Şimdi Ara

Onedio'nun Tepki Çeken İçeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşide gördüm.Heryerinden iğrençlik akıyor.
    https://www.izlesene.com/video/ozel-universite-ogrencilerine-devlet-universitesinin-yemeklerini-yedirmek/10292322

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 27 Mayıs 2018; 1:52:16 >

• Ben rahatsız olmadım fakat insanların rahatsız edeni söyleyeyim. Örneği Amerikanlar Rakı deniyor, olumsuzluk hoşuna gitmez. Bu videoda aynı kafa, zengin ve fakir diye hat çekilmesi ve fakirlerin yemek zorunda olduğu yemeği çıkıp aptal aptal eleştirmeleri hiç hoş değil. Zengin fakir olmayı onedio belirlemiyor tabiki dediğin gibi. Ertesi gün 3-5 aptal çıkıp fakir kıyafetlerini deniyoruz diyip pazardan tshirt alıp gezse, salak salak yorumlar söylese ? Yani nickinde jahre bilmemne anlıyorum ki sosyal medya delisi bir insansın fakat bir konuda fikrin olacaksa mantığında olsun. Bir şeyleri delicesine savunma böyle at gözlükleri takarken.
  • Videonun özeti: ''zehirlenir miyim ?'' '' ayy hiç yemek istemiyorum'' 6 dakikanızı başka şeye harcarsınız.
  • sonda ki burslu herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:42:34 >
  • Ben videoda öğrenci göremedim. Bir tane kız var her şeyi beğenen. O da burslu okuyor sanırım.

Öğrenciyken yaşadığın perişanlıklar ilerde güzel anılara vesile oluyor. Böyle tipler de üniversiteye gittim demek için gidiyor.

Ajans kızı bunlar belli fakat temsil ettiği kitleye uymuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatsız edici bir içerik olmuş. Zaten kendileride bunun için yapıyor aşikar. Ama yinede aklına bu fikir gelip çeken kişi ben olsam videonun ortasında “napıyoruz biz” diye içimden bir geçirirdim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptıkları yanlış ama üniversitenin yemekleri harbi kötüydü. Kyk yemekleriyse aksine o kadar iyiydi ki tadlarını hala arıyorum. Ayrıca sürekli denetim altındaydı dışarda yediğiniz yemeklerden çok daha hijjenikti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onedionun çoğu yazarı kaos çıkarmak için elinden geleni yapıyor zaten.Muhalif görünümlü terör propagandası yapanlardan farkları yok bence

• Cast işi videosu gibi olmuş ayriyetten okulda sürekli yemek yerim aynı bu şekil çıkıyor ve nedense beğeniyorum . Baklagillerle ve çorbalarla pek aram yoktur ama bir şekilde yiyorum videodaki gibi bulaşık suyumu gibi tepkiler abartı olmuş sonuçta şirket yemekleri.
  • Buraya "rahatsız edici,çirkin" diye yorum atanlar tam olarka rahatsız olduğunuz şey nedir? Bu ülkenin gerçekleri mi? Kaçınız özel okula gidiyor veya giden bir arkadaşı var? Sorun bakalım gerçek mi değil mi bu insanların tepkisi, böyle tipler var mı gerçekten? Sanıyorsunuz ki herkes fakir herkes üniversite hayatını makarna yiyerek geçiriyor. Bu eşitsizliği elbette eleştirebilirsiniz ancak bu eşitsizliği gösterdiği için onedio'su suçlamak ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahrekimla -- 27 Mayıs 2018; 5:59:6 >
  • Tiksindirici yaratıklar...

İlerde zengin olursam ve böyle bir çocuğum olursa-ki umarım olmaz-kendimi asla affetmem.
  • Onedio’nun ekşideki terör sevici yazarlardan farkı yok

• İzleme alıyorlar sonuçta amaç da o zaten.

• Bunun özel okulda okumak ile alakasını ne? Devlette okuyupta böyle olan yok mu sanıyorsunuz? Video kurgu, hikaye lazım demişler böyle bir video çekmişler. insanların bunu ciddi ciddi devlette okuyan özelde okuyan diye tartışması asıl saçmalık.

