Şimdi Ara

Once Upon a Time (2011) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
8
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya konumu bulamadılar gittiler HP'dan özendiler? Tamam hadi özendin anladık da 5 yaşındaki çocuk bile korkmaz o Ruh Emici'den. Grafik konusunda değişmemiş geliştirselerdi bari biraz. Bunun dışında iyi yani. Bu arada Henry'de kilo almış sanki bana öyle geldi yüzü şişmanlamış çocuğun. Başta masallar dünyasını gösterdiklerinde gene flash back sanmıştım ama paralel ilerliyordu anladığım kadarıyla. Mulan gilin Emma'lara sürekli düşman olacağını sanmıyorum bir iki konuşacaklar iyi olacaklardır. Abi bu senaristlerde var ya bi oturup konuşamadılar ailecek. Evil Queen in Henry sayesinde bizimkilere yardım edeceğini düşünüyorum değer verdiği tek kişi o çocuk. Birde Emma Snow dan daha yaşlı duruyor düşünsene annen babamla aranda 5 yaş var Aklıma Fringe gelmedi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

rumplestilskin falan özlemişim baya güzel başladı dizi

dizinin başındaki adam kim çıkacak acaba?

Evet o merak uyandırdı.

Bence henry'ın babası çıkacak
  • Genel hatlarıyla yeni sezonun ilk bölümünü beğendim ama o ruh emici hakikaten olmamış :). Gene güzel bağlanmış olay örgüsü. Daha da iyiye gidecek dizi başlangıç umut verdi
  • Bugüne kadar izlediğim en kötü sezona giriş bölümü oldu.

Sezonun başından anladığım kadarıyla tahmin edilebilir bir senaryoya dönecek.

Tahminler

Snow white ve kızı kendi diyarları için savaşır oradakilerin gönlünü kazanır iyi işler yaparak .Diğer tarafta Dark one yine kötülük yapar sevgilisi onu düzeltmeye çalışır.Bölüm başındaki elemanın ya iyiliği ya da kötülüğü dokunur herkese.Snow white'ın kocası ve torunu Snow white ı ve kızını bulmak için türü türlü yollar denerler.

2. sezon biter 3. sezon onayı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efla

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

rumplestilskin falan özlemişim baya güzel başladı dizi

dizinin başındaki adam kim çıkacak acaba?

Evet o merak uyandırdı.

Bence henry'ın babası çıkacak

Olabiliiirr :D
  • yeni bölüm güzeldi.
    regina, annesi gibi olmamaya karar verdi.emma, reginanın annesi ile karşılaştı neler olacak acaba.
  • S02 E02

Regina'nın annesinden başka birşey yoktu bütün bölüm boyunca. Onu aynaya hapsettiğinde de bir yere kıstırdığı belliydi o kadar zaman ortaya çıkmamış şimdi çıkıyor.. Regina söz verdi ama sözünü tutamayacak, kitabı bile yakamadı. En başından beri snow ile emma yı göstersinler diye bekledim çok kısa gösterdiler merak uyandırmak amaçlı sanırım. Bu arada Reginanın annesi son saniyede göründü. Tahminim şu. O kadın bunlara yardım edecek, kızından intikam almak isteyecek, hep birlikte dönecekler filan sonra bu kadın yan çizip kızını affedip kanına girmeye çalışacak. Gerçi snow onu tanıyordu ama hatırlayacak mı bakalım..
    Genel olarak sıkıcı bir bölümdü bence.
  • quote:

S02 E02

Regina'nın annesinden başka birşey yoktu bütün bölüm boyunca. Onu aynaya hapsettiğinde de bir yere kıstırdığı belliydi o kadar zaman ortaya çıkmamış şimdi çıkıyor.. Regina söz verdi ama sözünü tutamayacak, kitabı bile yakamadı. En başından beri snow ile emma yı göstersinler diye bekledim çok kısa gösterdiler merak uyandırmak amaçlı sanırım. Bu arada Reginanın annesi son saniyede göründü. Tahminim şu. O kadın bunlara yardım edecek, kızından intikam almak isteyecek, hep birlikte dönecekler filan sonra bu kadın yan çizip kızını affedip kanına girmeye çalışacak. Gerçi snow onu tanıyordu ama hatırlayacak mı bakalım..

hocam bölümü çok güzel özetlemişsin tek eksik
    Storybrooke sınırı geçenin eski anıları siliniyor.
  • zannımca bende başlıcam bu diziye hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Phoenix

quote:

S02 E02

hocam bölümü çok güzel özetlemişsin tek eksik
    Storybrooke sınırı geçenin eski anıları siliniyor.

ben de onu düşünüyordum şimdi bu emma ve snow sonuçta kasabadan ayrıldıkları için eski anılarını unutacak mı? eğer öyleyse eski dünyalarına düştükleri an kalktıklarında sen de kimsin ya da biz neredeyiz demezler miydi? snow kraliçenin annesini tanırsa dizi oradan uzamaz muhtelemen tanımayacak da, o dünyadakilere yardım edip dönecekler deee, sonra kraliçe annesini görüp annemi mi getirdiniz diye sinirlenip tekrar kötü olacakk daaaa dizi iyice bayar bence. en iyisi hatırlasın. başka bir yerden uzatsınlar.
  • 2x03

Dizi sanki tekdüzeleşmeye başlıycak gibi görünüyor. Biraz farklılaştırmaları lazım. Ayrıca efektleride düzeltmeleri lazım. Berbat efektler.

Bölüme gelirsek;

Bizi ters köşeye yatırdılar, Reginanın annesi onlara yardım eder filan derken kadın sinsice planlar yapmış. Büyük bir ihtimalle sezon un yarısından fazlası storybrook'a gitmeye çalışarak geçicek.
    Prensin annesinin suyu içmediği bariz belliydi o esmer adamla bakışarak su şişesini vermesi filan..
    Reginayı 1 dk gördük bu bölüm o da hala iyiliği üzerindeydi..
    Rumplestiltskin'i hiç görmedik o olmayınca bi eksiklik oluyor dizide.
    Şu pamuğun saçlarını bi şekilde geri getirseler ya. O kadına kısa saç hiç yakışmıyor uzun saçlı hali acayip güzel.
    Bu arada bi mantık hatası var. Şu Reginanın annesi hiç yaşlanmamış. Daha pamuk küçüktü Regina annesini yolladı. Pamuk büyüdü evlendi çocuğu doğdu o zaman lanet ile zaman durdu bu süre zarfında kadında hiçbir değişiklik yok. O kısmı atlamışlar, kadını yaşlandırabilirlerdi.
    Ve son olarak Kral ı göstererek merak uyandırdı.

Unutmadan 2. sezonun ilk bölümünde bir adam görmüştük o hala çıkmadı ortaya unuttular mı ne yaptılar

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 16 Ekim 2012; 6:24:28 >

• pamuk prenses lanetlenince aha rumpelstiltskin ile anlaşma yaparlar dedim ama gerek kalmadı.
  • bende ilk bölümün başında gösterilen adamı merak ediyodum, tahminim henry nin büyümüş hali olabileceği yönünde yahu, birde şu var; Rumplestiltskin, madem tüm büyülerin büyücülerin atası niye regina karşısında biraz ezilip büzüldü lanet ortadan gidince? yani bu adam istese regina yı rahatlıkla silerdi? birde regina nın annesi kadar uyuz bir insan yok lan hayatta, pc başında ne kadar kıl oldum anlatamam ne güzel hapsoldu bir daha dönmez diye düşünürken olanlara bak birde pamuğa kısa saç bence de hiç ama hiç gitmemiş, o nedir allasen
  • son bölümle ilk sezon havasını aldım çok güzel bölümdü yeni karakterler geliyor bomba gibi olacak.

ilk bölümde new yorkta gösterdikleri bence
    peter pan

ayrıca rumplestilskin bizimdir bizim kalacak
  • ya arkadaşlar yorumlara bakıp diziyi indirdim ama altyazı bulamadım bendeki sürüme uygun. Once.Upon.A.Time.S01.DVDRip.XviD-CLUE bilen duyan varmı?
  • Diziye başlayalım bakalım.Övüldüğü kadar varmıymış.
  • Son bölüm iyiydi.
    Kaptan Hook ve Crocodile olayını çok iyi bağlamışlar. Heralde artık bölümler Land(adını unuttum) ve dünya arasında gidip gelecek. Sezon sonunda kavuşacaklar birbirlerine büyük ihtimal. Şu grafikleride daha iyi yapsalar süper olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son bolum neydi oyle ya.Dr.Victor Frankenstein bile girmis diziye ama guzel olmus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye başlamıştım ve güncel takibe ulaştım güzel gidiyor bakalım
  • Diziye başladım.Farklı bir dizi.3 bölüm izledim.Sonrada batırmazlar inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.