★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (126. sayfa)

-
-
Tekrar oneplus 9 pro ile dönüş yaptım gençler Daha gelmedi cihaz. Note 10 plus var şu an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu da en fazla 2-3 hafta kullanırsın hocam
Emin adımlarla S22 Ultra'ya doğru modelleri yükseltiyorsun
Tam gaz devam, değişim tutku olmuş. En son 3310'u alırsın ve bu sevdadan vazgeçersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oxygen Os 12 open beta 1 yayınlanmış. Kapalı betada sadece hindistan için yayınlanmıştı diye hatırlıyorum ve şebeke gelmiyordu. Açık beta global içinde yayınlanmış gördüğüm kadarıyla. Bugün akşam deneyeceğim. Umarım imei ve şebeke problemi olmaz. Merak eden olursa diye sonucu buradan paylaşırım yine.
Edit: Dayanamadım denedim. Şebeke sürekli ünlem işareti gözüküyor fakat arama ve internette bir sorun yok normal şekilde çalışıyor. İmeilerde olduğu gibi duruyor. Şebekedeki ünlem işareti dışında herhangi bir sorun gözükmüyor şimdilik. Ek olarak benim telefonum avrupa modeli. OP 9'larda avrupa olmayan modellerde imei gittiğine dair bilgiler vardı o yüzden bunuda belirtmiş oluyum denemek isteyen olursa diye. Akşam bir format atıp sıfırdan kurulum yaparak deneyeceğim. Eğer formattan sonra da şebekede sorun olmazsa beta sürümde devam ederim :)
Edit 2: Telefonu wipe yaparak sıfırdan kurulum yaptım. Ufak takılmalar kasılmalar geçti. Şebekedeki ünlem işareti artık yok. Kısa sürede gözlemlediğim kadarıyla kullanılabilir akışkan bir rom olmuş. Tek eksiği var. Kapalı betada iken tema eklenmişti oos12 ye. Yazı tipi vs seçebiliyorduk veya tema mağazasından yükleyebiliyorduk. Açık betada tema mağazasını göremedim. Sadece iki yazı tipi var. Belki kararlı sürümde tekrar eklenir mağaza. Haricinde şu an için gayet hoş gözüküyor rom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 24 Şubat 2022; 21:33:34 >
-
hocam ben de kb2003 sürüme wipe yapmadan yükledim akşam
şebekede ünlem falan hiç çıkmadı bende.
imeiler duruyor,şebeke sorunu yok.
dirty kurulum olmasına rağmen oldukça hızlı akıcı,
sadece bazen ana ekrana dönme hareketi yaparken ufak bir lag oluyor.
bir de evdeki wifi ağıma yeniden bağlanmak istediğimde ağa kayıt ol falan gibi bir uyarı geliyor,sonra da googleApis diye bir sayfa açılıyor,ancak ordan bağlanabiliyorum,çözemedim henüz.
işyerime geldim burda şimdilik yok sorun,modem ayarlarıyla ilgili olabilir belki.
bir de bildirim rozetlerinde sayı ve nokta seçimi yapılabiliyor artık ama sayı yine göstermiyor.
o yüzden nova launcher ile devam şimdilik.
-
Ünlem işareti eve geçince kayboldu bende de hocam. İş yerinde hat çok çekmiyor belki de ondandı. Wipe yaptıktan sonra ufak tefek laglarda gitti gayet güzel şimdilik. Hala ufak tefek bugları var. Bazen alttan kaydırma hareketini algılamıyor. Bazen de ekran kapalıyken çift dokunuşu algılamıyor. Bir kez sizde olduğu gibi bende de kablosuz ağda oturum açın dedi. Bildirime tıklayınca kendi kendine ağa bağlandı dedi. Bunun gibi günlük kullanımı çok fazla etkilemeyen bir iki bug mevcut. Ob2 sürümüne geçince çok daha akışkan olacak gibi duruyor.
Bir de tema mağazası umarım tekrar gelir. En azından yazı tipi tema vs gibi özellikleri de denerdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 25 Şubat 2022; 9:22:24 >
Kb2000 kullanıyorum. Ben de deneye bilirmiyim Android 12 Ne dersiniz? Pil tüketimi nasıl? kullanımı nasıl?
aynı varyantta 9r mi mantıklı 8t mi acaba? 9r daha güncel ama bilemedim
-
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum kullanabilirsiniz. Sıkıntı olursa da dönmesi zor değil zaten. Batarya oos11 ile aynı diyebilirim iyi bence. Gebel kullanımı etkileyecek bir bug yok gözlemlediğim kadarıyla.
aynı ikilemde kalmıştım 5 ay önce hatta 8/256 9r sipariş verdim sonra biraz araştırma yapma şansı buldum işlemci olarak neredeyse fark olmadığını görünce 12/256 8t sipariş verdim bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2g 3g (otomatik) olarak seçince düzeldi yaşayan varsa çözümü bu.
