Buradan bakarak yapmıştım ben ama hiç tek seferde yapamadım. Bunun gibi bir kaç yere daha bakarak ana yöntemi öğrendikten sonra yaparsın diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (112. sayfa)

-
-
Bu volte nedir çok mu gerekli biri aydınlatabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba, peki 2.0 ve 3.1 arasında ne gibi bir dezavantaj var ? Yeni çıkacak oneplus 9rt de 2.0 olacak gibi görünüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Veri aktarım hızı ile alakalı. 2.0 ile gelmesi demek verş aktarım hızının düşük olacağını gösterir. Şu linki inceleyin derim.
ozgeninkaleminden.blogspot.com
USB 1.1 - 2.0 - 3.0 ve 3.1 Arasındaki Farklarhttp://ozgeninkaleminden.blogspot.com/2016/10/usb-11-20-30-ve-31-arasndaki-farklar.html?m=1
Oneplus a IMEI atma işlemi kolay yapılabiliyor mu arkadaşlar, yurtdışından gelme ihtimali var, gerçi bu kurla çok da mantıklı değil gibi ama
Eğer telefon ihtiyacınız varsa şu an alınabilecek en mantıklı seçenek oneplus hocam. 9 pro fiyatları evet yüksek ama 8T veya 9R sizi uzun süre götürebilecek cihazlar. Neredeyse sorunsuz diyebilirim.
İmei en kolay oneplus cihazlara atılıyor. Ve ne yaparsanız yapın imeiyi silme ihtimaliniz yok. Uzaktan bağlantı ile atılabiliyor. Veya eliniz yatkınsa bazı yerlerde anlatımlar mevcut. Kendiniz de imei atmayı deneyebilirsiniz.
Ek olarak oxygen os diğer arayüzlere göre biraz sade. O yüzden cezbedici gelmiyor olabilir. Ama 2022 başlarında oxygen os 12 bizim cihazlara da gelecek. Coloros özelliklerini alacak böylece. Yani her zaman bahsedilen sade ve sıkıcı arayüzde kalkmış olacak. Bence şu an tercih edilebilecek en mantıklı cihazlar oneplus markasına ait cihazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 24 Ekim 2021; 14:33:2 >
Teşekkür ederim hocam, o zaman inceleme sitelerinde yanlış belirtilmiş muhtemelen çünkü veri aktarımın yanında şarj süresini de etkiliyormuş fakat 9rt ye baktığımızda 29 dk gibi bir sürede tam şarj oluyor. 9r ve 8t 3.1 ile gelirken 9rt nin 2.0 ile geleceğini sanmıyorum.
Gsmarena da type 2.0 ile geliyor gözüküyor hocam. Ama çok birşey kaybettirmeyecektir eğer sürekli pc ile dosya aktarımı yapmıyorsanız.
hocam çok teşekkürler cevabınız için, oldukça açıklayıcı oldu.
-
Arkadaşlar Kb2001 versiyonunun kronik bir sorunu var mıdır ? Alınmasını tavsiye eder misiniz ?
-
Temperli cam kullanan var mı ne tavsiye edersiniz, fabrikasyon çok toz topluyor ve koruma sağlamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpresste güzel çeşitler var hocam ben 3 lü set halinde ordan almıştım. Bir adetini uygulamıştım ama uzun bir aradan sonra kırıldı. Diğerleri de kayboldu evde. O yüzden Bugün akıllıphone üzerinden denemek için sipariş geçtim. Akıllıphone sitesindeki düz cam güzel değil kenarları ince siyah şeritli. Daha önce denemiştim. Bende pricavy dedikleri cam koruyucu ile 5 li ekran jelatini sipariş geçtim. Yarın elime geçer sanırım. Deneyince yorum yazarım yine. Ama imkan ve vakit varsa aliexpressten alın. Çeşit çok orada.
Ek olarak yine yurt içi olsun derseniz facebook veya instagramda coverbross diye bir sayfa var. Ekran koruyucu filmler camlar kaplamalar vs satıyorlar. Ordan da alabilirsiniz. Ben ordan 8T için hiç ürün almadım ama 7T için almıştım ve beğenmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 25 Ekim 2021; 22:21:24 >
hocam cok teşekkürler keske kilifla beraber aklima gelseydi o yuzden yurticinden halletmeye calisicam, coverbrosu biliyorum sorayim var mı diye
Elimde 8t için nillkin kamera korumalı kılıf var 1 tane fiyat 70 tl
isteyen olursa Ankara içi verebilirim
hocam samsung a11 modeli ile ön cam boyutu birebir aynı. ben küçük bir şehirde yaşıyorum. bildiğiniz üzere samsung modelleri oneplus modellerine göre çok daha fazla yaygın. bir aksesuarcıdan uygun fiyata temin edebilirsiniz. alternatif olarak a21 modeli de olabilir tam hatırlamıyorum. ya samsung a11 ya da samsung a21 ile birebir aynı. kamera deliği olmayan modelleri birebir boyutta.
-
Merhaba, IMEI kayıtlı cihazlarda NFC çalışıyor mu acaba? Banka uygulamalari bazen güvenlik amaçlı kullandırmiyor ya, OnePlus telefonlarda bu problem oluyor mu?
A11 olsa gerek. Aşağıdaki siteden ebat karşılaştırması yapabilirsiniz.
phone arena
OnePlus 8T vs Samsung Galaxy A11 - Visual phone size comparehttps://www.phonearena.com/phones/size/OnePlus-8T,Samsung-Galaxy-A11/phones/11419,11339Edit A11 diyecektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 27 Ekim 2021; 12:7:28 >
Çalışıyor hocam. İmeinin güvenlikle bir alakası yok oneplus modellerinde. Xiaomilerde vs bootloader açık olması vs gibi durumlardan ötürü bazı banka uygulamaları çalışmayabiliyor. Oneplus modellerinde bootloader vs açık olmasına gerek yok. O yüzden sıkıntısız kullanırsınız. Ben kendim Vakıfbank ve Enpara kullanıyorum. Uygulamalar normal çalışıyor. Vakıfbank'ta NFC ile ödeme de yapıyorum. Onda da sorun yok.
Sağ olasın, güzel bilgi. O halde siparişi veriyorum :)
Eyvallah hocam telefonculara bir bakayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X