Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
71
Favori
485.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Etheror

OnePlus 7 Pro 8/256 alarak aranıza katıldım. Ekran koruyucu önerisi olan var mı?
    Ben bunu aldım ama sen daha ucuzlarınıda ala bilirsin sonucta cihaza 6 binlira kadar para verinde 80 90 lira cok gelmez oldu bana

• Oneplus 7 pro ile redmi k20 pro arasinda gidip geliyorum. K20 pro da sim 2 kayit cozuldugu soyleniyor.Kafam cok karisti. Oneplus 7 pro net bir sekilde daha iyi ama aradaki farka degermi bilmiyorum. Telefon alma isini biraz askiya aldim biraz daha piyasayi takip edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula72

Arkadaşlar tarafsız fanboy olmayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.pro 7 almayı düşünüyorum.internette yabancı siteler dahil genel olarak incelemeleri okudum ancak cihazı alıp kullanan arkadaşların en iyi yorum yapabileceğini düşündüğümden burada sormak istedim.yorum yaparkende aynı fiyatlara alınabilecek cihazlar arasında yorum yapılırsa sevinirim. mesela önceki tlf orta sınıf olan biri için bu cihaz süper gelebilir o yüzden kendi sınıfında cihaz kullanmış olup pro 7 kullanan varsa kategori olarak daha iyi bir değerlendirme olur. 6-8-12- gb olanlar arasında performans farkı varmı? kamera performansı foto ve video..videoda görüntü sabitleme 2k ve 4k da nasıl performans veriyor?performans isteyen oyunlarda uzun süre kullanımda ısınma oluyormu? güneş altında ekran parlaklığı yeterli mi? ses sistemi tatmin edici mi? kulaklık ve hoparlör? nereden en uygun ve güvenilir şekilde alınır? şimdiden cevaplayan arkadaşlara tşkler...
    Senin gececegin sınıf anladıgım orta sınıftan üst sınıfa lakin bilmen gereken bir husus var cihazın ekranın büyüklügü senin icin dert degilse gece bilirsin bana sorun olmadı icin 12 gb 256 mavi olanı aldım kılıfsız kullanıyorum aynı fiyat bandında cok cihaz ola bilir her markadanda bula bilirsin ama "Bunun gibi ekran bunun gibi tasarım bunun gibi ses sistemi hepsi bir arada bulman zor"kamera ise güncellemeler ile düzelecektir zamanla sonucta yazılımla hallediliyor o işler "Ses önemli ise aradıgın malum şahıs benim bu konuda ne istersen sora bilirsin ses konusunda uzundur bilgim iyidir 24 bit 16 bit şarkılar dinleyen mp3 dinlmeyen orta bir hificiyim kulaklıklardanda anladıgım icin cihazın hakkını veriyorum müzik dinlerken 12 8 6 bunlar ileriye dönük etkiler cihazı alıp bir sene kullancam satcam dersen 6 da yeter ama uzun vadeli kullanacam dersen almışken 8 yada 12 al uygun bulursan ben koraydan aldım sen hangisinde ucuza bulursan ondan alasın oyunlarda sogutucu işe yarar zannımca lakin güneş etki edince görünmeme yok ama dogal olarak birazda etki ediyor ama cokta degil

1.Cihazı ses icin alacaksan:AL
    2:Cihazı ekran icin alacaksan:AL
    3:Cihazı kamera icin alacaksan:Başka tellerde bak
    4:Cihazı tasarım icin alacaksan:Bir yerde bakma şansın varsa baka bilirsin eger istanbulda isen ortak bir noktada benim cihaza baka bilirsin
    5:Cihaza kalkıp 100liralık yada 50 tllik kulaklık takmayacaksan iyi bir kulaklıkla ses seni hiç birzaman üzmez

Soracagın başka sorular varsa sora bilirsin cevaplarım

NOT:Yazdıklarım benim görüşümdür hatam ola bilir affınız ola

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Oneplus 7 pro ile redmi k20 pro arasinda gidip geliyorum. K20 pro da sim 2 kayit cozuldugu soyleniyor.Kafam cok karisti. Oneplus 7 pro net bir sekilde daha iyi ama aradaki farka degermi bilmiyorum. Telefon alma isini biraz askiya aldim biraz daha piyasayi takip edicem.
    ekran ve tasarım kavis önemli ise 7pro lakin benim icin kavis mavis önemli degil ekranda önemli degil ful hd bana yeter dersen k2o pro ama ben olsam 7 pro alırdım kullanırken kılıfsız mükemmel cihaz eksiksiz gibi 2 sim kart bizim cihazdada calışıyor
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Ben de sipariş verdim bundan. Korumak lazım cihazı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheror

Teşekkürler dostum. Ben de sipariş verdim bundan. Korumak lazım cihazı. :)
    Benim aldıgım bilindik marka oldugu icin aldım hayırlısı olsun ben kamera cercevesi icinde aldım bilgin olsun

