiplerinizi kullanabilirsiniz. Bende bu modülü kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X