Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 7nin prodan bana göre çok farkı yok
    3. kamera olan geniş açıyı kullanmıyorum dolayısıyla olsada olmasada fark yok zaten kullanmıyorum
    300 mah daha fazla bataryası var pronun
    90 hz ve 2k ekran farkı var
    bunlar benim için gereksiz şeyler çok büyük geliyor pro o yüzden 7 olanı aldım tam f/p ha mesela 8/256 olanı aldım bana kalsa 6/128 bile yeterdi ama getiren yok daha
  • M0rpheous kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorsunuz bende düz 7 alıcam ama pronun ne ekranını ne 90hz mevzusunu nede çektiksiz oluşunu kıskanıyorum tek kıskandığım yanı titreşimi çok iyi acayip güzel titreşim motoru var pronun hissiyatı efsane öyle diyebilirim keşke 7yi o motordan mahrum bırakmasalardı. gözümde 7 nin tek eksiği budur
  • Arkadaşlar pro ile düz 7 arasında çok ahım şahım fark varmı? Birde kamerasi p30 mate 20 s10 üzerinden değerlendirsek kaç alır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyordum mesela buda benim için önemi olmayan bir mesele
  • M0rpheous kullanıcısına yanıt
    bende normalde titreşimi kapatırım telefonda kullanmam ama cidden çok güzel bir titreşimi var kullanasınız geliyor
  • Düz Op7 ile aslında aralarında fark çok.Tercih meselesi.
    titreşim motoru
    2k 90hz ekran
    516ppi
    30w hızlı şarj
    kavisli ekran
    çentiksiz tasarım
    Kamera farkları

• Arkadaslar,

Op 7 pro 12G almayi planliyorum trdeki saticilardan. Bu imei cakilmis telefonlarda iki hatti da kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece 1 hat mi aktif oluyor?

• eBay
    Für OnePlus 7 7 Pro 360° Magnetic HandyHülle Taschen Front Rear Glass Case Cover | eBay
    https://www.ebay.de/itm/Fur-OnePlus-7-7-Pro-360-Magnetic-HandyHulle-Taschen-Front-Rear-Glass-Case-Cover-/372679140412

Tavsiye ederim.
    Komple koruma

• kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Hayır parlaklık yüzde 60 seviyelerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

https://www.ebay.de/itm/Fur-OnePlus-7-7-Pro-360-Magnetic-HandyHulle-Taschen-Front-Rear-Glass-Case-Cover-/372679140412

Tavsiye ederim.
    Komple koruma
    ben bunu yada
    Gadgetshieldz
    OnePlus 7 Pro Screen Protector, Scratch Guard & Covers | Gadgetshieldz®
    https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-screen-protectors-guards.html

bunu istiyorum
    Gadgetshieldz
    OnePlus 7 Pro Skins, Covers & Wraps | Gadgetshieldz®
    https://www.gadgetshieldz.com/oneplus-7-pro-skins-covers-wraps.html

ama gönderim ülkemize yok ala bilen varsa heber versin...

• İzine gelince getirebilirim.
    Ama ikisi farklı şey.
    Biri arka kapak. Diğeri ise kırılmaz cam

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Bence tam olarak da karalama yapiyosunuz!

Madem 7 pro nuz var sarj konusunda abartilacak bir sorunu olmadigini biliyor olmaniz gerek. Duz 7 ile arasinda ennfazla yarim saat oynar. Onu da hizli sarjla telefi edersiniz.

Buyuklugu konusuna bisey diyemem kisiden kisiye degisir.

Cihazi alip en az bi 6 ay kullanmadan sorunlu cihaz diyemezsiniz. İste bu karalamaya girer. Zaten suandaki durumuyla tum firmalarin radarinda ve herkez cihazin sorunu bekliyor. Gecen yazilimsal bi sorun olmus ghost touch diye adamlar resmen bayrak acti sorun varmis diye. Noldu adamlar bi yazilimla duzeltti. Bende 7 pro yok sorunlu mudur onu da bilemem. Lakin en ufak bisey gorseler suanda bangir bangir ortaya koyarlardi.

Lutfen ne fanboyluk yapalim nede cihazi karalayalim.saygilarimla....

• Okuduğunu istediği gibi anlayanlara yada eğitimini sırf hayatını kurtarmak için 3 matematik 3 coğrafya sorusu çözüp öğretmen olandan alanlara yanıt yok..!

• quote:

İzine gelince getirebilirim.
    Ama ikisi farklı şey.
    Biri arka kapak. Diğeri ise kırılmaz cam
    Hocam ben kaplama istiyorum

bende arkada bundan var
    dbrand.com
    OnePlus 7 Pro Skins, Wraps & Covers » dbrand
    https://dbrand.com/shop/oneplus-7-pro-skins

lakin bu lanet şey diger sitedeki gibi tam herşeyi kaplamıyor arkasını kaplıyor bana diger sitedeki şu ürün lazım
    Gadgetshieldz

bu bendekinin tam kaplayanı bana bundan gitere bilen varsa ücretini vere bilirim

• Arkadaşlar root işleriyle uğraşmayı seviyorsanız, bir magisk modülü var bayağı popülerdir bilenler vardır aranızda: fde.ai

