< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (109. sayfa)

-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Askerlik sebebiyle 8t 12-256 cihazımı satıyorum arkadaşlar. İlgilenen varsa özel mesaj atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aydır 8T kullanıyorum. Çok memnunum. Harika bir cihaz. Bir sorum olacak. Bildirim sayısını göstermenin bir ayarı var mı? Ayarı yoksa programı var mı? Nova Launcher vs tarzı Launcher kullanmak istemiyorum. OnePlus'ın kendi arayüzü çok hoşuma gitti. Launcher kullanmadam çözümü olmaz mı? Sadece bildirim sayısını göstermenin bir programı yok mudur?
Arkadaslar aynı fiyata 12/256 8t mi yoksa 8/256 9r mi alınır sizce hangisini almak daha mantıklı olur
bu ikilemde uzun süre kaldım hatta 9r sipariş verdim daha sonra 870/865 işlemci videolarını izledim neredeyse aynı işlemci olduğunu öğrenince kararımı değiştirip 12 gb ram in uzun vade daha iyi olduğunu düşünerek 8t sipariş verdim 10 gün kadar oldu çok memnunum cihazdan
Herkese hayırlı günler güzel haftalar dilerim.
Daha önce OnePlus 5-5t-7t McLaren kullanmış biri olarak şuan garantisi yüzünden Samsung s20fe ile bu cihaz arasinda kaldım .malumunuz resmi yolla yok cihaz IMEI atilmis cihazlarda bankacılık işleminde sıkıntı yaşanıyor mu arkadaşlar ? Yoksa mecbur Samsung s20 fe ye yönelmek durumundayım
Vakit ayırıp cevaplayan cevaplamayan herkese tşk ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 11 Ekim 2021; 16:37:13 >
S20 fe'yi bilmiyorum, ama yanılmıyorsam forumda biri 8t'den S20 fe'ye geçmiş, sonra dayanamayıp tekrar 8t'ye dönmüştü. Bulabilirseniz, onunla bir konuşun. Onun dışında bankacılık uygulamalarında bir problem yaşamadım ben...
O kişi benim. Evet sıfır s20fe alıp dayanamayıp sattım. Birincisi kağnı gibi şarj oluyor. Hızlı şarj felan hikaye. İkincisi ekranı gerçekten kötü. Amoledle alakası yok. Gidin teknosaya 8t ile yanyana koyun ekran ışığını sona alıp ne demek istediğimi anlarsınız. Üçüncüsü snapdragon olmasına rağmen ısınma maalesef var. Ve 8t ye göre uygulama yükleme hızı bariz yavaş. Bankacılık uygulamalarında sıkıntı yaşamadım. Samsung neyse oneplus da aynısı.
-
Öncelikle vakit ayırıp cevapladiginiz için tşk ederim .özellikle kullanıcı deneyimleri benim için her zaman ön planda ve OnePlus 8t istememin nedeni 8/256 yakın zamanda yakın arkadasima aldık gayet memnun. Ek olarak OnePlus arayüzünü stabilitesini bildiğim içindi .bankacılık da sorun yasamiyorsaniz çok güzel haber benim içinde 2.alternetif 9r di ama versiyondan kaynaklı sorunlar olduğundan bu cihaza yöneldim . Son olarak snapdragon amiral gemisi işlemcisi koyup kutuya 15 w desteklenenin 25 w olması Samsung tarafında ayrı saçmaydı ... ekranda Samsung tarafında olmadıysa gönül rahatlığı ile şimdi bu cihaza bakayım sağolun tekrardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 11 Ekim 2021; 16:39:30 >
-
8t aldım IMEI atılmış kullandım bankacılık işlemlerinde bir sorum olmadı
Hatta IMEI lerin biri patladı kendim IMEI attım yine de sorun yok kullanıyorum
Mi10t pro ve 8t arasındayım fiyatları yakın uzun süre kullanmak istiyorum oyun oynamam hangisini seçmek mantıklı olur?
Mi 10t pro kamerada 8t den üstün onun dışında her türlü 8t daha iyi. Amoled ekran, çift hat kayıt, 65w şarj, akıcı arayüz vs
Teşekkür ederim.
Fiyatta 9r ve 8t aynı sizler 8t kullanıcısı olarak tercihiniz hangisi olurdu?
Bu ikilimde birçok kişi kalıyor bende bu ikilemde kalanlardanım hatta ilkten 9r sipariş vermiştim 8/256 biraz video vs izlediğimde işlemleci olarak neredeyse birebir olduğunu görünce kararımı değiştirip 12 gb ram den dolayı 8t sipariş verdim. 8gb ram senin için yeterliyse eğer 9r tercih edebilirsin daha güncel ve daha hoş görüntüsü olan cihaz. Ama uzun vade için 12gb ram'in daha avantajlı olacağını düşünüyorum şahsen. İşlemciden dolayımıdır ram'den dolayımıdır bilmiyorum ama cihazdan çok memnunum ben.
-
Teşekkür ederim 9r hint modeli sorun yaşarmıyım kafamdaki tek sorun o .12 yada 8 ram benim gibi düz kullanıcı için çok fark yaratmaz düşüncesindeyim.
Yakınlık sensörünü kalibre etmek için *#808# menüsüne girmeye çalışıyorum fakat oneplus uygulaması ile de Google uygulaması ile de giremiyorum, sebebi ne olabilir?
8-9 ay kadar hint model nord kullanmıştım şahsen bir sorun yaşamadım cihazda ben çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum güncelleme konularında belki biraz geç gelmeler olabilir çok takıldığın şeyler değilse takılma bence cihazın hangi ülke cihazı olduğuna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X