Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NOREMORSE

Ben mobil temassızı aktif olarak kullanıyorum. Sorun yok.
    Imei repair sonrası değil mi ustad?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Temassız da sorun yok aldıgım gündem beri heryerde kullanıyorum.
    Imei repair sonrası denediniz değil mi?

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Ben daha IMEI yazdirmadim kendi imesini kullanıyorum.

• Mesajları ya da fotoğrafları seçip silmek mümkün değil mi? Ya tek siliiyor ya hepsini birden.

• quote:

Mesajları ya da fotoğrafları seçip silmek mümkün değil mi? Ya tek siliiyor ya hepsini birden.
    Üzerine basılı tuttuğunuz zaman seçiliyor. İstediklerinizi işaretleyip silebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum da aslında sunu demek istemistim. Hepsini seç seçeneği yok mu? Mesela aradan bazı fotoğraflar kalsın diğerlerinin hepsi silinsin; foto sayısı çok olunca işkence haline geliyor tek tek seçmek.

• Beyler bu telefonu alacam ama korkuyorum kapanma durumu olursa diye. Cozum nedirr maliyeti nedir biri detayli anlatabilir mi? Ve ne kdr fiyata bulabilirim

• quote:

Ben daha IMEI yazdirmadim kendi imesini kullanıyorum.
    Imei sonrası ne olacağını merak ediyorum. Daha sonra Unutmaz ve bilgi verirsen sevinirim.

• şuan LG V20 yanında verilen Bang Olufsen kulaklığımı buldum muazzam ses var kulaklık zaten güzel bide aparat Huawei nin kutudan çıkan olunca ses kaybı falan yok gibi dönüştürücüde iş bitiyor Huawei P20 nin orjinal type c kulaklığını da kullanıyorum ama bu daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Onu biliyorum da aslında sunu demek istemistim. Hepsini seç seçeneği yok mu? Mesela aradan bazı fotoğraflar kalsın diğerlerinin hepsi silinsin; foto sayısı çok olunca işkence haline geliyor tek tek seçmek.
    Basılı tutup seçme kısmı geldikten sonra parmağınızı basılı tutup aşağı kaydırırsanız topluca seçebilirsiniz hızlıca.

• erdogan666 E kullanıcısına yanıt
    Açıkçası çevirici kullanmak istemiyorum. Dışarıda huawei'nin çeviricisi diye satılıp ucuz çakma olan çok var. O yüzden kendimce en mantıklısı bluetooth bir kulaklık ya da type-c kulaklık. Biraz araştırdım HTC U11 yanında gelen USonic kulaklıklara karar kıldım. DH'de satan birileri vardı. Almak isteyen araştırıp bulabilir.
  • İmei bende yazdırmadım acaba kendimiz yazabilir miyiz bu konuda bilgisi olan var mı

• umt dongle gibi isimleri olan box denilen aletle pc aracılığı ile imei yazdırılıyor yani kendiniz yapamazsınız çin malı yada mtk işlemcili telefonlara kendiniz program aracılığı ile yada tuşla engineer moddan yazılabilir bu cihazlara yazamazsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Denedim oldu tesekkurler ama hic pratik değil. İnsan hepsini seç tuşu koyar yahu bu kadar mı zor.

• WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Meizu ep52 kullanıyorum tam bir f/p BT Kulaklık tavsiye ederim.
  • ONEPLUS 7 PRO ALMAYA KARAR VERDİM ALMOND RENGİ İLK BAŞLARDA HOŞUMA GİTMİŞTİ NEBULA ALMOND ARASINDA KARARSIZ KALDIM HANGİ RENK DAHA GÜZEL DURUYOR
  • seazers52 S kullanıcısına yanıt
    Beyaz almond mu bilmiyorum ama beyaz kullanmıştım sonra maviye geçtim ama pişman oldum beyaz en güzeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: seazers52

ONEPLUS 7 PRO ALMAYA KARAR VERDİM ALMOND RENGİ İLK BAŞLARDA HOŞUMA GİTMİŞTİ NEBULA ALMOND ARASINDA KARARSIZ KALDIM HANGİ RENK DAHA GÜZEL DURUYOR
    Bence nebula.

• 7T ile pro farkı nasıl olacak yani T ne demek?

• erdogan666 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim peki bunları yapan var mı sitede

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.