Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür cihazı twrp moduna alabildim. System, data, dalvik wipe ettim. Aşağıdaki linkte yer alan stock romu install edip yoluma devam edebilir miyim ?
    https://www.getdroidtips.com/oneplus-7-pro-stock-firmware/
  • arkadaslar Oxygen Updater uzerinden Android 10 Beta1 yuklemistim telefona, simdi gene Oxygen Updater uzerinden Android 9 yukleyebilir miyim ?
  • aman hocam yapma etme çocukların erişemeyeceği Bi yerde karanlıkta muhafaza ediniz, 🙈

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Çağrı yaptığım zaman eğer karşı taraf meşgule atarsa meşgul sesini sanki hoparlör açıkmış gibi dışarıya veriyor. Bunun bir ayarı vs mevcut mudur? Rahatsız ediyor bu durum.
    Buna cevabı olan var mı?
  • Ali.Cevik kullanıcısına yanıt
    support.oneplus.com
    Never Settle - OnePlus.com
    https://support.oneplus.com/app/answers/detail/a_id/4312

OnePlus' ın kendi sitesinin linki, bunu kullanabilirsiniz.

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam doğru dışarıya veriyor ama normal ses gibi geldi bana

• muratcen kullanıcısına yanıt
    Ne oldu hocam beğenmedinmi bende düşünüyordum yüklemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben mesajlar dahil olmak üzere bazı uygumalardan bildirim alamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Bütün bildirim ayarlarıda açık konumda olmasına rağmen

• Merhaba arkadaşlar. Daha önce babama almış Olduğunu gm 8 telefonun içerisinden çıkan dolby kulaklığı hiç açmamıştık bugün açtım Kulaklığın sesi bas ve tiz beni memnun etti Op7 Pro da kullanıyorum çevrenizde varsa test edip el koyun bence 🤝

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Merhaba Arkadaşlar...

1 haftadır kullanıyorum... Cihaz Harika... En Son P30 Pro'daydım...

Fotoğraf Hariç (oda 1 tık altında) böyle bir android cihaz deneyimi yok...

5T Almıştım hiç memnun kalmamıştım... 2 gün dayanabilmiştim...

Volte-VoWifi'derdine düşmüştün 4 gündür, benin için olmazsa olmazlardan...

En Sonunda yaptım çok mutluyum...

Cihaz harika... oyun deneyimi muhteşem fnatic modunda...
    Nasıl yaptınız hocam ya bilgisayarlı yöntemi de bilgisayarsızı da yaptım india vodafone seçtim hiçbir şekilde volte simgesini çıkaramadım. Hattım Turkcell
  • corleone132 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam birinci yöntem ile ayarlarda volte seçeneği görünür oluyor. ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]
    Daha sonra ikinci yöntemi konuda anlatıldığı gibi yapınca volte aktif oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Ben kutudan çıkarttım açtım WiFi görünce güncelleme aldı sonra imei atılmadı. Arkadaş Bi önceki sürümü bulup yükledi root atılmadan Bi önceki sürüme yükleme yaparak imei repair yapıldı 1 saat sürdü normalde 5 dk sürecek olan iş
    Hocam selamlar. Root yapılmadı diyorsunuz. Ben de eskiden kullandığım bir telefonda root yapmadan ımei repair yapmıştım. Ama root yapmadığım halde banka programları uyarı veriyordu cihaz root yapılmış diye. Siz hiç banka uygulaması filan denediniz mi? Ayrıca root yapılan telefonlarda nfc ile temassız alışveriş yapılamaz diye biliyorum. Bunu denediniz mi?

• Arkadaşlar kamera ayarlarını pro moda getirince 48 mp seçiliyor diye okudum. Pro modda o menüyü bulamadım.

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha önce mi 8 se kullanıyor dum o root lu idi. Onda banka uygulamaları vardı ziraat garanti ve Kuveyt 3 ü de yükleme sonrası giriş yapılma aşamasında "kullanmış olduğunuz telefonunuz un root ve jeilybrek VS işlemleri yapıldığı tespit edilmiştir....... Kullanıcı sorumludur gibi uyarı veriyordu. Bende giriş işlemleri için SMS li yöntem kullanıyordum. Bu OnePlus 7 Pro da ise yükleme yapdığım andan itibaren herhangi bir uyarı almadım

• Hocam Pro mod a alıp yukarıda jpg üzerine tıklayın jpg 48 yazanı seçin

• corleone132 C kullanıcısına yanıt
    aslında anlatımda yazılanın dışına çıkmayın orada ilk operatörü sonu DS olan sub0 ve sub1' kapatıp sonra DS li operatörü REMOVE yapıp; ikinci kez Telefonica UK Var onu sub0 ve sub1 açıp sonra active edince hemen geliyor...
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Hızlı cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.

• Rica ederim hocam yardımlaşmak güzeldir saygılar sunarım

• Benim için bağımlılık olan htc'ye bir son verip yeni bir telefon alma niyetine girdim nasip olursa ve belirlediğim modellerden biride oneplus 7 pro..Tavsiye edermisiniz ve nereden aldınız arkadaşlar?
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Ben de burdayım hocam :( htc fanlari bir bir dökülüyor...

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.