Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • punk hazar ın ıyı arclar arasında olması komık sayılır. balık adam arcda yanlıs hatırlamıyorsam 553 bolumde gemıden ınıslerı ve 100,000 adam la dalga gecıslerı ınanılmaz bolumlerdı sımdı o zamankı durus ve guc ortada yok ne olduda bu tayfa oraya buraya kacıp gene esır duser oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07m3g4tr0n

quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Üstüste sıkıcı arclar diyorsun ha... Lan aklıma geldi acaba gol d roger ölmedi mi? WBye ölmeyeceğim falan demişti ya acaba raftelde falan bekliyor mu adam. Ben oda'dan beklerim sonuçta öldürmüyor adam. WB'in anası bellendi gebermedi Roger iki mızrakla mı ölecek? Bayılmıştır ya.

Kollarını deniz taşıyla bağladıklarından öyle birşey olacağını zannetmiyorum veya brook gibi 2.hayat meyvesi varsa bilemem

Adam
    kendi teslim oldu ölmek için yoksa ölecekti zaten. Hasta adam. Crocus o yüzden tayfaya alındı hatta. Normalde doktorları yok diye biliyorum.
    (Güncele yakın değilsen spoiler bakma.)

Kardeş zaten Oda bu arc için dönüm noktası diyor.
    Büyük ihtimal tüm tayfanın bounty durumları vs değişecek ve ben ölümler bekliyorum. Düşmanlar baya zorlu. Dof, Fujitora vs.
    (Manga güncel tıklasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 19 Temmuz 2013; 2:07:33 >
  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    manga
    evet dressrosa seyirciyi doyurmak için birebir olacak. iki yıl sonrasının debut'u gibi bişey olacak zaten. ödüller artabilir hatta biraz ileri gidip tayfaya bir katılım dahi olur diyorum.ne zaman bi karakterin çocukluğundan yada geçmişinden bahsedildiyse tayfaya katıldı o gladyatör kız ilerde büyük yer tutacak bekliyoruz son mangayı daha okumadım gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Üstüste sıkıcı arclar diyorsun ha... Lan aklıma geldi acaba gol d roger ölmedi mi? WBye ölmeyeceğim falan demişti ya acaba raftelde falan bekliyor mu adam. Ben oda'dan beklerim sonuçta öldürmüyor adam. WB'in anası bellendi gebermedi Roger iki mızrakla mı ölecek? Bayılmıştır ya.

Kollarını deniz taşıyla bağladıklarından öyle birşey olacağını zannetmiyorum veya brook gibi 2.hayat meyvesi varsa bilemem

Adam
    kendi teslim oldu ölmek için yoksa ölecekti zaten. Hasta adam. Crocus o yüzden tayfaya alındı hatta. Normalde doktorları yok diye biliyorum.

Büyük ihtimal tüm tayfanın bounty durumları vs değişecek ve ben ölümler bekliyorum. Düşmanlar baya zorlu. Dof, Fujitora vs.
    (Manga güncel tıklasın)

Dostum mangayı okumuyorum ama merak ettiğim birşey var şuan tayfada kaç kişiler manga güncelde? ayrıca zoronun gözü açılıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Adam

(Manga güncel tıklasın)

Dostum mangayı okumuyorum ama merak ettiğim birşey var şuan tayfada kaç kişiler manga güncelde? ayrıca zoronun gözü açılıyormu?

9 kişi ve açılmıyor. Aslında 9 + 4 şu an.
    Ayrıntıya girmemi istersen 2. spoilere bak.
    1 rehine, 1 müttefik ve 2 yardımcı yan gözüküyo şu an. Baba ve oğul. Bu kadar ayrıntı yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 19 Temmuz 2013; 3:12:00 >
  • Gerek kalmadı editle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 19 Temmuz 2013; 3:14:35 >

• Beyler 0.46 da başlayan melodiyi youtube de çok aradım bulamadım.İsmini veya youtube linkini bileniniz var mı?
  • Bu bölüm çok sıkıcıydı yaa.Bir kapıdan geçme için koca bir bölümü yediler.Neyse haftaya biraz aksiyon var bari.
  • 605

Bölüm cidden çok kötüydü bir kapı için bir bölüm gitti ve pek bir olayda olmadı tashigi den başka ama içeriye zehirli gazın girmesi dışında şaşırtıcı sahneleri yoktu bile haftaya vergo var bakalım bişey çıkar kesin o bölümden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

"law" tarafından doğranıp biçilen samuray kılıcını zoro'ya bırakacağı aşikarda üzerlerinde sır perdesinide aralasalar iyi ederler.Bu arc'da bana göre luffy çok ezik

kılıcını bırakacağını zannetmiyorum çünkü zorodaki 3 kılıçta zaten meitou.

ha 4 kılıç tekniğinegeçerse orasını bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

"law" tarafından doğranıp biçilen samuray kılıcını zoro'ya bırakacağı aşikarda üzerlerinde sır perdesinide aralasalar iyi ederler.Bu arc'da bana göre luffy çok ezik

kılıcını bırakacağını zannetmiyorum çünkü zorodaki 3 kılıçta zaten meitou.

ha 4 kılıç tekniğinegeçerse orasını bilemem

Aynen neden bıraksın kılıcını
    Zoro Shusui'yu almıştı Ryuma'dan. Efsane samurayın efsane kılıcı.
  • Mangayı takip etmeyenler spoiler yiyebilir.

Beyler az sabredin,çok sağlam bölümler geliyor.Punk Hazard'ın sonları ve yeni ada Dressrosa'nın bölümleri fena olacak.Özellikle Dressrosa arcında aksiyona doyacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Mangayı takip etmeyenler spoiler yiyebilir.

Beyler az sabredin,çok sağlam bölümler geliyor.Punk Hazard'ın sonları ve yeni ada Dressrosa'nın bölümleri fena olacak.Özellikle Dressrosa arcında aksiyona doyacaksınız.

bu hafta manga çıkacak mı ?
  • beyler 450 lerdeyim bana bölümleri indirecek yer söyler misiniz malum marinefold arc. 'ı kaliteli ve takılma olmadan izlemek isterim
    Acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

quote:

Malesef bilgim yok hocam.
  • quote:

quote:

quote:

manga 1 hafta ara vermiş olabilir öyle hatırlıyom sanki
    Yukardaki derdime çare olacak var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

quote:

quote:

Hocam internet download manager kullanıyorsan,dizifa.com dan 720p olarak indirebilirsin bölümleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

quote:

quote:

Hocam internet download manager kullanıyorsan,dizifa.com dan 720p olarak indirebilirsin bölümleri.

hocam bölüm isimleri çok karışıyo
    gerçi buldum bir yer mkv formatında
  • Harika bir anime, bu kadar uzun soluklu olmasına rağmen olayları bağlayabiliyor, özgürlüğü anlatıyor ufku çok çok geniş. Mangaka ölecek diye korkuyorum.
  • 605

Bomboş saçma bir bölümdü
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.