Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada OOS 12 beta 1 iki gün kullandım kb2000 telekom ile sorun yaşamadım.

• oneplus 8t coloros 12 deneyen veya memnun olan var mı? Sizce Coloros 12 mi yoksa oxygenos 12 mui daha verimli ve kullanışlı

• laumexs kullanıcısına yanıt

Coloros 12 bir tık daha akışkan gibi geliyor bana hocam. Son çıkan sürümünü denemedim gerçi bir önceki sürümü denemiştim. Telefon ingilizce oluyor, morelocale 2 ile sadece uygulamalar türkçeye dönüyor. Ve Whatsapp bildirimleri aod ekranında görünmüyor. Bu iki problem düzeldiyse veya sizin için sorun değilse oos12 ye bir güncelleme daha gelene kadar coloros 12 derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 12 güncellemesi dağıtılmaya başlamış.

Kb2000 modelini kullanıyorum. Güncelleme de imei ile ilgili sorun olur mu olmaz mı net bir bilgi göremedim.

Getirisi götürürüsü ne olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 24 Mart 2022; 0:22:37 >
  • xuadrox kullanıcısına yanıt
    9 ve 9 pro hariç sorun olmuyor çok nadir 9r bazılarinda sorun olmuş
    8 serisi hiçbir sorun olmaz çin Hindistan veya Avrupa farketmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler

• 4gb boyutunda güncelleme gelmis changelogda a12 olduğu yazmıyor

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

benim cihaz kb2000 çin modeli, guncellemede kb2005 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 25 Mart 2022; 23:14:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Version 11.c.11 kararlı Oxygen 12, kurmadan önce yedek alıp sonrasında factory reset tavsiye ediliyor. Bu şekilde karşılaşılan bazı hata/çakışmaların ortadan kalktığı söyleniyor. Güncelleme ilk olarak global(kb2005 ve AA ile biten rom) ve Hindistan (kb2001 ve DA ile biten rom) beta romlarına verildiği için kb2005 yazıyor olabilir. Avrupa için bazı düzenlemeler gerektiğinden sonradan Avrupa romları için de yayınlanacaktır. Bizim için bişey farketmiyor (kb2000/2001/2003/2005) yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 26 Mart 2022; 14:12:45 >
  • Benim KB2003 versiyonu idi ve Volte /VoWifi açıktı ve kullanıyordum, güncellemeyi dikkat etmedim yükledim. Hem versiyon KB2005 oldu hemde VolTE ve VoWifi ayarları kayboldu.

Bazı forumlarda EU (KB2003) için düzeltme yayınlayacaklarını yazmışlar ama şimdilik bundan başka sıkıntı görmedim.

• mohrdor kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad açıklama için. Merak eden arkadaşlar varsa güncellemeyi yaptım, göze çarpan bir sıkıntı henüz yok, batarya biraz daha kötü gibi duruyor zor gelmese sıfırlama yapıcam da şimdilik kullanmaya devam etmeye karar verdim bu şekilde. OP keşke color os tarzı bir anlayış yerine material you tarzına yönelse, daha güzel olabilirdi. Custom rom kurmaya henüz cesaret edemedim, partition a b vesaire değişik şeyleri var.

Ekleme: kb2000 artık kb2005 olarak görünüyor hakkında kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 27 Mart 2022; 21:14:12 >
  • mohrdor kullanıcısına yanıt

bana da gelmiş, cihaz yurt dışı acaba sorun olur mu?

• mike4peace kullanıcısına yanıt

hocam IMEI gitti mi?

• mstfmd kullanıcısına yanıt
    Gitmedi hocam

• Oneplus forumunda herkes 11 e dönmeye çalışıyor. Sanırım 12 de sorunlar var.

• Bende güncelledim. Gözlemlediğim farklılıklar ve sorunlar şöyle:

Navigasyon tuşları arası açılmış tek el kullanım için sıkıntı. Sol taraftaki tuşa parmak yetişmiyor.

Bildirim çubuğunu sağ taraftan çekince hava durumu adımsayar gibi araçların olduğu pencere açılıyor. Bana göre kullanışlı olmuş

Oneplus dialer yüklenmiyor. Haliyle görüşme kaydetme özelliği de gitti.

Menü geçişleri geliştirici seçeneklerinden hızlandırmama rağmen yavaş hissettiriyor.

Parmak izi AOD ekranında iken bazen çalışmıyor. Ekranı açmak gerekiyor.

Yüz tanıma 11deki kadar hızlı değil. Önceden kilit ekranı görünmeden açardı. Şimdi 1 sn kadar geç açıyor.

