Bildirim
One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (127. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
One Piece'i 1080p kalitesinde izlemek isteyen arkadaşlara Kousei sunumlarını tavsiye ederim.
http://kousei-fansubs.com/ -
572
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho
572
Adamlar kafalarına göre senaryo yazmış usta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 11 Kasım 2012; 22:19:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
beyler tayfa balık adam adasından ayrıldı mı?
Yok hocam, daha ayrılmadılar.2-3 bölüme ayrılırlar diye düşünüyorum.
mangadan takip ediyorum bir sonraki adada animesinde görmek istediğim bir iki sahne var merakla bekliyorum
Ben de çok düşündüm de mangaya geçmeyi, anime apayrı ya.
Mangada güzeldir,bana daha bi eğlenceli geliyor, en azından seni animedeki kadar oyalamaz
ayrıca hocam spoiler veriyosun aman dikkat
Alıntıyı düzeltsene hocam sana zahmet, taşlamasınlar beni şimdi.One Piece, yine diğerlerine göre iyi ilerliyor ya.Naruto'da 3 bölüm üst üste filler gidiyor.One Piece'de bu aralar hiç olmadı Filler, olsa da sağlam fillerları.Animede sevdiğin karakterin sesini duymak, tam can alıcı noktada ost'lerin araya girmesi falan beni benden alıyor.Ama GerekliŞeyler'den One Piece mangalarını aldım, koleksiyon yapmayı seviyorum.Ülkemize böyle şeyler çok geç geliyor maalesef.Neyse çok konuştum ben.
Hocam muhabbet olsun konuşalım dicem ama uykum geldi yatacamAlıntıyıda düzelttim
Narutodan bahsedersek narutoyuda mangadan takip ediyorum anime olarak nerede bilmiyorum ama naruto animede arca bir başlar pir başlar oyalamadan arcı bitirir bu yönü OP den iyidir.
Chunin Exams ve Itachi Pursuit kaç bölüm sürdü hatırlarmısın ? -
Naruto'nun OP'den konu işleyiş bakımından farkı, bölümü uzatsalar dahi konu bütünlüğü bozulmuyor. Arc boyunca bir hedef oluyor ve karakterler o hedefe ilerliyorlar. OP'de ise sırf konuyu uzatmak için Luffy'nin ayağı bir yere takılıyor veya başı sıkışıyor. O arada ana düşman ortalığı kasıp kavuruyor. Luffy oradan kurtulduğunda biton iş çeviriyor bir sürü diyaloğa giriyor. Bunlara Bleach'i de katarsak. Savaş üzerine savaş oluyor Bleach'te yenen yenilen farketmiyor. Hemen karşısına başka bir düşman geliyor mortal kombat arcade tarzında. Ve bleach'te epey çok koşuyorlar. Sürekli koşmakla geçiyor bleach -
Tashigi'yi de görünce şu kanıya vardım. Oda abimiz iki yılda bütün kadın karakterlere göğüs yönünden power up yaptırmış. -
@umutum9 @CLAIRV0YANT ın dediklerinin üzerine pek bir şey katmak istemiyorum adam son derece net bir şekilde yazmış
<alıntı>OP'de ise sırf konuyu uzatmak için Luffy'nin ayağı bir yere takılıyor veya başı sıkışıyor. O arada ana düşman ortalığı kasıp kavuruyor.<alıntıbiter> -
quote:
Orijinalden alıntı: cdkral
Bunu hemen düzeltelim. -
one piece ye başlamak istiyorum çevremdekilerin yüksek baskısıyla fakat korkuyorum fillersız 500 bölüm ne demek
bi çırpıda gider mi ne dersiniz günde kaç bölüm izliyodunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darkdexterness
one piece ye başlamak istiyorum çevremdekilerin yüksek baskısıyla fakat korkuyorumfillersız 500 bölüm ne demek
Biraz daha bekle 2-3 sene sonra falan başlarsın. Öyle bir yerdeki şu an güncele gelip beklemek epey sıkacaktır seni. -
quote:
Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT
quote:
one piece ye başlamak istiyorum çevremdekilerin yüksek baskısıyla fakat korkuyorumfillersız 500 bölüm ne demek
Biraz daha bekle 2-3 sene sonra falan başlarsın. Öyle bir yerdeki şu an güncele gelip beklemek epey sıkacaktır seni.
ben güncele gelene kadar -
quote:
quote:
quote:
Biraz daha bekle 2-3 sene sonra falan başlarsın. Öyle bir yerdeki şu an güncele gelip beklemek epey sıkacaktır seni.
ben güncele gelene kadar
Beni en çok ilk arclar zorlamıştı. Sonrasını merak ettiğin için çorap söküğü gibi geliyor. Hiç anlamadan bir bakıyorsun 300-400 olmuş. Sana tavsiyem başlasan bile kendini tutarak ilerle. Günde 5 bölüm izle mesela. Öyle bir arc başlayacak ki şimdi animede kimin eli kimin cebinde belli değil. Ve bölümler o kadar yavaş ilerliyor ki biriktirmek zorunda kalıyorsun yeniden. -
quote:
quote:
quote:
quote:
ben güncele gelene kadar
Beni en çok ilk arclar zorlamıştı. Sonrasını merak ettiğin için çorap söküğü gibi geliyor. Hiç anlamadan bir bakıyorsun 300-400 olmuş. Sana tavsiyem başlasan bile kendini tutarak ilerle. Günde 5 bölüm izle mesela. Öyle bir arc başlayacak ki şimdi animede kimin eli kimin cebinde belli değil. Ve bölümler o kadar yavaş ilerliyor ki biriktirmek zorunda kalıyorsun yeniden.