Ön lisansı devlette lisansı özel de okudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahrekimla

Buraya "rahatsız edici,çirkin" diye yorum atanlar tam olarka rahatsız olduğunuz şey nedir? Bu ülkenin gerçekleri mi? Kaçınız özel okula gidiyor veya giden bir arkadaşı var? Sorun bakalım gerçek mi değil mi bu insanların tepkisi, böyle tipler var mı gerçekten? Sanıyorsunuz ki herkes fakir herkes üniversite hayatını makarna yiyerek geçiriyor. Bu eşitsizliği elbette eleştirebilirsiniz ancak bu eşitsizliği gösterdiği için onedio'su suçlamak ne alaka?
    Ben rahatsız olmadım fakat insanların rahatsız edeni söyleyeyim. Örneği Amerikanlar Rakı deniyor, olumsuzluk hoşuna gitmez. Bu videoda aynı kafa, zengin ve fakir diye hat çekilmesi ve fakirlerin yemek zorunda olduğu yemeği çıkıp aptal aptal eleştirmeleri hiç hoş değil. Zengin fakir olmayı onedio belirlemiyor tabiki dediğin gibi. Ertesi gün 3-5 aptal çıkıp fakir kıyafetlerini deniyoruz diyip pazardan tshirt alıp gezse, salak salak yorumlar söylese ? Yani nickinde jahre bilmemne anlıyorum ki sosyal medya delisi bir insansın fakat bir konuda fikrin olacaksa mantığında olsun. Bir şeyleri delicesine savunma böyle at gözlükleri takarken.

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    "Bir şeyleri delicesine savunma böyle at gözlükleri takarken." demişsiniz ancak anlayamadım neden at gözlükleri taktığımı düşünüyorsunuz, oysa ki çok açık görüşlü bir insan olduğumu düşünüyorum. Hele ki delicesine savunma lafınız abartı değil mi? Benim mesajımdan nasıl "delicesine" gibi bir zarf çıkartabildiniz? Yani tamam onedioyu kısmen de olsa savundum ancak nasıl olduda "delicesine" yorumunu getirdiniz?

Hayır sosyal medya delisi bir insan değilim. Instagram twitter'ı sadece bazı kişileri ve kanalları takip etmek için kullanıyorum. Nickimdeki Jahre Jahrein adlı yayıncıdan değil Almancadaki Yaş anlamındaki Jahre den geliyor. Üyelik tarihime bakarsanız ben bu nicki aldığımda jahrein adlı yayıncıyı geçtim twitch diye bir mecra dahi yoktu.

Ayrıca Amerikalılar Rakı deneyip de sevmediklerinde neden hoşuma gitmesin? Ben şuanda Korede Yaşıyorum ve buranında milli içeceği soju adlı bir alkol ve bende bunu hiç beğenmiyorum ve bunu koreli arkadaşlarıma söylüyorum. Bunda kötü olan ne var? Her milletin kendine has bir ağız tadı var, diğer ülkelerin lezzetlerini beğenmemeri gayet olağan.

Bu arada yarın birisi çıkıp fakir kıyafetlerini deniyoruz diye bir içerik yapsa bu direk olarak dalga geçmek bir kitleyi küçümsemek olur dolayısıyla hoş değil. Ancak burada benim görüşüme göre onedionun yaptığı bir kitleyi ezmek değil.

Ekstra not düşeyim: Türkiyede dokuz eylül üniversitesinde okuyorum ve yemekhaneden yiyorum. Haftalık 11,5₺ veriyorduk en son ve yemekler bundan çok daha azdı. Yinede severek yedim yıllarca. Buna karşı insanlar bir öğüne 25-30 tl verdiklerinde ve benim yediğim öğüne o yenirmi şeklinde yorum yapsalar (kimse şimdiye kadar böyle bir şey demedi) gram alınmazdım.

• Devlet Üniversiteleri gereksizdir her sene boş mezun verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Devlet Üniversiteleri gereksizdir her sene boş mezun verirler.
    nasıl boş yaparım diyip yorum atmak böyle oluyor sanırım

• videoyu izlemedim ama devlet üniversitesi yemekleri genelde besleyici ama tat yönünden vasat olur. ben de şahsen zorlanarak yiyorum, her yediğimde sovuyorum, param olsa yüzüne bakmam.

• Onedio dan ve Oğuzhan Uğurdan nefret ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.