Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

quote:

Hala yeni açılış yok. Tüm saygınlığını yitirdi benim gözümde One Piece animesi artık.

Bizde yeni Gintama bölümü bekliyoruz bi otobüs adam toplayıp girişecem bu yapımcılara.

Hayır mantıklı bir açıklamada bulamıyorum. Balık adam arcı boyunca bu açılışı gördük yani 1 sene boyunca. Arctan arca açılışlar değişecek herhalde dedik bu anı bekledik. Yeni arca girdik hala aynı açılış.

Gintama 2 aydır yeni bölüm yok en son tekrarlar bitti dediler şimdide 3 haftadır yeni bölüm yayınlamıyorlar yılbaşıydı falandı filandı bahane çok

Beterin beteri varmış.
  • Bu ne ya. Açılış yine aynı
  • quote:

quote:

quote:

Hala yeni açılış yok. Tüm saygınlığını yitirdi benim gözümde One Piece animesi artık.

Bizde yeni Gintama bölümü bekliyoruz bi otobüs adam toplayıp girişecem bu yapımcılara.

Hayır mantıklı bir açıklamada bulamıyorum. Balık adam arcı boyunca bu açılışı gördük yani 1 sene boyunca. Arctan arca açılışlar değişecek herhalde dedik bu anı bekledik. Yeni arca girdik hala aynı açılış.

Muhtemelen yetişmemiştir. Diğer bölümde görürüz diye düşünüyorum.
  • bölüm toplam 15 dakika aslında açılış eski bölüm zartı zurtu derken bittiyor. Güncele yeni geldim bugün 579 la ilk günceli izledim ama bu hikaye çook uzun takip etmeyi düşünmüyorum bir kaç yıl başka serilere bakarım artık ilerlesin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

bölüm toplam 15 dakika aslında açılış eski bölüm zartı zurtu derken bittiyor. Güncele yeni geldim bugün 579 la ilk günceli izledim ama bu hikaye çook uzun takip etmeyi düşünmüyorum bir kaç yıl başka serilere bakarım artık ilerlesin bakalım

İstersen mangaya başlayabilirsin.
  • Açılış iyi güzelde, neden bu kadar önemsiyorsunuz ki? Bölüm yeni olduğu sürece, açılış yeni olsa ne olur, olmasa ne olur?!

Hatta şahsen açılış olması taraftarı bile değilim. Fazlasıyla gereksiz, çünkü animenin zamanından fazlasıyla çalıyor. Bir de üstüne özet geçince izleyecek bir şey kalmıyor neredeyse... Hele ki OP'de çekilir gibi değil bu durum; açılış, hazine hikayesi, özet, püfff aman aman...
  • Hazine hikayesi kadar sinir bozucu olay yok, anladık yani biliyoruz.Animenin yarısından başladık sanki.Açılışsız anime olmuyor gerçi ama diğer arkadaşlara katılıyorum, Punk Hazard için yeni bir opening görememek benim için hayal kırıklığı oldu.Bana halen daha gelmiş Hody'nin , Decken'in olduğu açılışı gösteriyorsunuz.Neyse bölüm hakkında yorumum:

Filler deryasından sonra iyi geldi diyebilirim, mangadan spoilerlar sağolsun bel kemiği niteliğindeki bilgilere sahip oldum.Şaşırmak isterdim daha doğrusu.Ama halen daha One Piece benim gözbebeğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 7 Ocak 2013; 1:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Açılış iyi güzelde, neden bu kadar önemsiyorsunuz ki? Bölüm yeni olduğu sürece, açılış yeni olsa ne olur, olmasa ne olur?!

Hatta şahsen açılış olması taraftarı bile değilim. Fazlasıyla gereksiz, çünkü animenin zamanından fazlasıyla çalıyor. Bir de üstüne özet geçince izleyecek bir şey kalmıyor neredeyse... Hele ki OP'de çekilir gibi değil bu durum; açılış, hazine hikayesi, özet, püfff aman aman...

Yeni bir arca başlıyorsun ve o arcla ilgili hiç bir şey bilmiyorsun. Açılış az da olsa ucundan sana arcla ilgili bilgiler gösterir. Genelde izleyiciyi heyecanlandıracak şeyler. Açılışta gördüğün ve sevdiğin bir sahneyi görmeyi heyecanla beklersin. Açılış olmasa kabak gibi beklersin. Manga gibi.
  • 579 fillermı sımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

579 fillermı sımdı

Yeni arcın ilk bölümü. Yani filler değil
  • quote:

quote:

Açılış iyi güzelde, neden bu kadar önemsiyorsunuz ki? Bölüm yeni olduğu sürece, açılış yeni olsa ne olur, olmasa ne olur?!

Yeni bir arca başlıyorsun ve o arcla ilgili hiç bir şey bilmiyorsun. Açılış az da olsa ucundan sana arcla ilgili bilgiler gösterir. Genelde izleyiciyi heyecanlandıracak şeyler. Açılışta gördüğün ve sevdiğin bir sahneyi görmeyi heyecanla beklersin. Açılış olmasa kabak gibi beklersin. Manga gibi.

