★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (111. sayfa)

-
-
ben güncellemeden sonra batarya performansını hiç beyenmemiştim, bu yeni güncelleme ile gene aynı. güncellemeden önce 2 gün giden şarj şimdi 1 gün gitmiyor. nasıl bu kadar kötüleştirebilmişler hayret verici.
-
Merhaba 8t kıkflar 9r da kullanılabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Griye dönmesi normal hocam. Telefon direkt güneş ışığı altında maximum ışık gücünün yeterli olmadığını düşününce, ekranda gösterilen renkleri açıyor gibi düşünün. Yani siyahı griye diğer renkleride hafif daha açık tona döndürerek görünürlüğü artırmaya çalışıyor.
Oxygen update le ilgili sorunuza gelecek olursakta ayarlar kısmından telefon hakkında kısmına gelin. Derleme numarasının son kısmı KB05AA ise global yazılım vardır telefonunuzda. O yüzden 8T yi seçmelisiniz. Son kısım KB05BA ise eu sürüm yüklüdür. O zaman 8T(EU) seçmelisiniz. KB05DA yazıyorsa da 8T(INDIA) seçmelisiniz. Ardından güncelleme metodu soracaktır size. Ordan da stable(incremental) seçmelisiniz. Ota gibi ufak boyutlu ek güncelleme demek oluyor bu seçenek. Stable(full) de seçebilirsiniz ama gereksiz bir zahmet olur. Zaten seçiminizi doğru yapınca güncelleme varsa direk gösterip indirecektir. İndirdikten sonra ayarlardan sistem güncellemeleri kısmına, ordan da yerel yükseltme yoluyla güncellemeyi yapabilirsiniz. Bunlar telefonunuzda bulunan sürümün güncellenmesi için izlenecek yollardır.
Fakat bende global sürüm var ama eu ya geçmek istiyorum veya eu sürüm var ama globale vs geçmek istiyorum gibi sürüm değişikliği yapmak istiyorsanız da o zaman oxygen updater ayarlarından gelişmiş modu açıp ardından güncelleme metodu kısmından stable(full) seçerek güncellemeyi indirin. Ardından sistem güncellemeleri kısmından yerel yükseltme yoluyla kurun. Bu işlem sonunda wipe yapmanız kesinlikle tavsiye edilir. Veya sürüm değiştirmek istiyorum ama çok daha temiz bir kurulum olsun derseniz de xda sitesinden msmdowloadtool ile kurulun sürümlerden istediğinizi indirip telefonu da pc ye bağlayıp kurmanız gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 21 Ekim 2021; 21:47:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam. Daha önce LG V30+ kullanıyordum bu şekilde güneş altında rengi açması olmuyordu. Ondan merak ettim. İlk defa OnePlus kullanıyorum. Öğreneceğiz 😊 teşekkür ederim. Baya aydınlandım sayende.
Siyahların güneş altında grileşmesi konusunu teknik olarak bildiğimden değilde daha önceki kullandığım oneplus 7t de ve xiaomilerde de bu durum vardı ordan çıkarımla bu amaçla yapmışlardır diye düşündüm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam. Anladım. 😊
Beyler oneplus neymiş öyle ya telefon budur. 12 miniden 8tye geçtim, millet iphone un nesini bu kadar seviyor anlamıyorum 5 ay anca sabredebildim. 120hz olayı efsane bir şey işlemci uçuyor ne açsam bastığım saniyede tak diye açılıyor. Kamera en zayıf noktası denmişti fakat henüz çok denemesem de fena durmuyor. 12mini dışında uzun süre xiaomi kullandım, onu alınca yapılması gereken ayarlar oluyor reklam vs. çıkmasın diye. Bunda da o tarz tavsiye edebileceğiniz ayar varsa alabilirim. Ayarlarda otomatik güncelleme kapatmayı bulamadım, öyle bir ayar var mı?
