Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f/p olarak bu telefon nasıl sizce arkadaşlar?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi grup kesinlikle yardımlaşma değil ürün satma grubu.

Boy boy ürün fotoları,reklamlar...

Ancak bir kişi probleminden bahsettiği anda o boy boy ürün reklemı yapan insanların hemen hemen hiçbiri cevap verme,yardımcı olma çabası içinde olmuyorlar.

Donanımhaberin gözünü seveyim ben yine hiç değilse çıkarsız amasız yardımcı olmaya çalışan sizin gibi arkadaşlar var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_hope kullanıcısına yanıt
    Evet baktım Ahmet Mardin in 4600 e sattıgı 7 pro 8/256 yı 5200 e satıyorlar, donanımhaber de reklam yapamazsınız burda hersey ortada baska reklam yeri arayın.

Kim en uyguna satıyorsa onu yazarız burda, sizin satıcıları zengin etmeyecek kimse.

Birde grupta donanımhaberde bu konunun linkini verip bizi yazın demişler:)

Yazıyorum ordan almayın kazıklanmak istemiyorsanız

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam ben kimse en ucuza satıyorsa yazıyorum burda zaten böyle açgözlü insanlara prim asla vermem, onun haricinde facebook grubu wp grubu falan anlık cevap için daha iyi olabilir ama genel yardımlasma olarak donanımhaber en iyisi.

Facebook grupları yardımlasma olarak açılır ve sonra tek amacı satış olur

• Valla kimse kusura bakmasın da , internet denen bir şey var.Ínsanlar araştırsın azıcık bir zahmet.Ederinden fazlasını verenlerdedir suç. Dışarda görsen selam vermeyeceğin tipler bir telefondan haksız ve fazla kazanç sağlıyorlar.

• Hocam 2750 ye kayıtsız Mi9 6/64 global siparişi verdim bende Ahmet Mardin'den.
    IMEI sorunu çözüldü Xiaomilerde 8 ay kullandıktan sonra 150 200 TL ye imei olayını çözeceğim.
    Taş çatlasın bana maliyeti 3k olacak.
    O yüzden şu an f/p olarak Mi9 diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Mi9 vazgeç bence, muhtemelen pişman olursun

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Hocam 750 TL daha ver alayım

Hocam mi9 dan pişman olacan bende 2800 e almıştım 3 gün kullanabildim genel kalite olsun kamera olsun ses performansı video performansı oneplus 7 ve 7 prodan cok düşük.

• Herkese merhaba. İki gündür op 7 kullanıyorum, iPhone X'den geçtiğim için bazı kısımlarını çözemedim destek verirseniz sevinirim.
    1. Çok müzik dinleyen biriyim. Ses butonlarını sürekli aç kapa yapmak zor geliyor bildirim çubuğunda veya müzik eklentisinde ekrandan ayar yapmak mümkün değil mi?
    2. Tek elle kullanım gerektiği zamanlar oluyor bu durumda ekran küçültme, aşağıya kaydırma VS. Yapılamıyor mu yapılıyorsa nasıl?
    3. Uygulama kilidi kullanıyorum. Fakat bazı uygulama kilidi kullandığım uygulamaların içerisindeki dosyalar telefonu bilgisayara başladığımda içerikleri görünüyor bunu tamamen şifreleme yolu yok mu?
    4. Dosyalar uygulamasında güvenli kasa var bu kısım nedir nasıl kullanılır?
    5. Androidde özellikle de one plus da olmazsa olmaz uygulamalarınız nelerdir?
    6. Zen Mode nedir, oyun Mode nedir?
    7. Üst hoparlör ve ahize ayrı ayrı mı ikisi bir mi? Hoparlörler gümbür gümbür ileride iPhone x gibi patlar cızırtı yapar diye korkuyorum yüksek sesli müzik dinlerken ne derseniz?

Mi9 seni hem pişman eder,hem çok değer kaybeder.
    One plus değerini yitirmez fazla.
    Telefon bir yatırım aracı değil ancak mi9 ile kaybedeceğin zarar 2 ay sonra en az 1000lira(birinden temin et 750yi)

• Havadurumu derecesi önce renkliydi şimdi beyaz neden acaba

• Bose QuietComfort 35 veya sony wh 1000xm3 kulaklık kullanan var mı?

