Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce yazılanı iyi anlamak gerekiyor. Senin için bir kez daha yazayım! OP'de işlenen bir ana konu yoktur. OP, bir amaç doğrultusundaki rastlantısal olayları işler, bu esnada da temelinde yatan konusuna dair ufak bilgi kırıntıları verir.

Power up çoktur dediğin şey, elini geriye doğru uzatıyorsa, başka bir seferde yukarı doğru uzatması gibi bir farktan ibaret. Madem bunlar power up idi, logia türüne karşı neden ezildi?! Luffy, sadece iki kez power up almıştır. Diğerleri fasa fiso...
  • Luffy'nin korsanlar kralı olma yolunda adaları gezmesi ana konu değil bu onun hedefi tayfanın hepsinin ayrı ayrı bir hedefi var bu yüzden çıkıpta bir tek Luffy'nin korsanlar kralı olma yolunda ilerlemesine ana konu demeyin. Ana konu olayına gelecek olursak sadece birkaç yerde ve bence üstüne basıla basıla söylendi Roger'in adıyla ve 5 Goresei ile birlikte geçti diye hatırlıyorum bunun sırrıda Rio yazıtında yazılı.Yani hükümetin sakladığı Karanlık çağ.Yani bana göre korsanlar kralı veya en iyi kılıç ustası olmak fasa fiso bakın görün serinin sonunda Dünya Hükümeti yıkılacak, yıkılmasa bile düzeni tamemen değişecek ki bunu Hasır şapka korsanları yapmasa bile Dragon yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakata Gintoki -- 13 Kasım 2012; 14:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki

Luffy'nin korsanlar kralı olma yolunda adaları gezmesi ana konu değil bu onun hedefi tayfanın hepsinin ayrı ayrı bir hedefi var bu yüzden çıkıpta bir tek Luffy'nin korsanlar kralı olma yolunda ilerlemesine ana konu demeyin. Ana konu olayına gelecek olursak sadece birkaç yerde ve bence üstüne basıla basıla söylendi Roger'in adıyla ve 5 Goresei ile birlikte geçti diye hatırlıyorum bunun sırrıda Rio yazıtında yazılı.Yani hükümetin sakladığı Karanlık çağ.Yani bana göre korsanlar kralı veya en iyi kılıç ustası olmak fasa fiso bakın görün serinin sonunda Dünya Hükümeti yıkılacak, yıkılmasa bile düzeni tamemen değişecek ki bunu Hasır şapka korsanları yapmasa bile Dragon yapacak.

Sanirim op yi izlemediniz. Ana konu korsanlar krali olmak , o yolculukda diger tayfanin da hayallerini gercejlestirmesne olanak sagliyor. Ek olarak o adalari gezmeden diger adaya gecme sansi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bizimkilerin neden hemen east bluedan raftele gidemediklerini öğrendim. Garip bir harita ama olaylar bu şekildeyse Thousand Sunny ile Raftele ulaşılınabilir sanırım geri dönülüp.
    One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc

edit:gemi isimleri karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 13 Kasım 2012; 16:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Luffy'nin korsanlar kralı olma yolunda adaları gezmesi ana konu değil bu onun hedefi tayfanın hepsinin ayrı ayrı bir hedefi var bu yüzden çıkıpta bir tek Luffy'nin korsanlar kralı olma yolunda ilerlemesine ana konu demeyin. Ana konu olayına gelecek olursak sadece birkaç yerde ve bence üstüne basıla basıla söylendi Roger'in adıyla ve 5 Goresei ile birlikte geçti diye hatırlıyorum bunun sırrıda Rio yazıtında yazılı.Yani hükümetin sakladığı Karanlık çağ.Yani bana göre korsanlar kralı veya en iyi kılıç ustası olmak fasa fiso bakın görün serinin sonunda Dünya Hükümeti yıkılacak, yıkılmasa bile düzeni tamemen değişecek ki bunu Hasır şapka korsanları yapmasa bile Dragon yapacak.