Şuandaki versiyon numaram şu şekilde: 11.0.8.13.KB05AA (KB2000 Çin modeli)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 22 Ekim 2021; 20:11:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, bende 8 plustan oneplusa geçmeyi düşünüyorum, 9rt nin gelmesini bekliyorum inş en kısa zamanda gelir :) kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız arada sevinirim :)
Poco F3 ile 8T arasında kaldım, var mı yardımcı olacak? Xiaomi mi 6 dan geçeceğim.
Hocam öncelikle bence 2 cihazı da ekran açısından yan yana getirip inceleyin derim. Amoled ile fluid amoled arasında ne fark var bakın. 395 ppi de olsa pikseller rahatsız edebilir f3de. Ayrıca 8t de ois desteği var. F3de yok. F3de kızılötesi var 8tde yok. Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız 8tde aptx hd desteği var. 8tnin hızlı şarjı çok iyi. 30 35 dakikada fulluyor. Usb type c hızları olarak 8t bariz önde. Biri 2.0 diğeri 3.1 protokolünü kullanıyor. Xiaominin sensör, yazılım sıkıntıları da göz önüne alınınca ben 8t derim. Çok xiaomi cihaz kullandım en az 10 15 tane. Oneplus varken ben şahsen xiaomi düşünmem bile.
Edit: mi6 ben de kullandım. Xiaominin sorunsuz ve kompakt en güzel cihazlarındandı ama onda bile kulaklık kısmından düşük ses gelme problemi vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 23 Ekim 2021; 10:17:55 >
Dün 9r aldım bilmiyorum diğer cihazları ama oneplus gerçekten çok akıcı bir telefon yapmış
Mi 6 da 3.5 sene sonra tek sıkıntım batarya. Hızlı sarj desteği de birden bozuldu. Telefon %15 den %80 e geçen gün 3.5 saatte şarj oldu ama düşüşte tam tersi. Sabah 8 de %99 olarak evden çıktım şuan saat 10.38 şarj %61. Bi kaç telefoncuya gittim el sürmedi bile. Mecbur değişeceğim, yaptırabilsem kullanmaya devam ederim. Son zamlardan sonra artık F3 bile uzak. 8T alacağım gibi %80. Beni götürür uzun süre, öyle umuyorum
Volteyi halen açamadım... Pdc ile bağlanamıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın
kaça ve nereden aldınız bu dolar kuruyla almaktan çekiniyorum 2 haftadır olan inanılmaz artışından dolayı
-
Ben 8t kullanıyorum eşim Poco F3 kullanıyor iki telefonda güzel ama F3 malzeme kalitesi olarak 8t den baya gerideve plastik kasa var. Ben çok Xiaomi telefon kullandım ama saçma sapan sorunlarından bıktım o yüzden oneplus a geçtim çokda memnunum. Şuan Xiaominin çoğu telefonunda sensör sorunu var F3 de de bu sorun global romda vardı hep dış hoparlörden konuşma yapıyorduk ama Endonezya rom yükledim telefona ve bir nebze de olsa azaldı. Ben ikisi arasında kalsam kesinlikle 8t seçerim yaklaşık 6 aydır oneplus kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım arayüz biraz boş olsada gayet stabil ve sorunsuz diyebilirim. Ayrıca Poco F3 e plaka işlemi henüz çıkmadı yurt dışı alacaksanız bunu göz önünde bulundurun derim.
Öncelikle hayırlı olsun. Güncelleme nin bildirimini ve otomatik güncellemeyi kapatın bir daha görmezsiniz. Benim şu ana kadar bu telefonda kullandığım en iyi sorunsuz ve bataryası iyi giden sürüm 11.0.8.13AA bana sorarsanız güncelleme yapmayın bu şekilde kullanın.
Eyvallah hocam, güncelleme yapmayı pek sevmiyorum genel anlamda memnunsam uzun süre aynı sürümde devam ediyorum. 65w şarj olayı müthiş bir şey, 20.15te şarja taktım tam 20.50de fulledi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk aldığım birkaç sefer bende açtım ama sonra vazgeçtim uğraşmaktan. Yokluğunu pek hissetmedim. ☺️
Üstte simgesini görmek hoşuma gidiyordu, yapanlar varmış ben bi türlü beceremedim hocam:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X