Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam saol bilgi için benimde aynı yüzde altmış civarı aynı değerleri alıyoruz full parlaklikla denicem yarın bakalım günü cikartacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdm0216 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba

www.gadgetshieldz.com
    Cart contents - Gadgetshieldz | Premium Mobile Skins, Screen Protectors & Wraps
    https://www.gadgetshieldz.com/cart.html

• Direk global cihaz satan yer varmi? Sorduklarim hep çin versiyonu uzerine global kurulmus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volte ve wowifi aktif edemedim bir türlü , paylasılan yazıdaki seyleri yaptım cihazda aktif oldu , hattı cıkarıp gm6 ya taktım hdses yazıp 2200 a attım hattınıza tanımlanmıştır yazdı , cıkarıp oneplus 7 proya taktım ne volte ne wowifi var , ayarlarda seçili ve açık ama.
  • Merhaba iyi günler arkadaşlar.
    Aliekspresden bugün Op 7 Pro için kılıf ve ekran koruyucu siparişi verecem. Kullanışlı olarak hangi kılıfı ve ekran koruyucuyu önerirsiniz.
    Birde baska 2 arkadaş için de kılık sepete attım toplam 12 ürün vardı
    Aliekspres de tecrübeli arkadaşlar sizce sorun çıkar mı ürünlerin gelmesinde veya herhangi bir ürün kotası varmı dır. ?
  • arkadaşlar istanbulda imei yükleme nerden yaptırabilirim
  • merhaba,

2950 tl sıfır 6t mi alınır yoksa 3600 tl'ye 7 mi alınır? Bugün karar verip alacağım.Birde almadan önce tel de ne gibi kontroller yapmalıyım?

yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
  • erdemszk E kullanıcısına yanıt
    3500 e düşerler zorla hocam kesinlikle sıfır 7 alınır arada ki farklara değer mesela bahsetmek gerekirse ilk olarak 6tden parlak ekranı olduğunu dile getiriyorlar 7nin ve daha kontrastı yerinde renk sunduğunu belirtiyorlar (ek olarak gsmarea da ki incelemeye göre HDR10+ testlerinide başarılı bir şekilde geçmiş yani ekranın hdr desteği var fakat oneplus bunu pazarlama aracı olarak kullanmamış) ikinci olarak kamerası bir tık daha ileride gece çekimlerinde bariz farklar var 3. olarak stereo hoparlör ve daha gelişmiş titreşim motoru fakat pro kadar değil belkide en önemli özelliği %25 e yakın daha hızlı işlemci performası olması yeni cihaz olması 8/256 olan versiyonun daha uyguna satılması ve ufs 3.0 desteklemesi yani bu 6t den %100 daha hızlı depolama alanına sahip olduğu anlamına gelir ki buda telefon hızına direk etki eder ve çok takılıyorsanız Sar değeri daha düşük 7 nin aklıma gelen bunlar hocam umarım açıklayıcı olmuştur

kaynak ekranın hdr desteklediğini söyleyen yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 18 Haziran 2019; 13:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

3500 e düşerler zorla hocam kesinlikle sıfır 7 alınır arada ki farklara değer mesela bahsetmek gerekirse ilk olarak 6tden parlak ekranı olduğunu dile getiriyorlar 7nin ve daha kontrastı yerinde renk sunduğunu belirtiyorlar (ek olarak gsmarea da ki incelemeye göre HDR10+ testlerinide başarılı bir şekilde geçmiş yani ekranın hdr desteği var fakat oneplus bunu pazarlama aracı olarak kullanmamış) ikinci olarak kamerası bir tık daha ileride gece çekimlerinde bariz farklar var 3. olarak stereo hoparlör ve daha gelişmiş titreşim motoru fakat pro kadar değil belkide en önemli özelliği %25 e yakın daha hızlı işlemci performası olması yeni cihaz olması 8/256 olan versiyonun daha uyguna satılması ve ufs 3.0 desteklemesi yani bu 6t den %100 daha hızlı depolama alanına sahip olduğu anlamına gelir ki buda telefon hızına direk etki eder ve çok takılıyorsanız Sar değeri daha düşük 7 nin aklıma gelen bunlar hocam umarım açıklayıcı olmuştur

kaynak ekranın hdr desteklediğini söyleyen yazı
    https://www.gsmarena.com/oneplus_7_handson_review-news-37318.php
    teşekkür ederim.7'de bildirim ışığı var mı acaba ?

• erdemszk E kullanıcısına yanıt
    proda yoktu 6t de de yoktu bunda olacağını sanmıyorum incelemelerde de görmedim bahsedildiğini ben de düz 7 almayı planlıyorum elimdeki cihazı satar satmaz
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Full yada flat olanı seçsende sadece arka kapak ikisi de.
    Tam koruma olan sadece protector yazan.

Teşekkür ederim. 80 TL ye atıyormuş. Bi ara gidip hallederim.

• OP7 Pro'yu büyük bulanlara 2 yıl önce 6.4 inç kullanacaksınız deselerde "o kadar büyük telefon kullanılır mı" derlerdi eminim. Telefonların ekran büyüklükleri konusundaki gidişata bakarsanız her geçen gün ekranın büyüdüğünü göreceksiniz. Dolayısıyla 7 Pro büyük değil sadece henüz alışmadık. Ama ağırlık konusunda aynı şey geçerli değil ağırlıkları 200 gr'ın üzerine çıkarmamak gerekiyor.
  • LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Peki ondan getirmezmisin özel mesaja cevap yazamıyorum numara onaylı degil diyor

• oguzmete kullanıcısına yanıt
    Koray selduman Şişlide faceden yazın 80 TL herhalde ücreti

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Volte ve wowifi aktif edemedim bir türlü , paylasılan yazıdaki seyleri yaptım cihazda aktif oldu , hattı cıkarıp gm6 ya taktım hdses yazıp 2200 a attım hattınıza tanımlanmıştır yazdı , cıkarıp oneplus 7 proya taktım ne volte ne wowifi var , ayarlarda seçili ve açık ama.
    Bende yazıyı cevirici ile Türkçeye cevirdim o anlatılan şekilde yaptım oldu bende volte yazıyor aramada hd yazıyor
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Yeni canavarımdan selamlar

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Bendede bu sekılde acık ama ne volte yazıyor nede hd , anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Bendede bu sekılde acık ama ne volte yazıyor nede hd , anlamadım gitti.
    Kodumu girdim ayarları yaptım bende oldu hocam sitedekileri yaparak cihaza apk dosyasını yükledinmi sitesindeli adamın volte icin olan

• @fuckther7 buradan yaz özel kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 18 Haziran 2019; 17:47:29 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.