Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Empyyy

Hocam bu satıcının dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek. Saçmasapan şeyler yazmış. Nereden buldunuz bunu Allah aşkına? Her şeyden önce Oneplus'un Amerika'da üretilen herhangi bir modeli yok. Çin'de üretiliyor bütün modelleri diğer markalar gibi. GM1910 Oneplus 7 Pro'nun Çin versiyonudur. Fakat global sürüm atıldığı zaman diğer versiyonlardan en ufak bir farkı kalmaz. Güncellemeyi sıkıntısız alır, bildirimlerde de sıkıntı olmaz. Türkçe arayüz de var tabii ki global sürüm atıldıktan sonra.

Bu satıcı keriz kazıklamak için açmış Sahibinden'de sayfasını. Piyasada birkaç güvenilir satıcı var. Facebook üzerinde grupları var bu satıcıların, 9-10bin üyeli. Acar kardeşler Kocaeli'de Emin Yılmaz da İstanbul Sirkeci de dükkan sahibi. Gidip elden alabilirsiniz yani. Aman bu Milano GSM'den uzak durun.
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Kimseye güven kalmadı oysaki adam neler yazmış neler öyle. Neyse son kararımı vereyim dediğiniz yerlere bakıyor olacağım. Çok teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba tekrardan
    Çalıştığım yerde ve evde süreklş WiFi olduğu için mobil veriyi pek kullanmıyorum bugün Bi açtım lifecell de oturum açın uyarısı geldi 😂😂😂 açtım sayfa öylece kaldı neden olur acaba? ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 14 Eylül 2019; 21:4:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    internet paketiniz bitmiş olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Hocam test ettim %16 kala tüm kullanımları hesapladım %87 oluyor 90 bile yapmadı yani bunu aslında %1 e gelince ölçmek lazım ama okadar da bekleyecek vaktim olmadı
    Hocam sizinki normal o zaman 85+15=100 yapıyor çünkü
    Sanırsam bende deep sleep problemim var telefon uykuya geçemiyor ve telefon bu uyandırma sırasında harcanan pili hesaba katmıyor diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten 4gb veriyor 2 si kalıyor Şuan baktım 3.274 mb var başka volte ve vowifi ayarlarında yanlış bir şey mi yaptım acaba

• O %16 kala dediğimi içine katarak hesapladım hocam yanlış olmasın

• Merhaba,

Dün kendi kablosu ve spigen araç şarj aletiyle şarj ettim. Hız da fena değildi fakat bugün kendi şarj aletiyle şarj ettiğimde warp charge yazısı gelmemeye başladı. Nedenini bilen var mı? Hiz da düşmüş olabilir mi acaba?

Hocam internet ayarları bu şekilde mi ?Birde ağ arama manulde ise otomatik yapın, düzelebilir
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Bu sekmeyi bulamadım hocam adres yolu nedir? Ayarlarda bulamadım APN diye arattım

Ayarlar ,wifi-internet,Simkart ve ağ,Sim1(Turkcell),Aşağıda "erişim noktası adları"

Evet hocam aynısı ama hala mobil veri bağlantı da aynı hatayı veriyor

Aynı yerden ağ operatör u seçin kısmında otomatik mi manule mi? Ağ arama

• Birde erişim noktasında Turkcell İnternet e tıklayın

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Tercih edilen ağı otomatik olarak seç işaretli Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Birde erişim noktasında Turkcell İnternet e tıklayın

Buyur ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] postu hocam yaptım ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Aynı yerden ağ operatör u seçin kısmında otomatik mi manule mi? Ağ arama
    Hocam az önce denedim olmadı. Telefonu yeniden başlattım tekrar girdim gene olmadı. Bişey de yapmadım az önce denedim gene yapmadı. Yarın tekrar kontrol edeceğim teşekkürler cevap için saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 15 Eylül 2019; 14:6:30 >
  • sd kart takılıyor mu telefona acaba arkadaşlar
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, kulaklık sorununu (çevirici veya dongle kullanmayanlar) hangi kulaklıkla hallettiniz? Kullandığınız kulaklığın sesi 7 pro ile tatmin edici durumda mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRHe4D

Bu telefonu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, kulaklık sorununu (çevirici veya dongle kullanmayanlar) hangi kulaklıkla hallettiniz? Kullandığınız kulaklığın sesi 7 pro ile tatmin edici durumda mı? Teşekkürler.
    urun.n11.com
    Ugreen Type-c 3.5mm Çevirici Aux Kablo - n11.com
    https://urun.n11.com/diger/ugreen-type-c-35mm-cevirici-aux-kablo-P372697839

Ben bununla çözdüm. Memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

sd kart takılıyor mu telefona acaba arkadaşlar
    Takılmıyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.