Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Bölümleri biriktirdiğim için word belgesine yazıyordum hangi bölümlerin çıktığını, geçenlerde onu yanlışlıkla sildiğimi farkettim. Noah'ın düşmeye başladığı ve Decken'in Hordy tarafından yaralandığı kaçıncı bölümde gösterilmişti?

560

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve 579 punk hazard ...
    hala el adasına ingilizce altyazı çıkmadı :( şahsen onu da seyrettim artıkın ama :D
  • One piece'in ps3 oyunu var almak istiyorum. Oynayan var mı ? 2.si de çıkmış sanırım.
    Güncele geldim sayılır 550 dedik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

One piece'in ps3 oyunu var almak istiyorum. Oynayan var mı ? 2.si de çıkmış sanırım.

bütün serisini al derim, ben wii emülatörü ile oynuyorum ama konsolda ki akıcılık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

One piece'in ps3 oyunu var almak istiyorum. Oynayan var mı ? 2.si de çıkmış sanırım.

bütün serisini al derim, ben wii emülatörü ile oynuyorum ama konsolda ki akıcılık yok.

Bende de wii emalatörü ile olanı var biraz oynayayım dedim yok kasıyor istediği kadar bilgisayar iyi olsun akıcılık olmuyor ne yazık ki

Bu Ps3 teki OP Pirate Wariors sanırım Wii deki biraz daha farklı galiba
    Ucuza denk getirirsem donanım haberde hemen alacağım
  • benim oynadıklarım hep unlimited serisi idi 1 ve 2 :) ps3 te yeni bir tane çıktı unlimited gibi falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 25 Aralık 2012; 21:39:41 >

• One piece kapağı koymuş..
  • Fillerdan farkı olmayan şu filmlerin mantığını bir türlü çözemedim. Ana hikayeyi bozuyor, güç dengelerini bozuyor fakat millet hala da izliyor bunları.
  • quote:

Fillerdan farkı olmayan şu filmlerin mantığını bir türlü çözemedim. Ana hikayeyi bozuyor, güç dengelerini bozuyor fakat millet hala da izliyor bunları.

Manga ile arasi acilmasi icin sacma salak bolumler koyuyorlar bu konuda Gintama uzerine seri yok sanirim anime mangaya yaklasinca ya tatil ediyorlar yada tekrar bolumleri koyuyorlar diger seriler gibi sırf para uzerine düşünmüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

benim oynadıklarım hep unlimited serisi idi 1 ve 2 :) ps3 te yeni bir tane çıktı unlimited gibi falan.

Ps3 olanı One Piece pirate Warriors
    Youtube'dan bir bak derim gayet güzel gibi duruyor
    Oynayan varsa bilgilendirse bizi güzel olur

• güncele gelmek üzereyim son çıkan bölümler hangileri filler bölümü kaç bölüm sürecek bir bilginiz var mı ?
  • beyler yarın ''Punk Hazard'' arcı başlıyor güncele geldiğimden sonra ilk arcım heyecanlıyım fakat balıkadam adasında üncele gelince mangadan dewam ediyim dedim yarıda kestim bıraktım bu arc konusunda kafam karışım bakalım naıl bişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinnerKizaru

beyler yarın ''Punk Hazard'' arcı başlıyor güncele geldiğimden sonra ilk arcım heyecanlıyım fakat balıkadam adasında üncele gelince mangadan dewam ediyim dedim yarıda kestim bıraktım bu arc konusunda kafam karışım bakalım naıl bişi...

Bu hafta anime yok! Sürpriz.

One Piece serisi mangadan takip edilebilecek bir seri değil. Ufak ufak şeyler var bir dünya takip edilemiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpinnerKizaru

beyler yarın ''Punk Hazard'' arcı başlıyor güncele geldiğimden sonra ilk arcım heyecanlıyım fakat balıkadam adasında üncele gelince mangadan dewam ediyim dedim yarıda kestim bıraktım bu arc konusunda kafam karışım bakalım naıl bişi...

Bu hafta anime yok! Sürpriz.

One Piece serisi mangadan takip edilebilecek bir seri değil. Ufak ufak şeyler var bir dünya takip edilemiyor.

haklısın birde gerçekten yokmu yaa
  • son bölümünüde izledikten sonra animeyi artık toptan bırakıyorum. artık sarmıyor. 2013 animelerini izlemem artık. naruto ya devam. herkese iyi animeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

son bölümünüde izledikten sonra animeyi artık toptan bırakıyorum. artık sarmıyor. 2013 animelerini izlemem artık. naruto ya devam. herkese iyi animeler.

Uzun zaman güncele yetişeceğiz diye uğraştık durduk. 15 bölüm izledik günde yeri geldi. O zamanlarda da böyle bölümler vardı fakat o kadar çok kaynağın arasında aldırış etmeden izliyorduk çünkü güzel bölümler örtüyordu bu bölümlerin üzerini. Zaman geçti güncele geldik ve bölümler haftada bire düştü. Arc'ta geçiş arc'ı olunca tabi bizleri sıktı. Fakat az önce de belirttiğim gibi bu bir geçiş dönemi. Punk hazard çok fazla epik ögeyi bünyesinde barındıran bir arc oldu ve ben inanıyorum ki sen mangaya biraz göz gezdirdikten sonra animeye devam edeceksin. Sana tavsiyem bir sene falan izleme biriksin anime epey bir süre.

