Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen kimsin,sen bilirkişimisin,sen uzmanmısın eyy belli belirsiz kişi

Yok yav one piece konuşulmayı hakeden bi seri,burda fikir alışverişi güzel oluyor,şimdi sonicte gelip dede 1 vs 1 de herkesi alır da alır,banane,banane dedi mi tamamdır

İyi oldu konuştuğumuz,eski bölümleri hatırladık hep birlikte,şakası gırgırı da artısı oldu
  • güzel oluyor güzel
  • belli belirsiz kullanıcısına yanıt
    Mesela naruto filanda eyrettim ama onda o kadar karşılaştırılacak,konuşulacak bişey bulamıyorum,one piece ten sonra çoğu boş geliyor.

En son full metal alchemist 'i(brotherhood) çok beğenmiştim hem karakterleri,konusu vs iyi hemde adamlar inanılmaz çizmiş ve renklendirmiş,daha hiçbir seride o kadar iyi görünen bir anime seyretmedim,tabi kısa olmasının etkiside vardır ama diğer kısa süren animelerdede hatta filmlerde bile o kaliteyi bulmak zor.
  • bir arkadaşım, naruto için çocuksu dediği için ve filler bölümlerinden dolayı başlamadım ben. one piece'den dolayı da (uzun olduğu için) hep kısa ve bitmiş serileri izlemeyi tercih ediyorum.
    Full metal'i seyret o zaman gerçekten iyidir,hitokiri battusai kenshin'i de seyret derim özellikle 2. sezonu seyretsen yeter 2. sezonu gerçekten efsanedir.
  • tamamdır aldım notumu
    Gurararara(dede gülüşü,zate anca gülerdi garibim) aferim çırağım,şu an jon snow seviyesindesin bunları izledikten sonra yavaş yavaş seni jedi master yaptıracağız

Gerçekten izlediğim en iyi animelerden onlar hemde kısalar tam senlik,kenshin'in ilk sezonu ve 2. sezondan sonrası belli bi kalitede ama esas 27. bölümde başlıyan bir 2. sezonu var ki hakkaten çok iyi,ilk sezonu bitirip bırakan olabilir,ama 2. sezonu seyreden tümbölümlerini seyretmek isteyecektir.

Full metal zaten çizim,renklendirme kalitesine bakınca(monitöründe iyiyse paneli renkleri iyi gösteren benimki va 8 bit) zaten diğerlerine bakıp mehh dersin,ilk seyrettiğimde gözlerime inanamadım(kaliteside bluray olacak tabi) o kadar başarılı,ama kötü tarafı gene aynı kalitede bi anime istiyor insan hala göremedim belki vardır,sonice bir sorayım varsa hakkaten sırf çizim,renklendirmesi için seyredilebilecek bi anime bekliyorum tavsiyeyi
  • Naruto sonlarda bozdu ama genel olarak dövüşleri güzeldir, hatta ben naruto dövüşlerini one piece'den daha çok beğeniyorum, taktiksel oluyor one piece de harala gürele dalıyorsun adama.
  • Tilqi_Gin kullanıcısına yanıt
    Taktikel diyince aklıma ilk copy ninja geliyor,adam önce klonunu yollayıp yokluyor,ondan sonra saldırıyorduda şu kaveremi olayı(yer deiştirme)nı abarttıkları için aha kesin ölmemiştir kaverimidir diyebildiğin pek çok sahne vardı,şu sasuke ile abisinin zihin dalaşıda iyiydi mesela,ama işte dövüşleri uzattıkça illaki saçmalamaya başlanıyo her seride olduğu gibi,sonra şu acı abi shinra tensei var abinin yenilmez,narutoyuda unufak ediyo ama niye öldürmüyo yada etkisiz hale getirip tilkisini almaya başlamıyolar mesela gibi acaiplikler var,bide şu naruto kimsesiz çocuk(sasukede öyle) olayını -o salıncaklı sahneyi çizenin ben- sürekli göstermelerinden kusasım gelmişti artık anladık yav kimsesiz dışlanmış 100 kere o salıncaklı sahneyi göstermeseydin iyiydi

Ama genede tabi çizim kalitesi,yarattığı evreni vs olsun güzel manga serisi yapmış adam,türkçe elde edilebilirde daha nolsun her türlü seyredilir bi animeside var fillerları bol olsada.
  • One piece konusu olduğu için çok girmek istemiyorum konuya da, bütün köy neden narutoyu dışlar,babası önemli biri sonuçta köy için(naruto spoilerı vermeyelim, dışlanma olayı ilk bölümlerden itibaren olduğu için spoiler sayılmaz) ve kardeşim insan hiç mi anasının babasının kim olduğunu sormaz, sonradan öğreniyor, şaşırıyor.
  • Şirorororororo (ceaser gülüşü )
    Çırağım falan demeler, sen hayırdır
    Tamam kardeşim bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş, günümüz, filmler derken güzel bir amv olmuş.

Çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Movie 6 gibi psikolojik-depresif bir film yada Movie 1 ve 4 gibi güzel bir macera filmi gelse yav. Movie Gold'dan zerre ümitli değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala garp çıyım hala tam kızgın halini kime neye göre güçlü merak ediyorum bi kaç arkadaşla geçmişte garp konusunu yine bu forumda uzun uzun konuşmuştuk garpın hiç ciddileştiğini görmedik şuana kadar ama adamın ismi ne zaman geçse kahraman diye anılıyor ki flashback lerde şu an etrafa buz atan bonus kafalı(ismini unuttum) ve bi kaç aşırı güçlü amiral bile o flashback lerde garpın yanında ona hayranlık duyarken gösteriliyor hepsini geçtim roger ın hem saygı duyduğu hemde en çok yakalamaya yaklaşmış kişi, düşünün bu adamın oğlu dragon onun oğlu lufy yani spermler bile farklı seviyede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni op güzel filler bölümler kötü..
  • Oha openinge bak.
  • Opening güzelde fillera döndü kapattım direk
  • Opening başarılı yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Oha openinge bak.

Kimbilir ordaki sahneleri ne zaman göreceğiz? 1,5 sene sonra mı, 2 sene sonra mı?

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.