Sanirim op yi izlemediniz. Ana konu korsanlar krali olmak , o yolculukda diger tayfanin da hayallerini gercejlestirmesne olanak sagliyor. Ek olarak o adalari gezmeden diger adaya gecme sansi yok

Şakan baya güldürdü tebrik ederim böyle izlemeye devam edin Luffy korsanlar kralı olacak herşey bitecek mi zannediyosunuz anlamadım ki
  • İlginiz için tekrar teşekkür ederim hocam o zaman bir nevi konu ve kurgu olarak bleach ve narutodan bağımsız bir seri o zaman gizemli ve sürükleyici o zaman gizem her zaman beni içine çekmiştir başlıyorum bende o zaman
  • quote:

quote:

quote:

Şakan baya güldürdü tebrik ederim böyle izlemeye devam edin Luffy korsanlar kralı olacak herşey bitecek mi zannediyosunuz anlamadım ki

Sidik yaristirmaya yorum atmiyorum ama attigim mesajin hangi cumlesinde bu kadar kesin ve net bir sonuca nerenizle ulastiginizi merak etmiyor degilim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sidik yaristirmaya yorum atmiyorum ama attigim mesajin hangi cumlesinde bu kadar kesin ve net bir sonuca nerenizle ulastiginizi merak etmiyor degilim ?

hobaa adamın One Piece konusunda yazdıklarına bak devam et dicem ama sana buralar dar bundan sonra attıgın herhangi bir mesaja zate cevap vermeyeceğim senden de en azından bunu beklerim

ama "sidik yarıştırmak" ne demek ya "nerenizle anladınız" ne demek, oturduğunuz yerden nasıl bu kadar öfkelenebiliyorsunuz tebrik ederim
  • bu tartışma benim yüzümden çıkmadı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

bu tartışma benim yüzümden çıkmadı dimi

senden kaynaklanmıyor ne o benş anladı nede ben onu ama adamın üslübü 2 mesajda bozuldu daha fazla sözü anlamı yok
  • quote:

quote:

senden kaynaklanmıyor ne o benş anladı nede ben onu ama adamın üslübü 2 mesajda bozuldu daha fazla sözü anlamı yok

ya hocam alt tarafı bi one piece konusu siyaset,din,vb gibi konular tartışmıyoruz ki neden tartıştınız anlamadım herkesin farklı bir görüşü var tabiki bir film izlerken her yorum aynı olmaz ki film üstünden pek çok farklı yorum çıkabilir düşüncelerin aynı olma zorunluluğu zaten yok
  • quote:

quote:

quote:

ya hocam alt tarafı bi one piece konusu siyaset,din,vb gibi konular tartışmıyoruz ki neden tartıştınız anlamadım herkesin farklı bir görüşü var tabiki bir film izlerken her yorum aynı olmaz ki film üstünden pek çok farklı yorum çıkabilir düşüncelerin aynı olma zorunluluğu zaten yok

Benim üslubum böyle eğer yanlış anlama & kalp kırdıysam af ola sorun yok =)
  • Chopper'ın ödülü ne öyle ya 50 beli Yahu çocuk o kadar hap içti büyüdü CP9'dan elemanı dağıttı. En azından 1-2 milyon bir şey olmalıydı. Hadi onu geçtik binlik sıfırlar bile yok. 50 beli Aranıyor kağıdının maliyeti zaten olsa olsa 50 beli Ben Luffy'nin yerinde olsam Chopper'ı tayfadan atardım ya karizmayı çizdiriyor Güncele gelmeden yorum yazmak istemezdim ama çok güldüm ya 50 beli olayına :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 14 Kasım 2012; 23:00:04 >
  • One Piece'in ana konusu yok ne demek ya? Adi ustunde arkadaslar OP'nin konusu One Piece'i bulmak. Bunun nasil bir sey oldugu, ne oldugu hala muallakta iken "bulmak" kelimesi biraz abes kaciyor aslinda.
    Tayfadakilerin hayalleri icin mucadelesi de seri icinde izledimiz maceralar sonucta ve hepsi bir sekilde One Piece'le baglantili galiba.
    Ayrica bir yerlerde gizemle ilgili bir arpa boyu yol gidilmedi denmis, katilmiyorum. Oda bu konuda ne cok cimri ne de cok bonkor, harika bir sekilde dengede tutuyor. O yuzden en cok satan manga OP ama tabi arada begenmeyenler de cikacak.
    Seriyi Kishi cizseydi belki OP hakkinda daha fazla bilgi olurduk ama o zamanda Law Sabo cikardi.

• den den mushi sesini nereden bulabiliriz ki, telefon sesi yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

den den mushi sesini nereden bulabiliriz ki, telefon sesi yapmak istiyorum.

Beğenirsen buraya bi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Beğenirsen buraya bi bak

Ahahah güzelmiş :D
  • Bu Skypia arcının bitişi ne kadar epikdir ya.Luffyin enele son vuruşu özelikle.
  • quote:

quote:

Beğenirsen buraya bi bak

Daha iyileride vardı sanırım. Ama uyguladım teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Beğenirsen buraya bi bak

Daha iyileride vardı sanırım. Ama uyguladım teşekkürler.

Aslına bakarsan kendim de pek beğenmedim o yüzden beğenirsen dedim
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.