Şimdi Ara

ÖNDEN ÇEKİŞLİ ARAÇ MI YOKSA ARKADAN İTİŞLİ ARAÇ MI SİZCE ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz olsanız ne sebepten dolayı tercih yapardınız lütfen 4*4 demeyin

• Eğitimini alıp yanlamak için arkadan itiş
  • 2.0 altı motorlar için önden çekiş digerleri için arkadan itişi terçih ederim
  • Arkadan itiş
  • önden çekişli
  • Arkadan itiş tabi ki.
  • İki kere gelmiş mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 21 Temmuz 2010; 16:38:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motor güçlüyse arkadan güçsüzse önden
  • en güzeli böyle ortadan çekeni yengeç gibi yan yan gitsin.Bu konu hakkında birçok başlık açıldı lütfen aramayı biraz kullanalım
  • Her turlu arkadan itişli
  • quote:

Orijinalden alıntı: æfæcan

Her turlu arkadan itişli

heyt kardeşim benim arkadan ittiren arabalarım kurban olsun sana hacı napıyosun be kaç zamandır görüşemedik fabrika nasıl işler nasıl merco duruyomu merco
  • quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

quote:

Orijinalden alıntı: æfæcan

Her turlu arkadan itişli

heyt kardeşim benim arkadan ittiren arabalarım kurban olsun sana hacı napıyosun be kaç zamandır görüşemedik fabrika nasıl işler nasıl merco duruyomu merco

Yogun bee Alicim. Kosturmaca aynen devam ediyor. Sende ne var, ne yok.. işler nasıl?

Duruyor tabii ki, ben aldığım seyı satar mıyım? Allah izin verdiği surece binerim, gezerim.. Ama senın gıbı al satla ısım olmaz ;)
  • sorma kardeşim bende bu al sat işlerinden epi zarar ettim bende transfer olacağım senın gibi mercoya yalnız geçen oktay söyledi c180k alacakmışsın araç çok yakıyor diye bende o yönde niyetliyim benımkilerde mübarek içiyor araştırmayı yaptım almayada kanı getirdim beraber alalım istersen gray market getirirsen oratk bi galeriyle görüşelim işler de aynı benim telefonlar aynı ararsan ordan ulaşırsın burda özel mesaj atamadım sana üyelikte bir problem oldu sanırım bu sohbetle arkadaşın forumu biraz işgal ettin ama kusura bakmasın artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.