Sanırım naruto gibi bir konuyu baya uzun irdeleye irdeleye işliyor ,günde 5 bölüm ideal gibi başların biraz sıkıcı olduğu söyleniliyordu zaten -
Naruto gibi bir konusu yok One Piece'in. Temelinde elbette bir şeyler var ama o hikayenin senin izlediğin kısma olan etkisi çok çok az. OP'de bir amaç var ve bu amaç doğrultusunda ana tayfanın başına gelen olayları izliyorsun. Her arc farklı bir konu gibi düşün ve başlarda beklentini fazlasıyla düşük tut; aksi halde zaten zevk almazsın. Bir de Naruto ve Bleach'deki gibi power up'ların havada uçuştuğu bir seri değil OP, bazen saçma gelecek, bazen sıkılacaksın ama ilk 200 bölümü geçtin mi tamamdır, gerisi istemesende geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Naruto gibi bir konusu yok One Piece'in. Temelinde elbette bir şeyler var ama o hikayenin senin izlediğin kısma olan etkisi çok çok az. OP'de bir amaç var ve bu amaç doğrultusunda ana tayfanın başına gelen olayları izliyorsun. Her arc farklı bir konu gibi düşün ve başlarda beklentini fazlasıyla düşük tut; aksi halde zaten zevk almazsın. Bir de Naruto ve Bleach'deki gibi power up'ların havada uçuştuğu bir seri değil OP, bazen saçma gelecek, bazen sıkılacaksın ama ilk 200 bölümü geçtin mi tamamdır, gerisi istemesende geliyor.
biraz benzetiyorum aslında narutonun hokage olma çabaları ve konunun bunun üzerinden ilerlemesiyle one piece de ise korsanlar kralı olmaya çalışmazsı ve bunun üzerinden gelişen olaylar ,bleach gibi bir power up veya narutodaki gibi değişim pek beklemiyorum açıkçası beni bu seriye çeken konusu ve gizemli kurgusu oldu (bunu arkadaşlarımın söylemesiyle biliyorumşimdi anlamadığım 200.bölüme kadar anlatım ile geçip ana konuya 200 den sonramı başlıyo ? bu aynı naarutodaki orochimaru hikayesinden sonra akatsuki meselesi gibi mi
-
O şekilde benziyor tabii ki, ama o kadar. Naruto'da aktif ve sürekli ilerleyen bir konu var. Ama OP'de ana konu diye tabir edilebilecek bir şey yok. Sadece insanların akıllarından çıkmayan belli zaman dilimleri ve önemli karakterler mevcut. Bunların açıklanması konusunda da öyle bonkör değil OP. Mesela gizem konusunda doğru söylemiş arkadaşların, fakat öyle bir gizem var ki 600 bölümdür bir arpa boyu yol kat edilemedi.
Hayır ilk 200 bölümün öyle bir durumu yok, söylediğim gibi OP'de ana konu diye bir şey bekleme; farklı farklı arc'lar ve sende tayfanın başına gelen olayları izliyorsun. Ara sıra önemli karakterle yollar kesişiyor ve ilginç şeyler öğreniyorsun ama neredeyse doğaçlama giden bir seri. İlk 200 bölümde fena olmayan Arlong Park var, onun dışındaki arc'ları şahsen sevmiyorum ve sıkıcı bulduğum için öyle dedim. OP, Water 7 ve devamındaki Enies Lobby arc'ı ile başlar bana göre ve sana tam bölümünü söyleyeyim, 229. -
One Piece'e konusu yok demek hakarettir. 3 büyükler içinde konu ve derinlik olarak One Piece tartışmasız lider.
Ayrıca Luffy diğer 2 seriye göre en başından beri güçlü olan bir karakterdir. Power uplar oldukça çoktur fakat bunları gözümüze sokmadığı için göremiyorsunuz. İlk başta 2-3 yumruk çeşidi varken bir anda başka bir çeşit ile bossu yener mesela. Yada Zoro'nun yetenekleri... İlerledikçe güçlenen bir denge var ki bu çok normal.
Hikaye bir hazineyi arama peşinden gidiyor. Bu yüzden sabit bir konu beklemek hata olur herhalde? Sürekli macera, her gittikleri adada yeni bir şeyler öğrenme, yeni arkadaşlar ile tanışma ve onların geçmişlerini görmemiz. Çektikleri acılar bizim tayfayı birleştiren şeydir. Bu yüzden aralarındaki bağ inanılmazdır. Zaten bazı bölümlerde ağlatır.
Kısaca: Sen A'dan B'ye gideceksin. Bu hedefe giderken uğradığın her durak sana gideceğin yer hakkında bilgi veriyor. Hedefe yaklaştıkça topladığın bilgi ve tecrübeler de artacak. Bu hedefe giden sadece sen değilsin. Tüm dünya bu hazinenin peşinde. Ne kadar büyük bir gücün o hazinenin peşinde olduğunu siz düşünün.
One Piece şu anda tam yarısında. Yani 500-600 bölüm daha sürer bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 13 Kasım 2012; 10:30:03 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X