Önce taciz sonra saldırı! Markette dehşet anbean kamerada https://haberglobal.com.tr/gundem/once-taciz-sonra-saldiri-markette-dehset-anbean-kamerada-67703 Muğla'da yarı çıplak halde alışverişe gelen Kürşat Z. isimli kişi, market işletmecisi kadına önce sözlü tacizde bulundu, ardından da darp etti. Dehşet anları marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay Muğla'nın Milas ilçesinde Pazar günü meydana geldi. Kürşat Z. yarı çıplak bir şekilde alışveriş yapmak için markete geldi. Market sahibi Elif Gültekin’den iki bira ve sigara isteyen Kürşat Z., daha sonra kadına sözlü tacizde bulundu. Market işletmecisi kadın tacizciyi iş yerinden çıkarmak istedi. Aldığı olumsuz yanıt sonrası bir anda öfkelenen Kürşat Z., kadını darp etmeye başladı. Güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilen görüntüde, teleskop copuyla tacizcisine karşı koymaya çalışan Elif Gültekin, yere düştükten sonra şahsın saldırısına engel olamadı. ![]() Arka arkaya yumruklarla şiddetini arttıran şahıs, hiçbir olmamış gibi iş yerinden ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Elif Gültekin’in sağ gözünün altında yırtık oluştuğu belirlenirken, kulağının arkasına ise 5 dikiş atıldı. Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı. |
Önce taciz sonra saldırı! Markette dehşet anbean kamerada

-
-
Bireysel silahlanma. Başka kurtuluş yok. Çiftlikte kendini sözlerle koruyamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bireysel silahlanma kusura bakma en saçma çözüm olur!
Sen , ben hadi silahkandik. Aklı başında adam en son noktaya kadar kullanmaz onu. E silahlanma madem serbest, bu videodaki gibi .............. da alacak silahı ve sen daha ne yapıyorsun demeden, belinden çıkaracak ve geçmiş olsun.
Hatta belki de haberin bile olamayacak gelip arkandan ateş edecek, sonuç yine geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12
Bireysel silahlanma. Başka kurtuluş yok. Çiftlikte kendini sözlerle koruyamazsınız.Gun agression diye bir olay var.
Silah taşıyanlar daha agresif oluyor. Türkiye gibi bir ülkede asla yürümez bu iş.
-
bireysel silahlanma olmuyorsa sert ceza ver.
o niye olmuyor. ?
bizim günahımız ne.
şimdi o kadın benim annem veya kardeşim olucak. ben o armutu bırakacağım mı.
-
suç işleyince yanına kar kalıyor. bunun önlenmesi lazım. yoksa bu tarz şeyler bitmez.
çok caydırıcı cezalar olmalı. şu elemana vereceksin 5 sene hapis. içerde sistem kuracaksın hanım edecekler güzelce. çıkınca mum gibi olur. ıslah edilemeyecek olanları hiç çıkarmayacaksın ölene kadar içerde kalacak. ama bizde ne oluyor ? kiracısı kaçak elektrik kullandı diye 70 yaşındaki teyzeyi ceza evine gönderiyorlar. bunlar serbest kalıyor.
adalete inanan var mı artık bu ülkede ? ben videodaki kadının akrabası olsam bu adam serbest kalsa çeker vururum. adaleti devlet sağlayamassa kim sağlayacak ?
-
O kadar fazlalastiki bu siddet olaylari yani ne oluyor arkadas
Marketçi kadını döven şahıs, Adana'ya kaçarken yakalandı
https://www.haberturk.com/marketci-kadini-doven-sahis-adana-ya-kacarken-yakalandi-2797543
Muğla’nın Milas ilçesinde market işleten kadını darp eden ve ilk ifadesinin ardından serbest bırakıldıktan sonra hakkında tekrar gözaltı kararı verilen şahıs Adana’ya kaçarken Muğla ve Adana polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Bulvarı’nda 10 yıldır market işleten Elif Gültekin, markete müşteri gibi gelen Kürşat Z. tarafından öldüresiye darp edildi. Olay sırasında markette alış veriş için gelen başka bir bayan müşterinin yardımlarıyla kurtulan Elif Gültekin’in saldırı sonucunda sağ gözünün altında yırtık oluşurken, kulağının arkasına ise 5 dikiş atıldı. Olayın ardından gözaltına alınan Kürşat Z. isimli şahıs nöbetçi savcının ifade işleminin ardından serbest bırakıldı.
''SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU''
Kürşat Z.’nin serbest bırakılmasına isyan eden mağdur Elif Gültekin başından geçen olayı anlatarak, “Markette dururken bir müşteri geldi. Sigara ve içki aldı. Daha sonra ise sözlü tacizde bulundu. Kendisini dışarı çıkarmaya çalıştım. Çıkar gibi oldu sonra döndü beni darp etti. Tanımadığım bir şahıs. Cinsel içerikli tacizlerde bulununca bende müdahale ettim. Müdahale edince darp etmeye başladı. Şikayetçi oldum” dedi.
''BU PSİKOPAT GİBİ BİRİSİ''
Marketi 10 yıldan beri yalnız başına işlettiğini ifade eden Gültekin, “Eşim vefat ettiğinden beri dükkanı yaklaşık 10 yıldır kendim işletiyorum. Biz onuru, şerefi ile iş yapan insanlarız. Beni darp eden kişinin alkollü olduğunu sanmıyorum. Çünkü alkol almış olsa ayakta duramazdı. Bu psikopat gibi birisi. Zaten dükkana yarı çıplak girdi. Emniyetteki ifadesinde de yaptıklarını itiraf etmiş ama bu itirafa karşılık şahıs serbest bırakılıyor” dedi.
''BELKİ BENİ ÖLDÜRECEKTİ''
Yaşanan olaydan başka bir kadın sayesinde kurtulduğunu belirten Gültekin, “Olayın yaşandığı anda bir kadın vardı. O yardım istemeseydi belki beni öldürecekti. Türkiye’de daha kaç kadın ölecek. Ben yetim çocuklarıma bakarken, bu olayla neredeyse öksüz kalacaktı. Devlet ben öldükten sonra mı yakalayacak bunu. Yaşadığım olaydan dolayı, korkudan dolayı marketimi kapattım. Çocuklarımın rızkını kazandığım dükkanım şuanda kapalı” dedi.
İlk gözaltı işleminden sonra serbest bırakılan zanlının yeniden gözaltına alınması için karar çıkarıldı. Kürşat Z.’nin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.
TUTUKLANDI
Muğla Emniyet Müdürlüğü'nün teknik ve fiziki takibi sonucunda Elif Gültekin’e saldıran şahıs Adana’ya kaçarken Muğla ve Adana polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
-
Zaten alkollü olup olmadığı anında anlaşılır test ile. Kaldı ki önce hastaneye götürülür bu testleri yaptırmak için.
Böyle olmaz! Ne yani her önüne gelen gücü yettiğini dovsun o zaman!!!
Hele hele böyle savunmasız kadınlara yönelik şiddet!!!
Hakikaten yakışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 8 Eylül 2020; 23:0:45 >
Kadının yakınları adamı öldürse haklıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X