Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    harbiden ya düşününce var daha o kadar ama aslında sonlarına geldik arcın ya :D çoğu sıkcı bölümü gitti bundan sonra luffy zoro ve law ı izlicez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

Ben Dressora Arc'da Doff Luffy kapişmasini merak ediyorum kiyamet kopucak bence

Hocam mesajını değiştir yoksa spoiler verdiğin için birazdan tepene binebilirler.

@Brain Burst

Bana da arc bitti bitecek gibi geliyor ama sonra 3-4 ayı düşününce aslında çok varmış diyorum sonradan. Fakat söylediğin gibi en azından bölümler salak saçma koşmalarla geçmeyecek bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

Ben Dressora Arc'da Doff Luffy kapişmasini merak ediyorum kiyamet kopucak bence

Hocam mesajını değiştir yoksa spoiler verdiğin için birazdan tepene binebilirler.

@Brain Burst

Bana da arc bitti bitecek gibi geliyor ama sonra 3-4 ayı düşününce aslında çok varmış diyorum sonradan. Fakat söylediğin gibi en azından bölümler salak saçma koşmalarla geçmeyecek bundan sonra.

Hocam açik birşey zaten o vs'nin olacaği
  • Gerçi sen de haklısın.
  • luffy'nin yardim almadan ya da abartılı bir power-up almadan dofu yenme ihtimali bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

luffy'nin yardim almadan ya da abartılı bir power-up almadan dofu yenme ihtimali bile yok

Luffy kendi başına yenerse saçma olur.Tam emin değilim ama Dof dediğimiz manyak bence amiral seviyesinde.
  • Bence kesin amiral seviyesi ama burda açıklama yapsak animecilere spoiler olur.

• quote:

Bence kesin amiral seviyesi ama burda açıklama yapsak animecilere spoiler olur.

Doğrudur fakat zaten spoilerlık bir şey söylemedim genel düşüncem bu:) Dof'u animede ilk gördüğümden beri bu herif normal değil çok çok güçlüdür demiştim.
  • Bence bu adam karasakal ve akainu'dan çok daha iyi bir villain inş harcanmaz.

• quote:

Bence bu adam karasakal ve akainu'dan çok daha iyi bir villain inş harcanmaz.

+1

Klasik atar yapan kötü karakterlerden değil yazık olur harcanırsa.Luffy'nin diğer karşılaştığı rakiplerden bambaşka bir seviyeye ve karaktere sahip.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Mevkisini ve şöhretini kaybetmesin bari. Enel ve Cp9 gibi bir daha gözükmeme ihtimalini düşünmek bile korkutucu Gerçi öyle bir trollük olmaz herhalde adamın arkasında sağlam güçler var
  • quote:

Mevkisini ve şöhretini kaybetmesin bari. Enel ve Cp9 gibi bir daha gözükmeme ihtimalini düşünmek bile korkutucu Gerçi öyle bir trollük olmaz herhalde adamın arkasında sağlam güçler var

Cp9 ve Enel ileride gözükecektir muhtemelen belki Dof'a da aynısı olur.Az da olsa bir ihtimal daha var Dof bizimkileri paketleyebilir ve bu iş 1-2 arc sonrasına sarkabilir.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Enel ayda 3.antik silahı kullanıcak diyor ya herkes bu adam gezegeni toptan yok etmesin
  • quote:

Enel ayda 3.antik silahı kullanıcak diyor ya herkes bu adam gezegeni toptan yok etmesin

Yapar o manyak.

Son bölümü şimdi izledim.Gayet güzel bir bölümdü ve boş sahne yoktu aynı zamanda.Bundan sonraki bölümlerin de temposu aşağı yukarı böyle olacak artık.
  • Oh be sonunda Skypia'yı bitirdim.

Ama aklıma bi soru takıldı.

Gecenin bi vakti herkes uyurken gemiyi tamir eden kimdi?Bunu göstermediler sanırım

Edit: Bir de G8 arc güzel mi?Kısaymış baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 17 Eylül 2013; 15:13:21 >
  • Bunu cevaplarsam ağır spoiler yemiş olursun izlemeye devam et
  • Başarılı bir amv

http://www.youtube.com/watch?v=qI1kYWOovLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 17 Eylül 2013; 17:15:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Bunu cevaplarsam ağır spoiler yemiş olursun izlemeye devam et

hımm ilerde gösteriyorlarsa sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Başarılı bir amv

http://www.youtube.com/watch?v=qI1kYWOovLA

Beğendim,güzel olmuş
  • G8 arc'ı neydi öyle,süper harikulade
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.