Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuma'nın benliğini aldınız,Ace'yi öldürdünüz,Shanks'i YEDİRMEYİZ!!!

BB,Shanks'i öldürürse,ölümü kesin Luffy'nin elinden olur,dahası Luffy Ace'nin travmasını zar zor atlatmışken böyle bi acıyı tekrar kaldırabilir mi belli değil.

Evet hocam sana katılıyorum kralın hakisinin sadece bayıltmayla sınırlı kalması saçma olur.Daha doğaüstü bir güç bekliyorum ben.
  • 604 de de pek aksiyon göremedim ama bizimkinin "UFO" saldırısı güzeldi
  • Zoro güzel dedi kendilerine gelmeleri lazım
  • Haftalardır bölüm biriktiriyordum sonunda vazgeçtim dün sabah izlemeye başladım ve güncele geldim.

Bölümler hakkında söylenecek pek bir şey yok çünkü çok boş bölümler vardı.Son bölümde ise Zoro gönlümden geçenleri dile getirdi resmen.Uzun süredir Luffy'nin cıvıklıklarını izliyorduk biraz ciddileşmeleri lazım artık.
  • Zoro abı dıcek baska bıse yok bu adam ızlettırıyor. cok ıyı karakter oturtmus mangaka. hazırlık arcları bunlar bellı sabretmemız lazım. topraga gomer bızı one pıece ama bıtmez
  • Şükür timeskipe geldim. Yalnız bu Oda'nın öldürmeme olayına gıcık kaptım.
    Aceye yapılan saldırının aynısı Jinbe'ye yapıldı ace öldü jinbe hayatta. Sanjinin şimdiden burun kanamaları başladı (iva'ya burnu kanadı pis sapık). Hadi bakalım herkesin yerin dibine soktuğu balık adam adası bölümlerine yaklaştık. Animede güncele gelince mangaya geçeceğim.
  • Allah sabır versin açık ara one piece'in en kötü arcıdır. Hatta ilk defa sevdiğim bir animeyi izlerken bölümleri atlayarak izledim
  • Lan bu naminin her arcda göğüsleri büyüyor luffy kk olduğunda top gibi zıplayacak kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Zoro abı dıcek baska bıse yok bu adam ızlettırıyor. cok ıyı karakter oturtmus mangaka. hazırlık arcları bunlar bellı sabretmemız lazım. topraga gomer bızı one pıece ama bıtmez

Ben de bundan korkuyorum zaten daha bir 10 yılı var galiba OP'nin.O zamana kadar ölür müyüz kalır mıyız belirsiz.Ya da o zamana kadar anime merakım devam eder mi?
  • Çoluk çocukla izleriz ya sıkıntı yok, One Piece'in bitmesini istemiyorum şahsen daha uzun bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 16 Temmuz 2013; 11:58:47 >
  • Şu balıkadam adası bölümleri aşırı sıkıcı. İllallah ettim. Hızlı geçmek için manga okuyorum sadece dövüşlerde animeyi açıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Şu balıkadam adası bölümleri aşırı sıkıcı. İllallah ettim. Hızlı geçmek için manga okuyorum sadece dövüşlerde animeyi açıyorum.

Arkadaşlar uyarmış seni bu konuda zaten.

Şu anki Punk Hazard arcı hala devam ediyor belki ileride iyi şeyler görürüz ama sanmıyorum açıkçası.Balıkadam arcıyla kötülük konusunda yarışır bence bu arc.

Sebebini ise şuna bağlıyorum yeni dünyayı yeni anime olarak görüyorum.Olaylar yeni yeni gelişiyor hazırlık arclarındayız henüz.İleride büyük olaylar kopacak zaten orası kesin de inşallah o olayları görmemiz fazla uzun sürmez.
  • Üstüste sıkıcı arclar diyorsun ha... Lan aklıma geldi acaba gol d roger ölmedi mi? WBye ölmeyeceğim falan demişti ya acaba raftelde falan bekliyor mu adam. Ben oda'dan beklerim sonuçta öldürmüyor adam. WB'in anası bellendi gebermedi Roger iki mızrakla mı ölecek? Bayılmıştır ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Bari şu Zoro reisin gözünün sırrını verseler.Bişiler çıtlamıyor ki oda MANGA da bahsi geçiyor mu şu göz mevzusunun

her haki kullanıcısının bi yeri yarılıyor mesela luffy'nin karnı yarıldı.Sırrı yoktur bence
    bu arada 590 bölüme geldim
  • quote:

Üstüste sıkıcı arclar diyorsun ha... Lan aklıma geldi acaba gol d roger ölmedi mi? WBye ölmeyeceğim falan demişti ya acaba raftelde falan bekliyor mu adam. Ben oda'dan beklerim sonuçta öldürmüyor adam. WB'in anası bellendi gebermedi Roger iki mızrakla mı ölecek? Bayılmıştır ya.

Kollarını deniz taşıyla bağladıklarından öyle birşey olacağını zannetmiyorum veya brook gibi 2.hayat meyvesi varsa bilemem
  • beyler ben daha fazla dayanamıyorum mangaya mı başlasam napsam
  • Yok öyle birşey punk hazard arcı çoğu kişiye göre ennies lobby ve marineford'dan sonraki en iyi arc. Ben mangadan takip etmeni tavsiye ederim timeskip'den sonra one piece'in anime çok bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07m3g4tr0n

quote:

Üstüste sıkıcı arclar diyorsun ha... Lan aklıma geldi acaba gol d roger ölmedi mi? WBye ölmeyeceğim falan demişti ya acaba raftelde falan bekliyor mu adam. Ben oda'dan beklerim sonuçta öldürmüyor adam. WB'in anası bellendi gebermedi Roger iki mızrakla mı ölecek? Bayılmıştır ya.

Kollarını deniz taşıyla bağladıklarından öyle birşey olacağını zannetmiyorum veya brook gibi 2.hayat meyvesi varsa bilemem

İyi izle, bildiğin tahta kelepçe vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Yok öyle birşey punk hazard arcı çoğu kişiye göre ennies lobby ve marineford'dan sonraki en iyi arc. Ben mangadan takip etmeni tavsiye ederim timeskip'den sonra one piece'in anime çok bozdu

Öyleyse ileri bölümlerde kopacak olaylar değil mi?Çünkü şu anda bir şey yok henüz ortada.

Manga da anime de aynı konuyu işliyor neden mangayı önerdiğini merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 18 Temmuz 2013; 19:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben BB nin haki kasacağını sanmıyorum meyve gücüne güvenecek ve meyve gücüyle önüne gelen hakicileri yenecek ve haki kasmaya gerek görmeyecek. luffy de haki master olup çıkacak karşısına. luffy vs bb savaşı bence ODAnın haki sevdası ile şeytan meyvesi sevdasının vs si gibi olacak

punk hazard kesinlikle 3. en iyi arc değil olamaz. belki
    dressrosa
    (manga güncel şuanki arc) olabilir ama kesinlikle punk hazard olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 18 Temmuz 2013; 19:48:30 >
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.