Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

O %16 kala dediğimi içine katarak hesapladım hocam yanlış olmasın
    Ilginç o zaman neden böyle acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazım 12 eylül Perşembe günü gelmişti. Biraz kurcaladım şarja taktım şarjı bugün bitti. İlk kullanım için 3 günlük pil ömrü ve 7 saat ekran süresi verdi. Sürekli tasarruf modunda ve 60 hz kullandım. Kullandıkça daha da açılır sanırım

• Bir de bugün bizim haylaz oğlan almış eline ön kamerayı açıyor eliyle bastırıyor..

Aman evlâdım öyle yapma bak bozulur dedim. Uyarı veriyor zaten kameranızı elle kapatmayın diye...

• Yarın %1 e kadar bakacağım artık bu iş inat a bindi 🙈🙈🙈

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    ben huawei p20 kutudan çıkan type c kulaklıkla denedim gayet iyi ayrıca aparatta p20 de veriliyordu o aparatta lg v10 un akg li kulaklığını denedim sorun yok gayet güzel sesi var ve dolby kullanıldığını hissettiriyor cihaz

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    takılmıyor zaten takmayada gerek yok 256 gb hafızası olan cihaza sd kart takılması ferrariye tüp taktırıp sürmek gibi olurdu anca hız keserdi sonuçta sd kartın okuma yazma hızı yüzünden gecikme yaşanıyor

• selamlar,

Cihaza rom attım beğenmedim. Twrp üzerinden system, data sıfırlayıp pc üzerinden eski restore mi alıp geri yükledim. Sonda bir uyarı vermişti ama data hatası olduğu için system doğru yüklenmiştir diye install üzerinden güncel twrp yi tekrar kurup telefonu restart ettim. Şimdi recovery moda da giremiyorum. Telefon açılmıyor. Sadece power + ses açma tuşlarında bootloader bilgilendirme ekranı geliyor ve kapanıyor. MsMDownload Tool indirdim orda da cihazı görmediği için kurtarma yapamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?
  • kullanmasaydınız hocam cihazı öyle cihaz mı kullanılır sizde bir garipsiniz telefonun 90hz ekranı var ki kullanın diye ki en önemli özelliği bu pil tasarruf modu neden var oda %15 in altına düştüğünde daha şarj edemeyecek durumda iseniz sadece telefon açık kalsın ki önemli bir durumda size ulaşabilsinler tadında yapılan bir durum üstelik pil tasarruf modunda kullanmanız telefonun performansını ciddi anlamda etkiliyecektir kazanacağınız yarım saat hadi sizin için 1 saat olsun buna değmez şuan telefonu orta-üst seviye bi cihaza çevirmiş durumdasınız 60 hz kullanan 4000 değilde orta-üst seviye 4500 mahlık bir tel alsanız aynı performansı alırdınız.

Not : Belki deneme amaçlı yapmışsınızdır o zaman bir şey diyemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 16 Eylül 2019; 9:28:17 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam deneme amaçlı. Üst sınırdan başlayarak göreyim dedim. İphone 8 plus 3 günü hiç çıkaramamıştı.

Ama şimdi tüm ayarları değiştirdim rahatlıkla günü çıkarır. Çıkarmasa da dert değil hızlı şarj malum. İphone 3 buçuk saatte doluyordu

• çok fark olmuyor hocam ekran süresi olarak 1 saat civarı oynuyor diye tahmin ediyorum
  • facebookta yorum yazarken bu gönderi kaldırıldı yorum yazamazsınız diyor ama asla öyle bir şey yok uygulamayı sildim geri yükledim gene aynı sorun devam ediyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu çözüm bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

https://forums.oneplus.com/threads/guide-mega-unbrick-guide-for-a-hard-bricked-oneplus-7-pro.1041896/

bir göz gezdirin
    Denedim ama MsM Tool cihazımı görmüyor ilerleyemiyorum bu sebeple...
  • oneplus 7 pro almayı düşünüyorum fakat oneplus 7t ve 7t pro çıkacağı için fiyatlar düşer mi acaba beklemeye değer mi sizce arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 2 gündür telefonu kapalı şarj edoyorum,genelde %20-25 arası şarja takıyorum,dikkatimi çeken batarya daha uzun gitmeye başladı. Qhd ve 90hz açık 5 saat açık ekran süresi alırken dün 6 saat aldım aynı senaryoda.

• erdogan666 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de bi kulaklık buldum şimdi, HTC u11 kulaklıkları olur galiba buna.
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Çağrı yaptığım zaman eğer karşı taraf meşgule atarsa meşgul sesini sanki hoparlör açıkmış gibi dışarıya veriyor. Bunun bir ayarı vs mevcut mudur? Rahatsız ediyor bu durum.

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar da hep yazmışlar. Tadını çıkaracağım artık... Cidden beğendim makineyi. Samsung s9 plusa pek bakmaz oldum...

• Ali.Cevik kullanıcısına yanıt
    hocam ses kısma, ses açma ve power butonuna biraz uzun süre basarsanız bootloader ekranı gelecektir. O geldiği zaman bilgisayar artık cihazınızı görebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu ürünleri az önce sipariş verdim bakalım kaç yılda gelecek 🙈🙈 aliamca da çok çeşit var çoğu kılıfı eledim

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.