• oneplus 7pro nereden alabilirim en uygun olup ve imei kayıtlı sıfır cihaz global sürümlü nereden satın alabilirim birde merak ettiğim facebook yada instagram üzerinden satış yapanlar nasıl garanti işlerini hallediyorlar ? yada cihaz garantisiz mi satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Haziran 2019; 14:24:38 >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Cihazların Türkiye garantisi yok. Satın aldığınız kişiler size destek sunuyor. Ürün yelpazesi en geniş olanda yedek parça olarak tarafsız olarak söylüyorum emin yılmaz dır. Kendisini ne tanırım ne ortak bir yanım var. Ben piyasa araştırması yaptım bana ticari ahlaki ve verdiği fiyat en uygun gelen oydu cihazı ondan aldım. Cihazlar garantisiz ama oneplus ta ekran kırılması hariç donanımsal bir sorun olmuyor deniyor baya araştırdım. Benimde ilk oneplus tecrübem..

• Arkadaşlar konuya hakim olmadığım için soruyorum şimdi siz belli başlı isimler vermişsiniz satıcılar falan söylemişsiniz oradan/onlardan almışsınız ama şimdi benim kafamda soru işareti oluştu geçenlerde pasaport kayıtlı telefon (başkasının üzerine) devri kapandı diye haber olmuştu. Şimdi OP7 yi bu satıcılardan(daha doğrusu şahıslardan) alsak sorun olmuyor mu ?
  • Imei malum yolla kayıtlı bu cihazlarda. Yani istediğiniz simi takıp kullanabilirsiniz.

• harce74 kullanıcısına yanıt
    Hasan bahar uygun diye yazıyor arkadaşlar.
    Bilgisi olanlar cevaplar.
    Bazıları sizin paranizla sipariş ediyor.Bazilari elinde var ama pahalı.

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    1. Müzik ses ayarını 3. parti uygulamalar kullanarak çözebilirsiniz. Googleplayde aratın karşınıza bir sürü uygulama çıkacaktır.

2. Bende daha yeni aldım cihazı fakat şuan için öyle bir ekran küçültme modu göremedim, muhtemelen yok.

3. Uygulama kilidinde sıkıntı yok fakat dosyaları bilgisayara taktığınızda görmeniz çok normal çünkü biligisayara takarken izin veriyorsunuz içerikleri göster şeklinde, şuanlık tamamen şifreleme gibi bir durum yok bildiğim kadarı ile.

4. Güvenli kasa modunu denemedim bu kısım muhtemelen 3. sorunuzun cevabı olabilir biraz kurcalayın bence

5. Google playde çok büyük bir çok farklı uygulama var aynı işi yapan sizin için hangisi güzelse onları deneyerek bulabilirsiniz. Özellikle şu diyebileceğim bir uygulama yok benim.

6. Oyun modu + Fnatic mod arka planda çalışan uygulamarı olabildiğince kısıtlayarak telefonunun büyük bir bölümünü sadece oyun için kullanmanıza olanak veriyor. Zen mod ise yanlış hatırlamıyorsam. Cihazi belli saatler arasında kullanılmaz hale getiren bir mod sadece kamera ve telefon görüşmelerine izin veriyor, sanırım telefon bağımlıları için yapılan bir uygulamaydı.

7. Bence bir sıkıntı olmaz ben çok sevdim hoparlörünü cihazın oneplus bu konularda çok titiz davranan bir marka. Evet ahize ile hoparlör aynı

Son olarak, sizin yorumlarınızı alalım iphone x den + sı nedir eksisi nedir hem yazılım hem donanım olarak bahsederseniz bizleri mutlu edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 23 Haziran 2019; 15:0:16 >

• Empyyy kullanıcısına yanıt
    Peki hocam IMEI çakışmasından dolayı cihaz kapanacaktır uyarısı falan gelmesi durumunda ne yapılıyor acaba
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.