Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet meyve oluşumuna dair bir gizem daha ortadan kalktı. yok 50 yıl bekliyor yok 4 yıl bekliyor falan hepsi yalan anında yakınında bulduğu meyveye yapışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

evet meyve oluşumuna dair bir gizem daha ortadan kalktı. yok 50 yıl bekliyor yok 4 yıl bekliyor falan hepsi yalan anında yakınında bulduğu meyveye yapışıyor.

Belki de gerçekten 50 yıl falan gerekiyordur ama bu elemanlar yapay meyve yapmanın yolunu bulmuştur belki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 30 Haziran 2013; 23:57:09 >
  • beyler bu sahne hangi bölümden yada filmden mi ?

• asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    yok fan çizimi.
  • 602

Şok şok şok şeytan meyvesimiydi O ? Sanki meyvenin gizemi çözülüyomuş gibi, ama yinede ucu açık kaldı bu kadarını düşünmezdim işin içinden bişeyler çıkıcak ya bakalım hayırlısı kesin bu meyvelerin yani tüm meyvelerin vegapunk la bi ilgisi var kesin aslında önemli bir karakter olarak rol oynayabilir ilerde bu bölüm baya heyecanlı ve şok ediciydi o sahneyi görünce koca bi ha...t çektim
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    yapay meyvenin o şekilde büyüyeceğini sanmıyorum. o gerçek bir meyveydi.
  • acaba o meyveyi tayfadan birimi yiyecek ?
  • enies loby arc ( yanlıs yazmıs olabılırım ) da tayfanın kalenın ustune dızılıp robıne karsı durmaları... o bolumdekı duyguyu tekrar yasamayı beklıyorum anımede daha beklıcez sanırım bılmıyorum ama ınanılmaz dı one pıece ın en ıyısıydı o bolumler sımdı 1 2 tane akıskan kokuskan yaratık pesınde tutusuyoruz meyve renklendırdı ısı bakalım ne olacak.
  • Ya şu kumanın tayfayı oraya buraya fırlattığı bölüm hangi bölümlerde? 250deyim şu an franky girmedi daha tayfaya. Luffy artık haki falan kullansın parlasın.

Bir de going merry ne zaman yakılıyor ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Ya şu kumanın tayfayı oraya buraya fırlattığı bölüm hangi bölümlerde? 250deyim şu an franky girmedi daha tayfaya. Luffy artık haki falan kullansın parlasın.

405. bölüm de tayfa dağılıyor.

İlk hakisini 389. bölüm de Motobaro adlı hayvana karşı kullandı fakat farkında değildi hakisini kullanırken.Bazı forumlarda ilk olarak Arlong'un kılıcını tutarken haki kullandığını söylüyorlar ama ben sanmıyorum öyle olduğunu.

312. bölüm Merry'e veda ediyorlar.

Sabırla izle,tadını çıkar.Bana göre gelmiş geçmiş en duygusal bölümler Enies Lobby Arc bölümleridir.İkinci olarak Kuma'nın tayfayı dağıtışı,of o bölüm de çok duygusaldı.Luffy'nin o çaresizliği çok fenaydı.

Son olarak Rayleigh'in Roger'i anlattığı bölüm tek kelimeyle muazzamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

quote:

Ya şu kumanın tayfayı oraya buraya fırlattığı bölüm hangi bölümlerde? 250deyim şu an franky girmedi daha tayfaya. Luffy artık haki falan kullansın parlasın.

İlk hakisini 389. bölüm de Motobaro adlı hayvana karşı kullandı fakat farkında değildi hakisini kullanırken.Bazı forumlarda ilk olarak Arlong'un kılıcını tutarken haki kullandığını söylüyorlar ama ben sanmıyorum öyle olduğunu.

Sabırla izle,tadını çıkar.Bana göre gelmiş geçmiş en duygusal bölümler Enies Lobby Arc bölümleridir.İkinci olarak Kuma'nın tayfayı dağıtışı,of o bölüm de çok duygusaldı.Luffy'nin o çaresizliği çok fenaydı.

gerçekten enies lobby arcı ve kumanın dağıtışı ve going merry e veda en mükemmel anlardan en iyi ikinci arc enies lobby zaten. aynı onun gibi bir arc daha görebilecek miyiz acaba.
  • quote:

quote:

quote:

gerçekten enies lobby arcı ve kumanın dağıtışı ve going merry e veda en mükemmel anlardan en iyi ikinci arc enies lobby zaten. aynı onun gibi bir arc daha görebilecek miyiz acaba.

Hocam ben sabırla bekliyorum,böyle bölümler göreceğimize adım gibi eminim.Bu arada hocam size göre birinci arc hangisi?Marineford diye tahmin ediyorum,yanılıyor muyum?
  • Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz?

En son luffy, denizaltındaki adadayken 4 yonkou ekibinden birinin adamlarına atar yapıp sonrada mushi mushiyle liderlerine atar yapmıştı. Böyle asitli koca karının tekiydi. Ondan sonra su üstüne çıkmışlardı galiba, babasını arayan bit kadar olup sonrada dev kadar olabilen bir kıza rastlamışlardı. İşte o bölüm hangi bölüme denk geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz?

En son luffy, denizaltındaki adadayken 4 yonkou ekibinden birinin adamlarına atar yapıp sonrada mushi mushiyle liderlerine atar yapmıştı. Böyle asitli koca karının tekiydi. Ondan sonra su üstüne çıkmışlardı galiba, babasını arayan bit kadar olup sonrada dev kadar olabilen bir kıza rastlamışlardı. İşte o bölüm hangi bölüme denk geliyor?

576 tan sonrası olması lazım
  • Allahın cezası akk yüzünden izleyemiyorum. Dolmuyor hiç site sinir krizine gireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Bit gibi olan kız
    filler bölüm. İsterseniz izlemeyin.
  • quote:

quote:

quote:

Neredeyse bir 600 bölüm daha göreceğimize göre o tarz bölümlerle kesinlikle karşılaşacağız bence hatta daha iyilerini bile göreceğimizi düşünüyorum.
  • Herkese merhaba;
    One piece filmlerini izlemek istiyorum ancak hangi sırayla izlemem lazım onu tam olarak bilmiyorum.596. bölümdeyim.
  • one piece special luffy ve One Piece Z yi en son izle bunları ilk izleyip sonra diğer filmlere geçersen sıkılabilirsin
    @YordleKing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 5 Temmuz 2013; 14:49:54 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.