Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Sabo bence de ölmedi ve Ace'i kurtarmayı çok istese de şartlar müsait değildi diye düşünüyorum.O olaylar yaşanırken belki de Sabo çok çok uzak yerlerdeydi.

Diğer durum ise belki de gerçekten ölmüştür.Onun ölümü Dragon'u çok etkilemiş olabilir ve de bugünlere gelmesinde motive kaynağı olmuştur.

Dragon'u etkilediği kesin de anladığım kadarı ile o günkü dragonla bugünkü arasında şan şöhret olarak pek fark yok.Sadece aynı ülkeden olduğu ve ülkesindeki soyluların bakış açısını bildiği için şaşırıyor ve etkileniyor. Ama zaten adam revolutionary army'i kurmuş

Dragon'un şu anki konumunun o zamana göre çok daha üst düzeyde olduğunu düşünüyorum.Nerden biliyorsun dersen eğer hemen söyleyeyim bilmiyorum ne animede ne de mangada böyle bir şey yok içgüdü sadece.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Sabo bence de ölmedi ve Ace'i kurtarmayı çok istese de şartlar müsait değildi diye düşünüyorum.O olaylar yaşanırken belki de Sabo çok çok uzak yerlerdeydi.

Diğer durum ise belki de gerçekten ölmüştür.Onun ölümü Dragon'u çok etkilemiş olabilir ve de bugünlere gelmesinde motive kaynağı olmuştur.

Dragon'u etkilediği kesin de anladığım kadarı ile o günkü dragonla bugünkü arasında şan şöhret olarak pek fark yok.Sadece aynı ülkeden olduğu ve ülkesindeki soyluların bakış açısını bildiği için şaşırıyor ve etkileniyor. Ama zaten adam revolutionary army'i kurmuş

Dragon'un şu anki konumunun o zamana göre çok daha üst düzeyde olduğunu düşünüyorum.Nerden biliyorsun dersen eğer hemen söyleyeyim bilmiyorum ne animede ne de mangada böyle bir şey yok içgüdü sadece.

ya illaki artmıştır da hani anlatmak istediğim şeyi anlamışsındır zaten
    sabo ile karşılaşması ile gazı alıp itibar kazandığını düşünmüyorum
  • Bu saboyu çok abarttım biliyorum ama bu adam ya devrimci belki devrimci ajanı çıkacak, marinefolddaki gazeteci mesela. Ya da killer çikabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook sayfasında gördüm çok güzel

ilk olarak gerçek değildir

"Hey marimo, işte içkin burda"
    "Gazetede okudum ki, başka bir adam varmış..."
    "...dünyanın en iyi kılıç ustası olma potansiyeli olan"
    "Ama biliyor musun... Onun gibi ne kadar adam ortaya çıksa da..."
    "Sen daima..."
    "...benim için dünyanın en iyi kılıç ustası olacaksın..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

facebook sayfasında gördüm çok güzel

ilk olarak gerçek değildir

"Hey marimo, işte içkin burda"
    "Gazetede okudum ki, başka bir adam varmış..."
    "...dünyanın en iyi kılıç ustası olma potansiyeli olan"
    "Ama biliyor musun... Onun gibi ne kadar adam ortaya çıksa da..."
    "Sen daima..."
    "...benim için dünyanın en iyi kılıç ustası olacaksın..."
    Gerçek olma ihtimali bile tüylerimi ürpertti:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Temmuz 2013; 2:39:14 >
  • abi atmayın soyle resımler suraya fena oluyoruz.
  • Daha 30. bölümdeyim ama gerçekten çok güzel anime. Acaba benim gibi izlerken hoşuna giden kısımları SS alan var mı ? Şu ana kadar en çok duygulandığım sahnelerden bir kaç resim paylaşayım;

+ Bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

Daha 30. bölümdeyim ama gerçekten çok güzel anime. Acaba benim gibi izlerken hoşuna giden kısımları SS alan var mı ? Şu ana kadar en çok duygulandığım sahnelerden bir kaç resim paylaşayım;

+ Bonus

2.resimde duygulandım sanjili olanda

drum island chopperda
    ace ve saboda
    brookda
    ve 14.açılışta iyi duygulanmıştım
  • Ben daha başlarda olduğum için, dediğin şeyleri pek anlamadım, kaçıncı bölüm olduğu aklında mı ?
  • 60 larda biri digerleri 400 500

• 606

Sanji ama haftaya ara var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

606

haftaya anime yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

606

haftaya anime yokmu ?

Buranın yalancısıyım.
  • sanjının tekmesı mangada daha gosterıslıydı yada bana ogle gelmıstı hayal kırıklıgına ugradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

sanjının tekmesı mangada daha gosterıslıydı yada bana ogle gelmıstı hayal kırıklıgına ugradım.

aynen bende hiç beğenmedim animede
  • Güzel bir bölümdü sanjii
  • Abi cidden mangada o tekmeyı gordugumde yok artık lan cıdden bızımkıler asmısımsı bı dusunce gelmıstı ama anımede yasatamadılar o sahneyı yanı ben bole cattt dıye vurur sonra sıgarayı yakar dıye beklıyorum ama .... olmadı hordy ye attıgı yumrukda alevler yoktu mangada mesela ole hatırlıyorum anımede alevlı vermıslerdı heralde o tarz bı degısıklıkler olacak bı sahneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 28 Temmuz 2013; 20:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Güzel bir bölümdü sanjii

yeni bolum bugun mu cikti?
    hangi gunler cikiyo
  • BB sanırım shanks'in yüzünü meyvesizken yaptı. Çünkü luffyden ayrılırken de vardı yara izi. Demek güçlü herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Abi cidden mangada o tekmeyı gordugumde yok artık lan cıdden bızımkıler asmısımsı bı dusunce gelmıstı ama anımede yasatamadılar o sahneyı yanı ben bole cattt dıye vurur sonra sıgarayı yakar dıye beklıyorum ama .... olmadı hordy ye attıgı yumrukda alevler yoktu mangada mesela ole hatırlıyorum anımede alevlı vermıslerdı heralde o tarz bı degısıklıkler olacak bı sahneydi.

www.mangapanda.com
    One Piece 680 - Read One Piece 680 Online - Page 17
    http://www.mangapanda.com/one-piece/680/17

www.mangapanda.com
    One Piece 680 - Read One Piece 680 Online - Page 18
    http://www.mangapanda.com/one-piece/680/18

Hacı benziyor ya biz mangadan takip ediyoruz diye o kadar heyecanlanmıyoruz galiba. Bana sorarsan bende hoyyt filan demedim ama cool geldi yine Sanji bu.

Her pazar. @Darui

Miçoyken o iz yok. Hatta Yasopp'u çağırırken filan ben hatırlamıyorum o izi. Büyük ihtimal yine bir meyve uğruna olmalı hainlik filan mı yaptı ne etti acaba işte bilmiyoruz.
    @ÖncüTürk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 29 Temmuz 2013; 0:11:03 >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.