Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene sonra goreceğimize inaniyormusun hocam
    Oda dan hersey beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis71421 -- 27 Haziran 2016; 3:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şevkinizi kırmak istemem ama o sahnelerin neredeyse hiçbirisi gerçek değil. Milleti gaza getirmek için totolarından sahne uydurmuşlar.
  • Arkadaşlar bir süredir izlemiyordum.Şu bölümde kalmıştım
    Dellinger kafadan tek yiyordu.Hatırlayan var mı acaba açıncı bölümdü
  • Dwarwendwarfy kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Çok teşekkür ederim
  • Eski bölümlerle alakalı

Luffy, Bellamy'e yaptığı onca şeye rağmen neden ilk karşılaştıkları barda karışmadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Eski bölümlerle alakalı

Luffy, Bellamy'e yaptığı onca şeye rağmen neden ilk karşılaştıkları barda karışmadı?

Korsanların hayallari ile dalga geçtikleri için onları savaşmaya değecek rakipler olarak görmedi

• Dwarwendwarfy kullanıcısına yanıt
    Reyleigh ile çok benzer güçteler,neyseki reyleigh sayesinde az çok tahmin edebviliyoruz gücünü,onun daha genç atik ve güçlü olanı gibi düşünebiliriz aslında,kizaruyla başaşabaş savaştı ama genç olsaydı shanks gibi 3 amirale birden dalabilecek halde olurdu heralde,yoksa shanks zaten gelip onca gücücn karşıısına lav yumruğu durdurarak çıkmazdı heralde,kaidoyuda bozguna uğratıp gelmiş bide eleman.
  • Bu filler kaç hafta sürecek? inşallah baya sürerde şu mangayla arası bir hayli açılır
  • Gold filmi ile ilgili yeni video:

@Richard Parker
    Toplam 4 bölüm sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Bu filler kaç hafta sürecek? inşallah baya sürerde şu mangayla arası bir hayli açılır

31 Temmuzda bitiyor diye okumuştum bir yerde,ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 10 Temmuz 2016; 0:51:35 >
  • Ben umutsuzdum film için fakat
    sabo vs lucci
    sahnesi meraklandırdı.

• Water 7'da sıkıldım ama öyle böyle değil, 320. bölüm ve sonrası ilaç gibi geldi.

Sanırım serinin en eğlenceli bölümleri olabilir, aşağıdaki sahneleri hatırlayanlar olacaktır.

Franky çetesinin Franky'yi ikna etmek için külotunu çalması

Nico Robin'in Franky'nin malum yerini avuçlaması ve üzüm, portakal, elma benzetmeleri

Luffy: Robin lütfen ! Franky arkadaşımız olduğunda hala erkek olmasını istiyorum

Chopper'ın başına 50 beli ödül konması ve bende bir sürü canavarla savaştım diye ağlaması

Sanji'nin aranıyor resmi ve amiralin bu adamın resmini kim çizdi diye sorması

Yenilenen aranıyor posterlerini memleketlerinde göstermesi de çok hoşuma gitti, eski karakterleri yeniden görürüz umarım.

Ayrıca ilk çıktığı an tayfaya Paulie katılacak sanıyordum, Franky katılınca çok pis ters köşe oldum desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 20 Temmuz 2016; 19:53:09 >
  • Oda, "Hikayenin henüz %65'i tamamlandı" demiş. 19 yılda %65, düz bir mantıkla bitmesine bir 15 yıl var diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oda, "Hikayenin henüz %65'i tamamlandı" demiş. 19 yılda %65, düz bir mantıkla bitmesine bir 15 yıl var diyebiliriz.

http://www.crunchyroll.com/anime-news/2016/07/20-1/one-piece-creator-comments-on-how-how-close-manga-is-to-completion

Abovv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Gold filmi ile ilgili yeni video:

@Richard Parker
    Toplam 4 bölüm sanırım.

Ne güzel grafikler öyle Berserk 20@6ya bakınca ise

• Filler bölümler bitti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Filler bölümler bitti mi

Bitti ama bu hafta bölüm yok. Zou Arc'ın ilk bölümü haftaya başlayacak.
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnşallah dolu bi bölüm olur. Dresrosadan saçma flashbacklerle animenin yarısını bitirmesinler.

• filmin linki felan varmı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.