Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de telefondan yaptım reis yükle gitsin, ama yüklemese miydim acaba diyorum. 11de sanki işletim sistemine gömülü adblock var gibi hiç reklam görmezdim şimdi o bile gitmiş her taraf reklam oldu tarayıcıda uygulamalarda. Bir de yazı tipi bi değişmiş bir şeyler olmuş eskisi daha iyiydi. Arkadaşların söylediği animasyon olayı da var evet daha göze hitap eden bir şey yapmaya çalışmışlar fakat kısmi bir ağırlık var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün güncelleme yaptım bir sorun yok. Kb 2001 cihaz. Klavye yavaşlamiş gibi geldi bana. Önceden daha hatasiz ve hizliydim sanki :) bir sey sormak istiyorum ana menüde en solda çikan google keşfet ekranını bir türlü yok edemedim. Nerden kaldırabilirim bu ekranı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana ekranda basılı tutunca ana ekran ayarları Google keşfet olması lazım, onu kapatırsanız kapanır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sessizharflik kullanıcısına yanıt

Orda bu ayar kaldırılmış sanki hocam. Bulamadım yani. Hesap ayarlarından keşfeti kapattım ama bu sadece içeriğin görünmesini engelliyor..boş ekran olarak yine orada duruyor sinir bozucu şekilde.

• ilkerl İ kullanıcısına yanıt

Hocam bu uygulama arama ekranı için bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de çok kullanıyordum bunu ama o olmayınca telefondan soğuttu beni :(

• Harbyteam kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak yerini tutmasa da ana ekrana widget ekleme kısmında scoot veya schoot tarzı bir isme sahip widget var. İsmini tam hatırlayamadım oos 11 e döndüğüm için. O widgeti ana ekrana ekleyin. Google search tarzı bir widget. Arama yapmak istediğiniz zaman o widgete dokunmanız yeterli. Eskisinin yerini en iyi bu yöntem tutuyor. Daha yakın bir yöntem bulamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Mart 2022; 22:17:52 >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. 11e dönmek istemiyorum çünkü. Deneyeyim.

• Çok şükür ben de kapatamiyorum 😭😭😭

• Herkese merhabalar. Bende 12 ye geçtim dün ama hiç beğenmedim. Tekrar eskiye dönmek için ne yapmam gerek ?

• elfmariachi E kullanıcısına yanıt

Ya msmdownloadtool ile dönüş yapacaksınız, ya da oneplus forumda paylaşılan rollback zipini kullanarak yerel yükseltme yöntemi ile dönüş yapacaksınız hocam.

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-12-for-the-oneplus-8t.1555060//

Bu linkte rollback zipi ve kullanılacak apk dosyası mevcut.

https://forum.xda-developers.com/t/op8t-oos-kb05aa-ba-da-unbrick-tool-to-restore-your-device-to-oxygenos.4180837//

Bu da msmdownloadtool linki. Her iki yöntemi de inceleyip hangisi size uygunsa onu kullanın. İki yöntemte de tüm verileriniz silinir. Yedek almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 30 Mart 2022; 20:58:41 >

• Çok teşekkürler. Verilerin silinmesi kötüymüş ama yinede dönüş yapacağım. Bu kadar güzel, rahat ve kullanışlı altyapıyı bozmuşlar maalesef.

Hocam PC olmadan yapılabilir mi, direkt telefondan geri dönme imkanı var mı acaba

• elfmariachi E kullanıcısına yanıt

Maalesef downgrade işlemlerinde veriler siliniyor hocam. Ben sürekli rom kurduğum için alıştım bu duruma gerçi. Bir iki güncelleme ile sorunlar çözülür stabilite sağlanır ama oos11 gibi kullanıcı dostu bir arayüz olur mu bilemedim doğrusu. Oos13 te tekrar eski oxygen ruhuna dönülecek denildi ama o zaman kim öle kim kala bakalım  

• sessizharflik kullanıcısına yanıt

Msm aracı pc olmadan olmuyor hocam. Ki bana göre en temiz kurulum msm ile oluyor. Ama pc olmadan yapacaksanız vermiş olduğum oneplus forum linkinde rollback kısmında bir apk dosyası ile bir rollback zip dosyası mevcut. Zip dosyası olarak IN yazanı değil NA yazanı indirin. IN olan hindistan sürümü. NA olan ise global sürüm. İki dosyayı da indirdikten sonra apk dosyasını kurun. Kurulan uygulamayı açıp install kısmından zip dosyasını seçin. %100 olunca telefonu yeniden başlatmanızı isteyecek. Yeniden başlattığınızda sürüm düşürme işlemi tamamlanmış olur. Bu şekilde pc ye gerek olmadan halletmiş olursunuz. Ama tekrar not olarak ekleyim. Tüm verileriniz silinecektir.

