< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 27 Mayıs 2018; 1:52:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 27 Mayıs 2018; 1:52:16 > |
Videonun özeti: ''zehirlenir miyim ?'' '' ayy hiç yemek istemiyorum'' 6 dakikanızı başka şeye harcarsınız.
|
nasıl boş yaparım diyip yorum atmak böyle oluyor sanırım
|
Ben rahatsız olmadım fakat insanların rahatsız edeni söyleyeyim. Örneği Amerikanlar Rakı deniyor, olumsuzluk hoşuna gitmez. Bu videoda aynı kafa, zengin ve fakir diye hat çekilmesi ve fakirlerin yemek zorunda olduğu yemeği çıkıp aptal aptal eleştirmeleri hiç hoş değil. Zengin fakir olmayı onedio belirlemiyor tabiki dediğin gibi. Ertesi gün 3-5 aptal çıkıp fakir kıyafetlerini deniyoruz diyip pazardan tshirt alıp gezse, salak salak yorumlar söylese ? Yani nickinde jahre bilmemne anlıyorum ki sosyal medya delisi bir insansın fakat bir konuda fikrin olacaksa mantığında olsun. Bir şeyleri delicesine savunma böyle at gözlükleri takarken.
![]() |
Onedio’nun ekşideki terör sevici yazarlardan farkı yok
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:42:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahrekimla -- 27 Mayıs 2018; 5:59:6 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|