Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Hocam ben daha önce mi 8 se kullanıyor dum o root lu idi. Onda banka uygulamaları vardı ziraat garanti ve Kuveyt 3 ü de yükleme sonrası giriş yapılma aşamasında "kullanmış olduğunuz telefonunuz un root ve jeilybrek VS işlemleri yapıldığı tespit edilmiştir....... Kullanıcı sorumludur gibi uyarı veriyordu. Bende giriş işlemleri için SMS li yöntem kullanıyordum. Bu OnePlus 7 Pro da ise yükleme yapdığım andan itibaren herhangi bir uyarı almadım
    Bilgi için teşekkürler. Peki temassız alışveriş deneme şansınız oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Hocam taşra da yaşıyorum ve bu teknolojiye henüz hazır değil bulunduğum yer 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdm0216

https://support.oneplus.com/app/answers/detail/a_id/4312
    OnePlus' ın kendi sitesinin linki, bunu kullanabilirsiniz.
    Bu stock rom üzerine All in one tool üzerinden Twrp 3.3.1 kurdum yine sistem yüklenmiyor telefon açılmıyor. Stock roma twrp magisk yükleyemiyor muyum ?
  • Vay be hocam !! Ne yapacağını bilmez halde arayıştayım, belki yeniden küllerinden doğar diye umuyordum ama yok bu sefer cidden bitti galiba :((

Siz geçtinizmi, kullanıyormusunuz şuan One Plus ?

• Arkadaşlar bu telefonu ya da S10 Plus ı almalı mıyım yoksa 5G li telefonları mı beklemeliyim sizce 5G için birkaç ay daha beklemeye değer mi 5G li amiral gemilerinin çıkmasını?

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Bitti hocam bitti ; htc diye bi?ey kalmadı artık. Ben de henüz geçmedim. Yakın zamanda 7t serisi tanıtılacak. Fiyatlar değişebilir. Biraz daha beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Hocam taşra da yaşıyorum ve bu teknolojiye henüz hazır değil bulunduğum yer 😂
    :) aklında bulunsun şok marketler ve hatta bir çok market temassız kabul ediyor. Hatta işlerine bile geliyor.

• Tamamdır hocam onu bekleyelim bakalım düşürür bunun fiyatı umarım.

• Ali.Cevik kullanıcısına yanıt
    TWRP 3.3.1.4 Yüklü bende, TWRP ile bu stock romu yükledim. Sonrasında TWRP ile magisk root yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

aslında anlatımda yazılanın dışına çıkmayın orada ilk operatörü sonu DS olan sub0 ve sub1' kapatıp sonra DS li operatörü REMOVE yapıp; ikinci kez Telefonica UK Var onu sub0 ve sub1 açıp sonra active edince hemen geliyor...
    Hocam onu da denedim valla olmuyor. Sadece telefon konuşmalarında hd çıkıyor. Ayarlarda volte vowifi aktif falan ama ne kadar uğraştıysam olmadı maalesef. Allahtan benim için çok büyük bir mevzu değil ama olsa yine de iyi olurdu.
    Teşekkür ederim hocam burası daha 1 yıl oldu ilçe olalı ve bim a 101 yeni geldi berber bile 2 tane 👌😂 biri eski kamyon kasası gibi Bi çadır da 😉 şimdilik temas sızı izinler de memleket de kullanabilirim artık teşekkür ederim saygılar sunarım

• Hocam yazıştığımız günden beri takip ediyorum %4 e kadar geldim toplam gene %82 yapıyor bariz toplama hatası veya göstermediği uygulama var gibi geldi bana içinden çıkamadım hesabın😂

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• iyi forumlar cihazı satın aldım imei attırabilicem birileri varmı forumda veya bu konu hakkında bilgisi olan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim :)
    Temassız da sorun yok aldıgım gündem beri heryerde kullanıyorum.

• Uzaktan olmaz yapan yere gitmen gerekiyor, İstanbul, bursa, Ankara, Kocaelinde yapan cok yer var.

Ben mobil temassızı aktif olarak kullanıyorum. Sorun yok.
  • hangi banka kartlarını kullanıyorsunuz hocam ?
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Maximum
  • merhaba elinde fazla kılıf olup satmak isteyenden varsa satın alabilirim özelden pm ile ulaşabilirsiniz.
    İstanbul kadıköy konumundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celll -- 19 Eylül 2019; 11:36:48 >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.