Edit: Eğer sürüm düşürdükten sonra global değil de eu sürüm oos11 kullanmak istersenizde sürüm düşürme işlemi gerçekleştikten sonra xda sitesinden veya oxygen updater uygulaması ile 11.0.13.13.KB05BA güncellemesini telefonunuza indirin. Ayarlardan sistem güncellemesi kısmına gelin ve sağ üstteki üç noktadan indirdiğiniz zip dosyasını seçerek güncelleme yapın. Böylece hem eu sürüme geçmiş olacaksınkz hem de henüz eu sürüme android 12 güncellemesi gelmediği için zırt pırt güncelleme var uyarısı almayacaksınız.

Ama yok ben global oos11 de kalmak istiyorum dersenizde bu sefer yine aynı yöntemle 11.0.13.13.KB05AA güncellemesini manuel indirip aynı şekilde kurun. Ve gelecek olan android 12 güncellemelerini de görmezden gelerek kullanıma devam edin.

Tüm işlemler bitince son bir kez revoceryden wipe kısmından üç seçeneği de seçerek wipe yapın ve tertemiz kullanın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 30 Mart 2022; 22:57:48 >

• Teşekkür ederim 🙂

• Arkadaşlar selamlar,

Benim cihaz da son güncellemeden sonra şu sağ üstten aşağı çekilerek açılan shelf menüsü gelmiyor ya. Çekiyorum sayfa iniyor yarım saniye gözüküp gidiyor. Karşılaşan var mı bu durumla.

google one ile yedek aldım. downgrade yaptığımda whatsapp yazışmalarım dahil herşey tekrar geri gelecektir değil mi ?

• Merhaba telefon pil tasarruf moduna geçtiği zaman otomatik döndürme kapanıyor bu herkeste mi böyle

• Bu sıkıntılı sürüme geçtiğimden beri şarj olma durumu da kafayı yedi. Yarım saatte şarj olan telefon artik neredeyse şarj olamıyor. Görüp göreceğim en rezil güncelleme bu sanırım.

• uzun süredir forumda yoktum bi göz atayım dedim ortalık 12 güncellemesinden ağlayanlarla dolmuş,11 i mumla arayanlar baya fazla İlk postlarda mesajlarımı görebilirsiniz telefonu ilk alanlardanım şu kadarını söyleyeyim 12 ye falan geçmeyin rezillik. Ciddi optimizasyon sorunları var daha oturmamış. En basitinden devre dışı bıraktığın dialeri ve benzeri uygulamaları aktifleştiremiyorsun yeniden yüklemek zorunda bırakıyor. Google play servisleri ve youtube çok fazla şarj yiyor. Hepsini geç volte yok bi kere, root gerekiyor. Sosyal medya ve menüler arası gezinmede bariz yavaşlama var. Yani nerden kısalımda telefonun şarjı yarım saat fazla gitsin diye zorlama yapılmış bir güncelleme. Kısacası Geçmeyin
    Oos 11 e gelince; görsellik olarak a12 ve colorosa göre daha sade ve basit olsada gözümde dünyanın en hızlı stock romlarından biri hala. Az buglu akıcı arayüz. Şarj peşine düşmem düşeceksem neden 65w var? yani bu telefonun pil olarak tavanı belli 4500 mah, e samsung m51 kullanmıyorumki ben telefon yavaş dolsa tamam guncelleme yapayım sarjim uzun gitsin yavas dolsa da dolsun nasilsa uzun gidiyor diyip kendini avutursun. Oneplus 8t de öyle bişey yokki bu telefonun olayı zaten 65w. Yani güncellemeyle falan olacak iş değil, ki bana göre rezil bir güncelleme Hz düşürüp ultra güç tasarruf modu falan olacak huaweilerdeki gibi ekstra bana 3 saat ekran süresi verecek o güncellemeyi ancak öyle yaparım. A12 pişmanlıktır dostlar geçmeyiniz. Saygılar

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.