Bu modülde herhangi bir ayar/seçenek vs yok. Sadece yükleyip geçiyorusunuz, OnePlus 7 Pro ile de uyumlu.
    Genel olarak performans ve pil tasarrufu için gereksiz tutulan kayıtları (log diye bilinen) devredışı burakmak ve çeşitli ram optimizasyonları yapmak için var. 3-4 yıldır aktif olarak güncellenmektedir. Dikkatimi çeken, aşağıdaki linkte bir Türk arkadaş, bu modifikasyonu 7 pro'ya uygulamış ve 9 saat ekran süresi almış. wifi, bluetooth vs açık haldeyken. İlgilenenler bir bakabilir:

1- Türk arkadaşın ekran görüntüleri:
    forum.xda-developers.com
    [2019-07-03] ®FDE.AI - Ultimate Android Optimizer - Post #1025
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79735089&postcount=1025

2- Modu nasıl uygulayacağınız hakkında bilgiler (root gerekli, iyi kötü ne yaptığınızı biliyorsanız yapın, yoksa bulaşmayın)
    XDA Developers
    [2019-07-03] ®FDE.AI - Ultimate Android Optimizer
    https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/beta-feradroid-engine-v0-19-ultimate-t3284421

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 18 Haziran 2019; 0:20:29 >

• Apple, malzeme ve işçilik kalitesinde en önde giden firmalardan biri olmasına rağmen, 10. yıla özel telefonu iphone X'te, üst hoparlörde cızırtı sorunuyla uğraştı. Hata donanımsaldı, iphone X kullanıyorum ve bu hata yüzünden cihazım değişti.
    Koskoca Google, pixel 2 cihazında ekran panellerinde bir sürü hatalarla boğuştu.
    Koskoca Samsung, ekran yanmalarıyla uğraştı, Note 7'de bataryaları bomba gibi patladı.
    Oneplus, bu firmaların hiçbirinin ayarında değil. Ancak bugüne kadar yaptığı fiyat/performans cihazlarıyla kendine iyi bir yer buldu. İlk defa tepe noktaya oynayan, amiral gemisi katili değil, direkt amiral gemisi cihaz çıkardı. Şu ana kadar bilinen bir donanımsal problemi yok. Ghost touch yazılımla çözüldü, kamera kalitesi güncellemelerle olabildiğince iyileşiyor. Ben bu cihaza karşı dünya genelinde bir acımasızlık görüyorum. "Oneplus kim ki bu parayı istiyor?" dercesine, her telefonun çıkışında yaşanabilecek problemler fazlasıyla abartılıyor gibi geliyor bana. Henüz cihaza sahip değilim ama çok yakında alacağım. Tabi ki donanım olarak sorunlu ürünler de olabilir, teknolojik cihazlarda bu kaçınılmaz. Önemli olan bunun genel bir sıkıntı olup olmadığıdır. Dediğim gibi iphone x cihazı kutudan çıktığı hafta değiştirmek zorunda kalmış biri olarak, 3-5 örnekle koca bir serinin "çöp" gibi lanse edilmesini doğru bulmuyorum.

Bu cihazla kapışabilecek bir tek SD 855'li S10+'ı görüyorum. O da ülkemizde yok, getirenler de inanılmaz pahalıya satıyor. Şu an piyasada 4500-5000 arasına bu kadar tepe cihaz almak zor gerçekten. Xiaomi vs gibi firmalar da güzel cihazlar yapıyorlar ancak mesela bir k20pro... Fiyatına göre muazzam cihaz olsa da fiyatı düşünmediğiniz taktirde birçok konuda gerisinde kalıyor. ram, ekran çözünürlüğü, tazeleme hızı, en önemlisi yazılım ve desteği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 18 Haziran 2019; 0:36:9 >

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Ama senin linkini attığın tam kaplama değil (en son attığın mesaja ithafen)
    Sadece arka kapak.
    Tam kaplama olanı sipariş verdim

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Nereden verdiniz? Linkini paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ama senin linkini attığın tam kaplama değil (en son attığın mesaja ithafen)
    Sadece arka kapak.
    Tam kaplama olanı sipariş verdim
    iki senecek var bu üründe
    Full Back bana bu lazım
    Gadgetshieldz

flat back

• fuckther7 kardeşim özel mesajlara benden kaynaklı cevap veremiyorum onaylı tel eski numara idi o gittigi icin onaylayamadım

Ses icin ise şöyle diyim bu cihazın seside güzel lakin 24 bit 16 bit şarkı dinleyen adamın parası oldugunu varsayıyorum elinde iyi bir kulaklıkta vardır bende bir hires birde üst düzey kulaklık var lakin daha iyisini istemiyorum degil ama araştırmak lazım cihazın gücü yetermi yetmezmi cıkış olarak oda önemli süre bilirlik önemli kulaklıgı ses konusunda dedigim gibi dinledigin türe kulaklıga görede etki ediyor ses olarak seni üzmez ama sana lg g7 kullanmış htc kullanmış biri olarak üzmez diyim daha nice tel kullanmış birisiyim sesten azda olsa anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 18 Haziran 2019; 1:34:56 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.