@SpinnerKizaru
    Yarın anime yok, belki haftaya da olmayacakmış emin değilim.
  • quote:

quote:

son bölümünüde izledikten sonra animeyi artık toptan bırakıyorum. artık sarmıyor. 2013 animelerini izlemem artık. naruto ya devam. herkese iyi animeler.

Uzun zaman güncele yetişeceğiz diye uğraştık durduk. 15 bölüm izledik günde yeri geldi. O zamanlarda da böyle bölümler vardı fakat o kadar çok kaynağın arasında aldırış etmeden izliyorduk çünkü güzel bölümler örtüyordu bu bölümlerin üzerini. Zaman geçti güncele geldik ve bölümler haftada bire düştü. Arc'ta geçiş arc'ı olunca tabi bizleri sıktı. Fakat az önce de belirttiğim gibi bu bir geçiş dönemi. Punk hazard çok fazla epik ögeyi bünyesinde barındıran bir arc oldu ve ben inanıyorum ki sen mangaya biraz göz gezdirdikten sonra animeye devam edeceksin. Sana tavsiyem bir sene falan izleme biriksin anime epey bir süre.

@SpinnerKizaru

hocam inşallah öyle bi durum olur ama ben son 2 senedir one pieceden keyif alamıyorum. en şaşalı dönemleri bile sönük yaşadım. sanki tüm arclar birbirinin aynıymış hissiyatı vermeye başladı iyice. bi de, bi animeye başladın mı sonuna kadar devam etme huyum yüzünden buralara kadar geldim. ama artık yeter dedim ve bıraktım. şu anda kafamda izlememe olayı var. ama 1-2 sene sonra one piece konusuna tekrardan girerim. bakarım millet oooww bölümler çok keyifli. işte eski one piece falan gibisinden yorumlar yazmışsa. toptan izleyebilirim. tamam iyi güzel anime. yeri geldi duygulandım, yeri geldi güldüm kahkaha attım ama işi iyice paraya döktüler. hele geçenlerde sadece bi bölüm boyunca gördükleri herşeye woooowww, oooo, eeee gibi şaşırma, şok olma tepkimeleri sinirlerimi altüst etti. tabiki benim için anime sürekli savaş, patara kütere heryere dal. ölümcül kapışmalar değil. ama eskiden one piece de luffy tuhaf bi şaka yaptığı zaman gülerdim. zoro nun çalışma azmini görünce hırslanırdım. nami nin göğ... neyse namiyi geçelim. işte hocam özetle one piece yi eskiden sadece savaşları için değil. bütününü izlerken keyif alırdım. ama artık o eski heyecanlar kalmadı. neyse tabiki bunlar benim görüşüm. belki 1-2 sene sonra one piece ile tekrar yollarımız kesişir. sana da güzel yorumun için teşekkür ederim hocam.
  • quote:

quote:

quote:

@SpinnerKizaru

hocam inşallah öyle bi durum olur ama ben son 2 senedir one pieceden keyif alamıyorum. en şaşalı dönemleri bile sönük yaşadım. sanki tüm arclar birbirinin aynıymış hissiyatı vermeye başladı iyice. bi de, bi animeye başladın mı sonuna kadar devam etme huyum yüzünden buralara kadar geldim. ama artık yeter dedim ve bıraktım. şu anda kafamda izlememe olayı var. ama 1-2 sene sonra one piece konusuna tekrardan girerim. bakarım millet oooww bölümler çok keyifli. işte eski one piece falan gibisinden yorumlar yazmışsa. toptan izleyebilirim. tamam iyi güzel anime. yeri geldi duygulandım, yeri geldi güldüm kahkaha attım ama işi iyice paraya döktüler. hele geçenlerde sadece bi bölüm boyunca gördükleri herşeye woooowww, oooo, eeee gibi şaşırma, şok olma tepkimeleri sinirlerimi altüst etti. tabiki benim için anime sürekli savaş, patara kütere heryere dal. ölümcül kapışmalar değil. ama eskiden one piece de luffy tuhaf bi şaka yaptığı zaman gülerdim. zoro nun çalışma azmini görünce hırslanırdım. nami nin göğ... neyse namiyi geçelim. işte hocam özetle one piece yi eskiden sadece savaşları için değil. bütününü izlerken keyif alırdım. ama artık o eski heyecanlar kalmadı. neyse tabiki bunlar benim görüşüm. belki 1-2 sene sonra one piece ile tekrar yollarımız kesişir. sana da güzel yorumun için teşekkür ederim hocam.

Sen gene iyi dayanmışsın Manga olarak devam et animesine bakıp aldanma.
  • Balıkadam arc'ında o kadar sıkıldım ki (herhalde genelde herkesin en uyuz olduğu arc'tır, her yönüyle) direk mangaya daldım. Sıradaki Punk Hazard arc'ı Balıkadam adasını unutturacak kadar güzel sahnelerle dolu. Animeyi buraya kadar izlemişseniz bence bırakmayın, pişman olursunuz. Tabi bu dediklerim manga için geçerli, animatörler balıkadam arc'ında olduğu gibi kafalarından element uydururlarsa edilecek küfürlerden sorumlu değilim.
  • Yeni bölüm çıkacak mı bu Pazar? Çıksa da şu yeni açılışı görsek artık. 1 senedir aynı açılıştan baygınlık geldi.

Edit: Bugün Oda Sensei'nin doğum günüymüş. Mutlu yıllar diliyorum buradan kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Ocak 2013; 15:02:37 >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.