< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (110. sayfa)

-
-
Öncelikle merhabalar. Ankara içi elden nakit olarak teslim alabileceğim 8t-9r 12/256 cihaz arıyorum. İlgilenenler özelden ulaşabilirler. Güzel forumlar dilerim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hint cihazı ile çin cihazı arasında bir fark var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Yedek şarj cihazı arayanlar. Ben sadece başlığı aldım 7 ekimde sipariş verdim 15 inde elime ulaştı. Warp şarj yapıyor. Orjinal cihaz.
TRY 111.40 71%OFF | 65W ab çözgü şarj OnePlus 9 Pro 9R 8T 6A 1M USB-C to USB-C Dash/çözgü şarj adaptörü için bir artı 8 Pro Nord 7T Pro 7 6 5
https://a.aliexpress.com/_uwvCpA
Teşekkür ederim hocam. İlk konuya linkini koyayım. İsteyen olursa değerlendirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 16 Ekim 2021; 19:46:45 >
Rica ederim hocam. Çok hızlı geldi kargo ona çok şaşırdım. Bu arada elimde 2 tane şarj kablosu var. Ugreen marka biri 65w diğeri 100w. İkisi de warp şarj yapıyor. Boşa takım olarak 300 400 tl vermeye gerek yok. Çok fahiş fiyat istiyorlar. 100w olanı amazondan aldım. Onun da linkini bırakayım. 65w olanı teknostoredan aldım.
Fırsat: Ugreen Type-C to Type-C 100 W Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1 Metre https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z8QGV4H/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_HSB2ADMSSA8VTCHAHPA7?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bende bir bug oluştu,ekran görüntüsü aldığımda galeriye gelmiyor,galeride ekran görüntüsü klasörüde yok.Mesela ekran görüntüsü alıyorum galeride 2 sn görünüp kayboluyor.Sizce sebebi ne olabilir? Wipe Cache denedim olmadı.
-
12/256 çin modelmi
8/128 avrupa modelmi
-
KB2000 Çin sürüm
KB2001 / KB05DA - hint sürüm/hint yazılım
KB2003 / KB05BA - EU sürüm/eu yazılım
KB2005 / KB05AA - global sürüm / global yazılım
KB2007 / KB05CB - T-Mobile sürüm/ t mobile yazılım
Bilmiyorum nasıl bir çözümü var 😕 Daha başka forum sitelerinde ve Facebook'ta gruplarda sorun isterseniz. Belki bilen çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 19 Ekim 2021; 22:22:33 >
-
Şu an bende yapıyorum güncellemeyi. Son sürümde eu yazılımı daha stabildi. Globalde ufak hatalar vardı. Umarım düzeltmişlerdir.
Ek olarak op9 ve 9 pro için oxygen os 12 stable yayınlanmış sanırım. Umarım kısa sürede bize de gelir.
8t satan varsa ulaşabilir özelikle kb2000 olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
11.0.10.10 güncellemesi çok şikayet var diye yapmamıştım yeni sürümde sorun yaşayan varmıdır durduk yere başımı ağrıtmıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 mini telefonumu satıp 12/256 8T alarak aranıza katılmış bulunuyorum (henüz kargoda). Aynı paraya 8/256gb 9R vardı ama 8tnin daha mantıklı olduğunu düşündüm. Bu konuda fikri olan var mı? Zaten izlemiştim ama şuan tekrardan karşılaştırma videoları izliyorum, sizce iyi mi yaptım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı kararsızlıkla 9r siparişi verdim benim de kargoda inşallah uzun süreler sorunsuz kullanırız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım hocam hayırlı olsun. Aliexpressten de siyah silikon logolu kılıf siparişi verdim, kargo kılıftan daha pahalı eskiden bu kadar olmuyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende arıyorum pek kılıf bulamadım siz gibi yurtdışı sipariş verecek gibiyim meyse tekrar hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X