Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bende huawei mate 20 pro dan sonra Allah izin verirse önümüzde ki hafta oneplus 7 pro geçicem,araştırma aşamasındayım. Aklıma takılan şu soru var facbook olsun orda burda forumlarda olsun oneplus kamerası DxOmark sitesin de 111/86 puan almasına rağmen şişirildiğini ön ve arka kameralarının tepe modeli ürün olarak beklentinin altında kaldığını bu yüzden bazı kullanıcıların gcam kurup öyle idare ettiklerinden bahsetmişler. Daha önce farklı tepe modelden oneplus 7 pro geçen arkadaşlar kamera hakkında yorum yaparlarsa sevinirim. Teşekkürler
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    gps ile bulunan hava durumu hariç ilk sıraya istediğimiz şehri atamıyoruz bu bence eksiklik
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    hocam 8/256 alın benden söylemesi şuan 4 gb ram yiyor benim cihaz boşta iken bile geriye kalıyor 4gb 6 olanda 4 yediğini var sayarsak geriye 2gb veya hadi 3gb yer kalır diyelim ve daha önemlisi 128gb daha fazla alan bence paranızın üstüne biraz daha eklemeye çalışın 8/256yı tercih edin
  • inhuman kullanıcısına yanıt
    hocam kameraya bir çok güncelleme geldi her güncellemede kamera da farklı değişiklikler oluyor kötü mü iyimi oluyor tam kestiremiyorum pro kullanan abimden örnek vererek konuşuyorum mesela bende düz 7 var pro ile aynı anda düz fotoğraf çekiyoruz pro şu son güncellemeden sonra renkleri biraz daha gerçek dışı gösteriyor düz 7 daha gerçekçi renkler vermiş vs (7 ile pronun ana kamerası aynı) düzeltmeye çalışıyorlar fakat şöyle diyim netlik gayet iyi fakat kamerası için oneplus cihazı alınmaz kötü olduğundan demiyorum şuan ki en iyi ilk 5 kameradan biridir fakat diğer özellikleri çok daha cezbedici 7 pro kullanın diğer telefonlardan soğacaksınız net söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 22 Haziran 2019; 12:31:30 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Op 7 modeli kullanıyorsunuz sanırım uygun gcam varmıdır acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdemszk E kullanıcısına yanıt
    ben önceki telefonumda volte kullanıyordum Türktelekomda bende daha denemedim bu yöntemi oneplusın kendisi getirsin istiyorum bu şekilde uğraşmaya gerek kalmasın şuan bende volte aktif bunu öncelikle aktif etmelisiniz volte listesinde olan telefonda (türktelekomun sitesinde liste vardır) daha sonra oneplus cihazınızda bu adımları izleyerek açabilirsiniz.
  • Ben Pro Olmayan versiyon 12/256 almayı düşünüyorum ve en uygun yerler Ahmet Mardin ve Emin Yılmaz olarak gözüküyor. Güvenilir midir, kaydı yapılmış cihaz mıdır, satış nasıl yapılıyor, bilgisi olan yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri B -- 22 Haziran 2019; 13:45:48 >
  • Alpha Centauri B A kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bi satıcı daha uyguna satıyodu. Bulunca yazacam

• Alpha Centauri B A kullanıcısına yanıt
    Kaça fiyatı?

• Eminde 3900, ahmette 4.100’dü. İkisi de güvenilir midir? Eğer bilen varsa cevaplayabilir mi?