Hücresel veriden Wifi ye geçiş yaptığımda 11deyken 2 sn içinde otomatik olarak bağlanıyordu. Şimdi bazen Wifi ayarına girmem gerekiyor ağı seçerek bağlanıyorum ancak.

İlerleyen güncellemelerde belki düzeltilir bu sorunlar fakat şimdilik genel itibariyle benim için olumsuz bi tecrübe oldu. Müsait bi zamanda tekrar 11e döneceğim bende sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuMura -- 28 Mart 2022; 22:59:27 >

• Oos12 güncelleme aldıkça düzelecektir diye tahmin ediyorum. Yeni görünüm hoş ama işlevsellikten uzak olmuş biraz. Mesela en çok kullandığım alttan yukarı kaldırınca çıkan uygulama arama menüsü yok olmuş. Ayrıca tepkisellik biraz daha azalmış. Oos11 her şeye ışık hızıyla tepki verirken oos12 biraz nazlanıyor gibi sanki. Akışkanlık yine azalmış. Geçişler yumuşak ama genel manada daha yavaş çalışıyor hissi oluşturdu bende nedense. Parmak izi okurken arada bir teklemesi, aod ekranının dokunarak değil telefonu hareket ettirerek aktif olması, WhatsApp ve Gmail bildirimlerinde zaman zaman sapıtması gibi hoş karşılanmayan şeyler mevcut bu güncellemede.

Bunların hepsi android 12 tabanında ilk güncelleme olmasından kaynalıdır ve güncellemelerle sorunsuz hale gelecektir diye düşünmek istiyorum. Düşünmek istiyorum diyorum çünkü oneplus güncelleme hızı ve yazılımsal sorunsuzlukla nam yapmış bir firmaydı. Ama son zamanlarda sanki saldılar gibi. Android 12 bile daha yeni geliyor belki 6 ay olmuştur tanıtılalı. 9/9 pro konularında yazılımsal anlamda sıkıntılardan, geç gelen güncellemelerden şikayet ediliyor. Oos13 ile tekrar eski oxygen ruhuna dönüleceği ile ilgili birşeyler yazıyordu oneplus forumlarında. Umarım öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Oos12 güncelleme aldıkça düzelecektir diye tahmin ediyorum. Yeni görünüm hoş ama işlevsellikten uzak olmuş biraz. Mesela en çok kullandığım alttan yukarı kaldırınca çıkan uygulama arama menüsü yok olmuş. Ayrıca tepkisellik biraz daha azalmış. Oos11 her şeye ışık hızıyla tepki verirken oos12 biraz nazlanıyor gibi sanki. Akışkanlık yine azalmış. Geçişler yumuşak ama genel manada daha yavaş çalışıyor hissi oluşturdu bende nedense. Parmak izi okurken arada bir teklemesi, aod ekranının dokunarak değil telefonu hareket ettirerek aktif olması, WhatsApp ve Gmail bildirimlerinde zaman zaman sapıtması gibi hoş karşılanmayan şeyler mevcut bu güncellemede.

Bunların hepsi android 12 tabanında ilk güncelleme olmasından kaynalıdır ve güncellemelerle sorunsuz hale gelecektir diye düşünmek istiyorum. Düşünmek istiyorum diyorum çünkü oneplus güncelleme hızı ve yazılımsal sorunsuzlukla nam yapmış bir firmaydı. Ama son zamanlarda sanki saldılar gibi. Android 12 bile daha yeni geliyor belki 6 ay olmuştur tanıtılalı. 9/9 pro konularında yazılımsal anlamda sıkıntılardan, geç gelen güncellemelerden şikayet ediliyor. Oos13 ile tekrar eski oxygen ruhuna dönüleceği ile ilgili birşeyler yazıyordu oneplus forumlarında. Umarım öyledir
    Selam,

Yukarı çekme hareketini İsaretledigim yerden yapabilirsiniz.

• ilkerl İ kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim hocam o ayarı biliyorum ama çekmece modunu kullanmayı sevmiyorum. Her şeyin ana ekranda olduğu modu kullanmayı seviyorum. Kullansam bile aşağıda çekince bir de arama kısmına dokunmam gerekiyor. Oos11 de aşağıdan çekince direk arama kısmı geliyor ve klavye otomatik açılıyor tek el kulanımında oldukça pratik oluyor ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    👍bu versiyonda kullanım alışkanlıkları epey zorlanmış gibi duruyor.😊

• Arkadaşlar telefondan yeni güncellemeyi yükleyeceğim, IMEI gider mi, daha önceki mesajlarda gitmez demişler ama , direkt telefondan yapacağım PC den değil

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.