Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One plusa mail attim.Yakinda güncelleme yollarlar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedenet D kullanıcısına yanıt
    https://www.theandroidsoul.com/how-to-enable-volte-and-vowifi-on-oneplus-7-pro/

bu işe yararmı bilemiyorum daha denemedim ben düz oneplus 7 için volte aktif edebilen varsa bilgilendirebilir mi ?
  • delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik hassasiyeti etkileyen ilk şey ekranda fabrikasyon olarak bulunan film kesinlikle, ben çıkardım dokunmatik hassasiyeti 2 katına çıktı, film varken parmağımda yara bandı ile dokunduğumda algılamıyor ya da çok zor algılıyordu şimdi yara bandı bile olsa bana mısın demiyor.

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Oldu teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telegram grubu kursak olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

Oldu teşekkürler
    düz yedş herhalde cihazınız hocam hayırlısı olsun
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Sağol evet düz 7 nasıl anladın😊

• quote:

Sağol evet düz 7 nasıl anladın😊
    7 PRO Kullandıgım icin volte olayındaki üsteki 7 yazınsından anladım volteyi bende bu şekilde yaptım
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Bunda xiaomide ki gibi tam ekran hareketleri yok mu birde uygun gcam

• quote:

Bunda xiaomide ki gibi tam ekran hareketleri yok mu birde uygun gcam
    Var ayarlardan baka bilirsin lakin gcam bende yok sizinkinde varmı bakmak lazım lakin xiaomilerdeki gibi sağdan soldan cekmek yok bildigim

DÜĞMELER İŞLEM KISA YOLLARI ADI ALTINDA VAR
    GEZİNME CUBUNU ORADAN BAKA BİLİRSİN
  • arkadaşlar Hava durumu uygulamasında konum yerine şehir şecemiyorum illa konum ile kullanmamı istiyor konum kullanmak istemiyorum ama

• Grup kuruyorum kaç kişi var gelecek?Ayrıca konuya eklenmesini istedikleriniz varsa ayrıca belirtin ona göre bu haftasonu el atıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikara86

Dokunmatik hassasiyeti etkileyen ilk şey ekranda fabrikasyon olarak bulunan film kesinlikle, ben çıkardım dokunmatik hassasiyeti 2 katına çıktı, film varken parmağımda yara bandı ile dokunduğumda algılamıyor ya da çok zor algılıyordu şimdi yara bandı bile olsa bana mısın demiyor.
    Evet hocam haklısınız ama onu çıkarmaya şahsen korkuyorum 😀
    Dediğiniz de önemli faktör ama ben ekran jelatinini hiç cikarmadan öncede ekran bazı yerleri hassasiyet gitti. Bu son güncelleme sonrası oldu.

• Arkadaşlar ana ekranda parmağı aşağıdan yukarıya kaydırınca uygulama menüsü geliyordu şimdi uygulama arama ekranı geliyor tekrar geri gitmek zorunda kalıyorum uygulamaları görmek için sebebi nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kod17

Kalırsınız bence. Arada 300 mah fark var. Atla deve değil. Tercih ve ihtiyaç meselesi tabii.

Op7 normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli. Ben 5 sene kullanırım diyorsanız 8 gb lık versiyonu alın. 6 gb lık sürümde yeterli olacaktır.

Kamera da oldukça yeterli. Bir kaç sayfa öncesinde fotoğraf paylaştım.

Ses seviyesi ve kalitesi gayet başarılı. Kötüleyebileceğim bi şey yok. Arada neredeyse 250 dolarlık fark var. Takdir sizin tabii ki.

Op7 sadece bir tane güncelleme aldı. Sanıyorum pro ya göre daha stabil. Çok para vermek istemeyenler op7 alsın derim.

Alıntıları Göster
    Hocam, düz 7 olanın, 6/128 versiyonunu nereden ve kaça aldiniz ? Getirenler çoğunlukla 8/256 getirmişler, fiyatlar da düşmedi henüz, ben de düşmesini bekliyorum biraz, acelem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

https://www.theandroidsoul.com/how-to-enable-volte-and-vowifi-on-oneplus-7-pro/

bu işe yararmı bilemiyorum daha denemedim ben düz oneplus 7 için volte aktif edebilen varsa bilgilendirebilir mi ?
    Denilenleri yaptım ama çıkmadı Volte. Türk Telekom faturalı bnm ki, onunla mı alakalı acaba. Bi de tekirdağda Volte olmama ihtimali var mıdır :)

• ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Merhaba 8/256 modelini uygun fiyata satan güvenilir yer var mı önerebileceğiniz?

• rectory23 R kullanıcısına yanıt
    Anıl Çöpfacebook
    Anıl Çöp
    https://www.facebook.com/anillcop

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.