Satış nasıl gerçekleşiyor?
    Cihaz kayıtlı olarak mı satılıyor?
    Global Rom ile mi geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri B -- 22 Haziran 2019; 14:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inhuman

Merhabalar bende huawei mate 20 pro dan sonra Allah izin verirse önümüzde ki hafta oneplus 7 pro geçicem,araştırma aşamasındayım. Aklıma takılan şu soru var facbook olsun orda burda forumlarda olsun oneplus kamerası DxOmark sitesin de 111/86 puan almasına rağmen şişirildiğini ön ve arka kameralarının tepe modeli ürün olarak beklentinin altında kaldığını bu yüzden bazı kullanıcıların gcam kurup öyle idare ettiklerinden bahsetmişler. Daha önce farklı tepe modelden oneplus 7 pro geçen arkadaşlar kamera hakkında yorum yaparlarsa sevinirim. Teşekkürler
    ben de bu konuda yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891

ben de bu konuda yorum bekliyorum

Alıntıları Göster
    Araştırsanız önceki sayfalarda yazdım , oneplus 7 pro kullanmadan önce S9+,Pixel 3 XL,S10+,Mi9,P30 Pro gibi tepe modeller kullandım , kameraya önem veririm daha önce oneplus 6t yi bu sebebten satmıştım. Eşimde hali hazırda Mate 20 pro kullanıyor.

Oneplus ilk defa kamerada iyi bir iş çıkartmış , ve tepe modellerine cok yaklaşmış. Eğer hangi cihaza denk oldugunu sorarsanız S9+ derim.

Sıralama olarak

1)Pixel 3 XL
    2)P30 Pro
    3)S10+
    4)Mate 20 Pro
    5)Oneplus 7 Pro
    6)S9+
    7)Mi9

Derim.

• değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ilk incelemelerinizde sanırım s9+ nın gerisinde demiştiniz. aslında o nedenle bu konuyu irdeledim. kamera s9+ ya denk ise yine de güzel demektir çünkü donanım olarak harika bir telefon. eş değer marka teller 6 bin bandındayken hep sanırım kamerayı biraz göz ardı etmek doğal olacak. ben de 8/256 kırmızı düz 7 alarak aranıza katıldım. pazartesi elimde olur sanıyorum. ön kamera olarak ne düşünüyorsunuz?
  • arkadaşlar op7 pronun kendi uygulamaları neden otomatik güncellenmiyor? kamera ve hava durumunu apksını indirerek yükselttim örneğin. bi ayarı var mı bunun?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıklama için. Peki ilerleyen zamanda güncellemeler ile vermiş olduğunuz sıralama da üstler de olur mu sizce. Dxomark 111/8 yüksek puan alıp 4. sırada olup oneplus 7pro kullanıcıların kamera performansının beklentilerinden daha düşük olmasına açıklık getirmişler sanırım. Oneplus 7pro DXOMARK testinde şuanda yayınlanmayan test aşamasında olan henüz yayınlanmayan OxygenOS ara yüzünde, işletim sisteminde test edilmiş gibi yazılar vardı umarım ilerleyen yeni güncellemeler de daha iyi kamera sonuçlarını görürüz...
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Evet ilk aldıgım zaman renklerde solgunluk ve zoom da noise oluyordu fakat daha sonra büyük bir kamera güncellemesi geldi ve sorunlar düzeldi.

Arka kamerada stok kamerasını ön kamerada ise gcam kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 7 Pro için önerebileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı? Link atarsanız sevinirim.

Not: Başka şehirlere de kargo ile iletim yapılıyor mu?

• dedenet D kullanıcısına yanıt
    Farklı bir launcher kurdunuz mu? Evet ise onun ayarlarını kontrol etmeniz gerek. Hayır ise mevcut launcher'ın ayarlarında bir seçenek var: "Uygulama çekmecesini açtığında aramayı etkinleştir" gibi bir şey. Onu işaretlemişsinizdir, o tiki kaldırın düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Hocam, düz 7 olanın, 6/128 versiyonunu nereden ve kaça aldiniz ? Getirenler çoğunlukla 8/256 getirmişler, fiyatlar da düşmedi henüz, ben de düşmesini bekliyorum biraz, acelem yok.

Alıntıları Göster
    Hindistan dan aldım. Delhi duty free de satılıyor. 480 dolar. O günün kuru ile 2.900 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gcam için root şart mı hocam, android dünyasına pek hakim değilim :)

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.