Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, nereden sipariş verdiniz acaba ve ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben facebookta Kursad Atardan aldim 5050 tlye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• Konuşma sırasında ekranın kapanma özelliği var mı kulağım değdikçe biyerlere giriyor sinir bozucu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt

Bir sorum daha olacak.. Imei repair işleminde kullanılan imei 4g desteklemiyorsa cihazlara yansıyor mu? Ya garantiden yana hiç çekincem yok da şebeke problemleri yaşamak istemiyorum. Tanıdığım telefoncu da yok böyle işlerde satıcılarla çok muhatap olunmuyor. Galiba kendime kıza kıza Oneplus 8/128 alacağım 6900 TL'ye dist. ürünü. Ya da aynı özelliklerde daha ucuza olduğu için S20 FE (snapdragon) 5000 civarına onu alayım diyorum. Huawe'yi bırakmak istemiyorum, bu ayarda telefonu yok. Kafa karıştı iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 31 Ekim 2021; 0:37:29 >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    2 tane milattan kalma tuşlu telefon imei kullanıyorum 4.5g falan sıkıntı yok hocam çift hatta sorunsuz kullanıyorum sıkıntı olmuyor 3. telefondur bu şekilde kullanıyorum ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar...

Eski telefonumdan kalma Huawei Freelace kulaklığım var...

Fakat ne yaptımsa; 8t'nin görmesini sağlayamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa, çok sevinirim...

• Arkadaşlar bu telefonda da mı sensör sorunu var? Dün arkadaşla konuşurken bekletmeye alıp başkasını aradı telefon kendi kendine. Redmi note 10 prodan geçtim ben buna. O da sorunluydu, true phone uygulamasıyla çözmüştüm. Bunda da yüklüydü dün ama böyle bir sıkıntı başıma geldi.

• 12/256 yeşil sipariş verdim. Umarım memnun kalırım

Kutu açar açmaz ilk yapılacaklar nelerdir? Güncelleme, ayarlar vs.

3-4 senede bir telefon değişiyorum. Redmi Note 5'den geçeceğim. SMS ve Whatsapp yedeğini aktarabilirim umarım.

• excalibur1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam sensör sorunlu gibi değil de sanki biraz fazla hassas geldi bana, telefonu az bir oynatınca açıyor ekranı.

• excalibur1905 kullanıcısına yanıt
    Baya hassas hocam sensör . Kulağın tam ortasından kayınca telefonun ortası ekran açılıyor hemen . Ama ben şu anda 9r port rom kullanıyorum bu romda o sorun yoktur .

• shunter kullanıcısına yanıt
    Hocam xdada biraz gezindim de onepluslarda custom rom atmak xiaomiye göre (örneğin twrp ile yani) değişik sanırım, farklı şeyler kullanılarak atılıyor doğru mu?

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    Bazı romlar twrp ile atılıyor hocam bazılar rom installer sistemi var payload dumper ile atılıyor çok kolay işlemler .

Teşekkürler hocam lineage wikide bir anlatım vardı, sanırım o rehber ile her türlü rom yüklenebiliyor

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    Evet hocam her romda anlatım var ama bütün komutlarla yazılı bakınca zor geliyor . Payload dumper ve rom installer da .bat uzantılı dosya var ona tıklayınca herşeyi otomatik yapıyor . Yükleyecek olursanız yardımcı olurum .

Valla hocam ben romdan memnunum ama root olsa çok güzel olurdu. Sadece rootlamak için BL kilidinin açık olmasına gerek var mı? Bana bazı işlemler xiaomiden daha karışık geldi.

• Evet bl yi açmak gerek root için . Aksine xiaomilerden çok daha kolay . Fastboot ekranında tek komutla bl kilidini açarsın verilerin sıfırlanıyor ama aklında olsun . Iki komutla da kalıcı twrp yüklersin .

Hocam 9r romunda şebeke sorununa denk geldiniz mi hiç? Eu ve global romları kullanıyorum hiç şebeke sorunum olmdı ama 9r romunda bazen şebeke hiç olmuyordu. Sinyal kayboluyordu tamamen. Çok hoşuma gitmişti akıcılık olarak ama bu yüzden kullanamamıştım.

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    Şu an mevcutta kullanıyorum 9r romunu hiç şebeke sorununa denk gelmedim hocam .

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.