Şimdi Ara

AŞIRI KARIN AĞRISI İLE KIVRANIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar.Yaklaşık üç yıldır bu problemim var doktora gittim metsil fort adında bir çiğneme tableti verdi pekte etkili olduğunu söyleyemem.Bu ağrıyı 3 yıl geçmiş olmasına rağmen bende nasıl bir hastalık olduğunu anlayamadım hastalığın ismini tam bilemesemde gastrit olduğu kanısındayım.Artık hayattan zevk alamaz oldum yemek yemekten korkuyorum hatta okulu bırakmayı bile düşündüm.Ne oluyosa okulda öğle yemeğinden sonra oluyor yemek yedikten sonra aşırı şişkinlik oluyor derste resmen kıvranıyorum ve karnımdan ses geldiği bile oldu tabi insan utanıyor inanın çok zor bir durum.Ve sonra büyük tuvaletim geliyor ancak bende büyük tuvaletimi asla evden başka bir yerde yapmam zaten okulda büyük tuvalet yapmayı uygun bulmuyorum.Yani kısacası bıktım usandım artık arkadaşlar lütfen bana bir çözüm bulun.Artık hayattan zevk alamaz oldum ne yedimse korkuyorum genelde bu problem okulda oluyor.

GALATASARA Y
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim size yaşadığım hastalık tam olarak bu adam resmen benim yaşadıklarımı anlatmış ancak bunun tedavisi nasıl mümkün hangi ilacı kullanmam gerek söyler misiniz?
  • Endoskopi ile detaylı olarak bakılması şart. Bu iş için uzman ve ehil bir gastroentolog veya genel cerraha başvurun.. Bir bakılsın nedir ne değildir, öyle metsille falan ötelemeyle olmaz bu işler. Eşimdede yemek yedikten sonra şişkinlik ve hatta en son dayanılmaz ağrıları oluyordu. Safra kaçağı çıktı (mideye safranın geri kaçması-safra reflüsü) çok tehlikeli ve ölümcül olabilen bir hastalık. Bu iş için (safra kaçağı önleyici) gerekli ilaçlar verildi ve 1-2 aydır bunlara devam ediyor. Ama endoskopi olmadan bunu kimse ne olduğunu bilemez teşhis edemez, ilaç da veremez. Sen öncelikle midene endoskopi ile iyice bir baktır dostum.. @a.k37
  • serenas kullanıcısına yanıt
    Zaten doktora gittim incelemelerden testlerden sonra bu ilacı verdiler öncesinde hiç ilaç vermeyip geri göndermişlerdi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.