-
Nameless os gibi a12 custom rom kullanan arkadaşlar önerir mi, 65w hızlı şarj vs. çalışmayan bir aksam oluyor mu?
Nameless os şık hızlı ve sorunsuz bir romdur hemen herşey çalışır. Tabi her custom rom gibi onunda bana göre eksileri vardır. Bunlar
1) Diğer tüm custom romlar gibi Pixel launcher kullanır (yada türevi) buda solda bulunan google feed i kaldıramazsınız (oos 12 open beta gibi belkide a12 de böyledir ) ve benim gibi herşeyi ana ekranda kullanıyorsanız (iphone gibi) bunu yapamazsınız
2) Farklı launcher kurduğunuzda ( oos 11 de de) bildirim çubuğunu çekme hareketleri oos gibi akışkan olmuyor
3) Yine tüm custom romlardaki gibi otomatik parlaklık oos gibi tutarlı değil
bunlar benim custom rom yüklememe engel oluyor eğer sizin için değilse kesinlikle deneyin derim
-
Teşekkür ederim, en kısa zamanda denemek istiyorum. Saydıklarınız problem olmadı bana, otomatik parlaklık da kullanmıyorum zaten.
Hocam konuda bir yönerge var, telefonu unlockedladıktan sonra konudaki yönergeyi harfiyen takip etmem yeterli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 5 Mart 2022; 18:6:50 >
Aynen bootlader kilidini açtıktan sonra yönergeyi takip etmeniz yeterli
Hatırlatma : Bootloader kilidini açmadan önce pc ye yedek alın. Herşey silinir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 5 Mart 2022; 19:34:40 > -
OnePlus 8T'de Android 12'ye geçmeden, sadece güvenlik güncellemelerini yapmak mümkün mü? Oluyorsa nasıl yapılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Android 12 ne zaman tam sürümüyle gelecek? Beklemekten helak oldum.
-
Oxygenos open beta 1 e bugün 800 mb güncelleme geldi. Ufak tefek kasılmalar takılmalar şu an için düzelmiş, rom daha akışkan hale gelmiş. Denemek isteyen olursa diye kısa bir bilgi bırakıyım dedim
Edit:Oneplus forumunda bu güncelleme ile ilgili olarak beta ibaresi geçmiyor. Birkaç güne oos11 kullanıcılarına otadan gelmeyr başlayacakmış. Yani kararlı sürüm. Hayırlı olsun tüm bekleyenlere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 19 Mart 2022; 22:35:44 >
OOS 12 beta1 de benim gördüğüm 3 eksik vardı.
1) Volte ve Vowifi çalışmıyordu (Türk Telekom)
2) Tek dokunuşla ortam ekranı görüntüleme seçeneği. Sadece cihazı aldığınızda görüntüleme seçeneği var (Saate bakmak için telefonu dürtmek gerekiyor
)
3) Klavye yüksekliği gizleme ayarı yok
Kararlı OOS 12 de volte ve vowifi çalışıyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 20 Mart 2022; 13:26:23 > -
Volte vowifi hiç denemedim kullanmadım o yüzden bilgim yok hocam çalışıp çalışmadığı ile ilgili.
Tek dokunuşla ortam ekranı görüntüleme seçeneği maalesef yok. Telefonu kıpırdatmak gerekiyor. Benimde eksikliğini hissettiğim bir durum
Klavye yüksekliği gizleme ayarı beta 1 de de mevcuttu hala mevcut hocam. Sadece seçeneğin adı değişmiş ve klavye konumu olmuş
Edit:Hiç yaşamadığım şebeke sorununu oos 12 ile yaşıyorum arada. Günde bir iki kez bakıyorum ki şebeke gitmiş. Uçak moduna alıp çıkınca düzeliyor. Oos 11 de global veya avrupa rom farketmeksizin hiç sorunum yoktu. Ama oos 12 de böyle bir sorun oluşmaya başladı. Brnli avrupa sürüm çıkınca sorun kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 20 Mart 2022; 20:13:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X