Şimdi Ara

Öncelikle bu kesin bir bilgi değildir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konumuz covid. Malum her günümüz artık onunla geçiyor. Eşimiz,dostumuz ve ailelerimiz bu hastalığa yakalanıyor. Şimdiden bu hastalıkla mücadele edenlere Allah şifa versin. Gelelim konumuza.

Ben de bu hastalığı yaklaşık 3-4 hafta önce ailemle birlikte çok şükür atlattım. Ve size bu süreçte uyguladığım ve aynı zamanlarda da bazı araştırma haberlerinde gördüğüm dikkatimi çeken bir noktayı paylaşmak istiyorum. {Tekrar bildiriyorum bu tamamıyla benim bazı yapboz parçalarını birleştirerek elde ettiğim kişisel bir veri}

Bu hastalıkta doktorların verdiği favipiravir (favicovir) ben de kullandım. Ancak bundan bağımsız olarak öksürük ve diğer semptomlarım için (Halsizlik, gözlerde hafif sulanma ve kızarıklık vb.) anti-histaminal ilaç kullandım. Ve bu ilaçların bana iyi geldiğini söyleyebilirim. Öksürükten ötürü uyumakta zorlanan, göz sulanmasından (affedersiniz) gözleri çapaklanan ben o ilaçları sadece günde 1 kez alarak 4 günde tum semptomlarım %90 a yakın azaldı. Ve hastalığı atlattım vs.

Aradan 1-2 hafta sonra bir haber dikkatimi çekti;
    (
    uf health, university of florida health
    Existing antihistamine drugs show effectiveness against COVID-19 virus in cell testing
    https://m.ufhealth.org/news/2020/existing-antihistamine-drugs-show-effectiveness-against-covid-19-virus-cell-testing
    )

Bu gibi haberlerden fazlasıyla gördüm küçük bir araştırma ile sizlerde bu tarz haberleri okuyabilirsiniz.

Bu haberle birlikte kullandığım anti histaminal ilaçlar vs. beni aydınlattı. Bunun doğru olma olasılığını belki benim gibi alerji ilaçlarını günlük, sıradan bir şekilde kullanan birileri de belki bunu doğrulayabilir. Veya tam aksi.

Sona yaklaşırken sizlere şunu tekrar söylemek istiyorum. Bu tamamıyla benim kendi fikrim ve tecrübem olup bilimsel kanıtlanmış bir bilgi değildir.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.