Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

3 günde 1.sezonu bitirdim soluksuz izledim. ikinci sezon süper olacak.

rumplestilstkin dehşet oyuncu inanılmaz oynuyor

gerçi dizideki herkes iyi oynuyor

snow white ile queen ikiside 77 doğumlu bu arada şok oldum queen annesi gibi duruyor snow white çocuk gibi hala.
    ikinci sezonda graham'de olsa bari..

Şuan ben de şaşırdım aynı yaşta olduklarına. En az 10 yaş vardır diye düşünürdüm. 2. Sezonda burada daha fazla kişi olacak
  • 2. Sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

2. Sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı?

henüz belli değil
  •  Once Upon a Time (2011)
  • Ben de diziyi duyup izlemeye başlayanlardanım 3 günde 19 bölüm izledim arkadaşlar. Kesinlikle kurgu çok iyi senarist arkadaşları tebrik etmek istiyorum :). Zaten fantastik ögeleri çok seviyorum bu çok farklı olmuş tavsiye ederim izlemek isteyenler kaçırmasın
  • Yalnız bu kötü kraliçeye bayılıyorum.Kadın çok seksi değilmi ya
  • Hala tarih belli değil mi yav? Eylüle geldik başlasın artık. 24 bölümlük diziler genelde eylül gibi başlıyor. Tabi bu sezonuda 24 bölüm olucaksa.
  • İkinci sezon 30 Eylül pazar akşamı başlıyor. (biz pazartesi izleyeceğiz)

Poster ve yeni sezon promosu yayınlanmış.

Once Upon a Time (2011)
  • Bu diziyi izleyenlere bir sorum olacak.

Övgü dolu yorumlar okuyunca izlemeye başladım ve ilk 4 bölümü izledim.
    Beğenenler alınmasın ama bana biraz çocukça ve çerezlik dizi gibi geldi, neden bu kadar övüldüğünü de anlayamadım.

Acaba 1.sezon hep böyle mi geçiyor ? Öyleyse izlemeye devam etmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Bu diziyi izleyenlere bir sorum olacak.

Övgü dolu yorumlar okuyunca izlemeye başladım ve ilk 4 bölümü izledim.
    Beğenenler alınmasın ama bana biraz çocukça ve çerezlik dizi gibi geldi, neden bu kadar övüldüğünü de anlayamadım.

Acaba 1.sezon hep böyle mi geçiyor ? Öyleyse izlemeye devam etmeyeceğim.

İzlemeye başlayanlar ilk beş bölüme kadar hemen hemen aynı yorumları yapıyor hocam ama bırakmayın . Olay örgüsü, kurgusu diziye katılan karakterlerle gerçekten çok sağlam bir dizi oluyor farklı bir tarzı var ve insanı bıktırmadan merak içinde diğer bölüme taşıyabiliyor. İlk bölümlerindeki o çocuksu kurgu yerini daha sağlam bir olay örgüsüne bırakıyor.Özellikle ilk sezonun sonlarına doğru diziyi oldukça beğendiğimi söyleyebilirim tabi son karar yine sizin. Ben büyük bir heyecanla yeni sezonu bekliyorum
  • Artık başlasa diyorum hani ayıp mı olur ki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton
    İzlemeye başlayanlar ilk beş bölüme kadar hemen hemen aynı yorumları yapıyor hocam ama bırakmayın . Olay örgüsü, kurgusu diziye katılan karakterlerle gerçekten çok sağlam bir dizi oluyor farklı bir tarzı var ve insanı bıktırmadan merak içinde diğer bölüme taşıyabiliyor. İlk bölümlerindeki o çocuksu kurgu yerini daha sağlam bir olay örgüsüne bırakıyor.Özellikle ilk sezonun sonlarına doğru diziyi oldukça beğendiğimi söyleyebilirim tabi son karar yine sizin. Ben büyük bir heyecanla yeni sezonu bekliyorum

Teşekkürler. O zaman 10-12'ye kadar geleyim. Zaten yeni sezonlar başlayınca onları biriktirebilmek için araya dizi almam gerekiyor :)
  • dizi arıyordum 7 .bölüm bitti nasıl bitti anladım 22 bölümü yarın bitiririm ama bitince bir boşluğa düşücekmişim hissi oluştu
  • Yarın akşama izleriz artık yeni bölümü Dexter la birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezonun ilk bölümü için gayet tatmin edici bir giriş yaptılar yine kafada bir sürü soru oluştu.Senaristleri gerçekten tebrik etmek lazım.
  • rumplestilskin falan özlemişim baya güzel başladı dizi

dizinin başındaki adam kim çıkacak acaba?
  • Yine surprizlerle dolu muthis bolumdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğimden kötü bi bölümdü süpürgeyle canavarla savaşmak felan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 1 Ekim 2012; 23:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

rumplestilskin falan özlemişim baya güzel başladı dizi

dizinin başındaki adam kim çıkacak acaba?

Evet o merak uyandırdı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.