Bi bunu aldım

Bide bunu aldım yedek olarak

Cihazın arkasında ise bundanvar yanlara üstlere bulamadım nedense olanda göndermiyor ülkemize
    dbrand.com
    OnePlus 7 Pro Skins, Wraps & Covers » dbrand
    https://dbrand.com/shop/oneplus-7-pro-skins

camo bendeki modeli

bilgilendirme için teşekkürler.Kamera sanırım beklenenin altında şu an... ama sanırım yazılımsal eksiklikler var. koray dediğin arkadaşa nasıl ulaşabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula72

bilgilendirme için teşekkürler.Kamera sanırım beklenenin altında şu an... ama sanırım yazılımsal eksiklikler var. koray dediğin arkadaşa nasıl ulaşabilirim
    Buyrun hocam

kamera icin ise yazılımla halledilecektir üc dört güncelleme aldı kamera eskisine nazaran daha iyi oldu...
  • ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    hocam yazılıma takılıyorsanız xiaomi almamanızı öneriyorum düz oneplus 7 her konuda k20 prodan iyidir tasarım hariç fiyat için düz olan versiyonu alınabilir 2 gündür pro 12/256 kullanıyorum bir arkadaşım kendisine aldı ben düz 7 almaya karar verdim elim küçük benim pro kullanımı hem edge ekran hemde büyük ekran olmasından dolayı zorlu geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 17 Haziran 2019; 16:10:42 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Tüm procular bir gün düz 7 alıcak çünkü çok kaba ve büyük pro 6.4 olmalıydı hata yaptılar takoz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

Tüm procular bir gün düz 7 alıcak çünkü çok kaba ve büyük pro 6.4 olmalıydı hata yaptılar takoz gibi
    Ben almam tam ekran deneyimi herzaman centikten iyidir...
    Zevkler renkler
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu değerleri ekran parlaklığı fullde mı alıyorsunuz?

Yazdigimi yanlis anlamissiniz hocam iki cihazda 2 sim destekliyor. Bunu biliyorum. K20 pro larda imei cakma olayi sadece 2. Sime yapilabiliyormus. Onu soylemek istedim. Yani tek sim calisacak. esime oneplus 6 aldim cok memnunuz. Benimde gonlum 7 pro dan yana ama biraz buyuk gibi duruyor bakalim cok acele etmicem.

• M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Keşke 7 inç civarına çıksalar. Benim için hiç problem değil. Mate 20 X almayı düşünürdüm, SD işlemci olsaydı içinde. 7.2 inç ekran :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Isteyen istediğini alır.
    Ben karalama yapmıyorum hem.
    Zaten bende de var 7 pro.
    Yabancı sitelerden bakabilirsiniz 7 pronun sorunlarına ve çıkabilecek muhtemel sorunlarına.
    Şu an pro kullananların çok büyük bir kısmı şarjı uzun dayansın diye 60hz kullanıyor.
    Madem 60 Hz yapacaktın neden aldın mübarek.
    Git 7 al. Hem daha kibar.
    Tek eksiği proya göre fazlası olan çentik.

• Arkadaşlar Zeyd beyden bir tane OP 7 Pro almayı düşünüyorum ama bazı konularda soru işaretleri var kafamda. Imei atılmış cihaz olacağından güncellemede sorun çıkarıyor mu yoksa normal bir şekilde güncelleme yapıp tekrar imei atmadan kullanabiliyor muyuz? Yarın birgün Imei'de sıkınyı oldu diyelim, kenarda kullanmadığım ve kullanmayı düşünmediğim bir iphone 5 var, onun imei'sini alacağım OP 7 Pro'ya klonlatabilir miyim ihtiyaç olursa? Ve son olarak cihaz Çin ürünü ama global rommuş. Şebeke sorunu olmaz değil mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 17 Haziran 2019; 19:12:56 >
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    Ona bir şey demiyorum kardeşim ama burada önemli olan nokta sen eline aldığında durum nedir cebine koyduğunda nasıl oluyor.cebinden taşıyormu yoksa tam oturuyormu kaba duruyormu bunlar önemli benim için.

0p 7 var ama her şeyinden kısmışlar kameradan bile çentik bile var onda yani bu kadar da kısılırmı el insaf diyor insan. Herkesin zevki farklıdır tabi ona bir şey demiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyyy

Arkadaşlar Zeyd beyden bir tane OP 7 Pro almayı düşünüyorum ama bazı konularda soru işaretleri var kafamda. Imei atılmış cihaz olacağından güncellemede sorun çıkarıyor mu yoksa normal bir şekilde güncelleme yapıp tekrar imei atmadan kullanabiliyor muyuz? Yarın birgün Imei'de sıkınyı oldu diyelim, kenarda kullanmadığım ve kullanmayı düşünmediğim bir iphone 5 var, onun imei'sini alacağım OP 7 Pro'ya klonlatabilir miyim ihtiyaç olursa? Ve son olarak cihaz Çin ürünü ama global rommuş. Şebeke sorunu olmaz değil mi? Şimdiden teşekkürler.
    bendekide cin sürümü ama türkce glbol yüklü imeil atılmış güncellemede alıyor hiç bir sıkıntıda yok alacaksan hangisi uygun satıyorsa ondan alasın cihazı format atsan dahi imeil gitmez...alet ile atılıyor imeil

• M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Bu kadar olamaz herhalde hocam bence 7 olanı özellikleri falan kısmadan tasarımı da kısmadan yapabilirlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.