Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran süresinde 1-2 saatlik bariz bir gelişme olmadığı gibi warp hızlı şarj konusunda da baya sıkıntı yarattığı ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu qualcom voice assist nedir ne işe yarar arkada çıkıp duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kb2001 güncelledim imeil gitmedi ben çok beğendim

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar tekrar, benim cihaz kb2001 sürüm, bu durumda zip dosyasını hangisi seçmeliyim IN mi NA mi?

• sessizharflik kullanıcısına yanıt

Sizin cihaz hindistan cihazı o yüzden istediğinizi seçebilirsiniz ama tavsiyem yine global yani NA seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 2 Nisan 2022; 19:48:47 >
  • Bu my application denilen olay bende çıkmıyor kafayı yicem ya zip cıkarmadan 25 GB rkledim hafızaya 🤣🤣

Oradaki apk dosyasını indirip kurdunuz mu hocam? Kurduysanız uygulamaların olduğu menüye eklenmesi lazım. O uygulamadan da zip dosyasını seçebiliyor olmanız lazım. Ben kendim o yöntemle de dönmüştüm oos11'e.

• İşte sorun da orada hocam, APK yazıyor iki dosyadada ama basınca sadece klasörler cıkıyor, bir uygulama baslamıyor

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• Bunları zipten cıkarıyorum ancak ne yazıkki bir uygulama ya da benzeri bişey çıkmıyor klasörleri cıkıyor ıygulamanın, APK kur vb, bişeylerde yok ki olsa kurayım

Hocam english ile başlayan dosyayı yeniden adlandır deyin ve sondaki .zip uzantısını .apk olarka değiştirin. Diğer büyğk boyutlu olan dosya .zip olarak kalsın. Ardından .apk yaptığınız uygulamayı yükleyin. Bu şekilde yüklenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 2 Nisan 2022; 23:18:55 >
  • Evet hocam oldu , süpersiniz 😃 bu seferde diğer büyük dosyayı seçince verification failed uyarısı veriyor 😆

Hocam indirdiğiniz tüm dosyaları silin. Baştan indirip tekrar deneyin. Bu konuda başka bir fikrim kalmadı açıkçası ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]  olmaz ise msm tools kullanarak yapmayı deneyin.

• Eyvallah hocam, şimdi silip tekrar deniyorum, bu arada jar uzantısını silmek lazım mı

Hatırladığım kadarıyla jar uzantısını zip olarak değiştirmek gerekiyor hocam. Önce değiştirmeden deneyin. Uygulama görmezse bir de değiştirip deneyin. Umarım bu sefer olur ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• İnşallah 🙂

• Hocam olayı nihayet çözdüm, komple silip temizleyip hangi kombinasyonu yapsam da hep olmadı

• Ben de na olan değil ın olan sürümle deneyeyim dedim bir , hiç umudum yoktu ama çat diye oldu onla yapınca

Bu şekilde bir çözüm hiç aklıma gelmemişti ama şükür çözülmüş hocam. Sizin adınıza sevindim ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] ama bir yerden sonra alışkanlık yapmaya başlıyor bu iş. Önce 12 yavaş 11 e dönüyüm diyorum. Sonra 11 biraz eski görünüyor 12 ye geri geçeyim diyorum. Sonra yok şu aosp rom güncellenmiş onu deneyim bunu deneyim derken iki üç günde bir yazılım denerken buluyor kendini insan ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 3 Nisan 2022; 10:37:43 >
  • Eyvallah hocam, sizin desteğiniz olmasa muhtemelen, daha uğraşıyor olurdum 😊 yani aslında 12 yi görünüm olarak beğendim ama inanılmaz çok hata var , sanki hazır olmayan yemeği müşteriye gönderen esnaf gibi olmuşlar 😊

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.