Söylediğin şeyin bir 'neden' olabilecek değeri yok. Sen bir nevi spoiler yemeden arc'a başlayamıyorum diyorsun. Ne güzel işte, hiç bir şey bilmiyorsun, her şey sürpriz bir şekilde karşına çıkacak; daha güzel bir şey var mı? Tabii her zaman ki gibi tercih meselesi, benim en nefret ettiğim şeydir açılışta arc'la iligli yerler gösterilmesi; ben bölüm sonlarında bir sonraki bölümün tanıtımını bile izlemem.
  • quote:

quote:

quote:

Söylediğin şeyin bir 'neden' olabilecek değeri yok. Sen bir nevi spoiler yemeden arc'a başlayamıyorum diyorsun. Ne güzel işte, hiç bir şey bilmiyorsun, her şey sürpriz bir şekilde karşına çıkacak; daha güzel bir şey var mı? Tabii her zaman ki gibi tercih meselesi, benim en nefret ettiğim şeydir açılışta arc'la iligli yerler gösterilmesi; ben bölüm sonlarında bir sonraki bölümün tanıtımını bile izlemem.

İşin güzel tarafı işte bu. Spoileri ben yada başkası verse tadın kaçar. Fakat bunu yapan anime firması. Açılışta gelipte tüm hikayeyi anlatmıyorlar. Yada açılışta gördüğümüz her şeyin olacağı da kesin değil. Kafalarından sahnelerde koyabiliyorlar. Yani açılışta gördüğümüz her şeyden emin olamayız fakat içimizde hep acaba ile merakla bekleriz. Yada açılış ters köşeye bile yatırabilir seni. Mesela bir karakterin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorsun. Hikayenin gidişi öleceği yönünde. Fakat açılışta karakter ile ana karakter karşı karşıya gelmiş ve gülüyorlar. Ama seride ölüyor karakter. Al sana ters köşe
  • mangaya devam edeyim dedim kafama takıldı
    bu dof law için en iyi yetiştirdiğimiz adamımız dedi law ı dof destekliyormuydu acaba grandline nin ilk yarısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylülnisaeyvaz -- 7 Ocak 2013; 20:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

mangaya devam edeyim dedim kafama takıldı
    bu dof law için en iyi yetiştirdiğimiz adamımız dedi law ı dof destekliyormuydu acaba grandline nin ilk yarısında

Büyük ihtimal öyledir.
    En yüksek oranlı çaylak olduğunu iddia eden Bellamy vardı hatırlarsın belki. Sonra dof tokatlamıştı onu. Onun gibi birisi olabilir.
  • Beyler bu aralar bir söylenti çıktı Doflamingo Yonkoulardanmış doğrumu doğruysa biz neden bilmiorduk yhaw benim bildiğin Shanks,Beyazsakal,Big Mom diğilmi bide en son bölüm süperdi adamlar adaya girdi Nami yine anladı olayı güzel gidior yakında savaşlar başlarsa iyi olur
  • Nerdeyse 10 bölüm biriktirmiştim dün hepsini izledim ama Punk Hazard bölümü başlayana kadar sıkıntıdan çatlayacaktım ve maalesef anime stüdyosu çizimleri çok kalitesiz yapıyor, bu aralar One Piece gerçekten çekiciliğini yitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Nerdeyse 10 bölüm biriktirmiştim dün hepsini izledim ama Punk Hazard bölümü başlayana kadar sıkıntıdan çatlayacaktım ve maalesef anime stüdyosu çizimleri çok kalitesiz yapıyor, bu aralar One Piece gerçekten çekiciliğini yitirdi.

Yeni arc fena sayılmaz. Zaman zaman her One Piece arcı gibi bundada sıkıcı bölümler oldu fakat balıkadam arcının yanında bir hiç bu. O yüzden yeni arcı seversin diye düşünüyorum. Tabi animesi nasıl olur bilemem.
  • @ FGT

Manga olarakta takip ediyorum o yüzden Punk Hazard konusunda umutluyum, yalnız bölümler yine mangaya yaklaşmaya başladı bunca uzun uzadıya anime bölümleri verilmesine rağmen. Umarım filler yerine tayfanın 2 yıl aradaki çalışmaları gösterilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

@ FGT

Manga olarakta takip ediyorum o yüzden Punk Hazard konusunda umutluyum, yalnız bölümler yine mangaya yaklaşmaya başladı bunca uzun uzadıya anime bölümleri verilmesine rağmen. Umarım filler yerine tayfanın 2 yıl aradaki çalışmaları gösterilir.

Tamam o zaman sorun yok. Filler konusunu merak etme. One Piece, Naruto yada Bleach gibi bir mangaya sahip değil. Bleach'de 3 mangadan 1 bölüm anca çıkar One Piece'de ise 1 mangadan 3 bölüm çıkar.
  • Fiilerler konunun eksik yönlerini veya adı geçipte gösterilmeyenleri anlatırsa çok daha eğlenceli olur. Mesela rogerın Gemisini yaptırması tayfasına Shanksi alması gibi
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.