Öyle bir arabalar gelmiş ki ustaların eline ohaa bu olamaz dedirtiyor.Ve bu araçlar mutlaka alırken expertiz yaptırmış ama kusurları net söylenmemiş oluyor.Çok kötü bir devirdeyiz 2.el piyasaya olan güvenimi yitirdim.En iyisi sıfır almak yada otobüse devam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onay oto ve Tarcanların videolarını izledikten sonra araç almaktan vazgeçtim

-
-
Oraya 50 tane araç geliyorsa 50side ellenmiş, üç kağıt, hileli hurdalı araç değildir, paranoya yapmaya gerek yok, adamlar ayık olun diyor sonuçta.
-
sadece hileli araçların videoları konunca algı öyle oluşuyor biraz, ama tabi hile hurdacı da az değil.
-
Bütçe müsaade ediyorsa tabii ki en güzeli sıfır araç almak ancak o videolar ikinci el araç almaya engel değil, tam tersi tuzağa düşmememiz için farklı farklı konulara değiniyorlar. İkinci el araç alma niyetiniz varsa ve işi riske atmak istemiyorsanız araç arayışınızı Onay Oto ve Tarcanlar Ekspertiz'in bulunduğu bölgelerde yapıp noter işlemleri öncesi ekspertiz için aracı bu yerlere götürebilirsiniz. Satıcıya da ekspertiz için aracı bu yerlerden birine götürmek istediğinizi söylersiniz, eğer satıcı kaçıyorsa o araçtan uzak durursunuz.
-
Youtubede gördüğünüz her kanalın reklamını şurada yapmayın. 1000lerce expertiz firması var , hepsi kendini pazarlıyor.
-
Belli yaş ve km araçlarda ciddi sıkıntılar var. Öyle seçilmiş örnekler olduğu o videoların doğru ama onlar kadar olmayan araçların videolara koyulmuyordur bile. Özellikle bakım konusunda inanılmaz sıkıntılar var.
-
Olur bazen öyle... Ben de kendileriyle tanışınca sıfır araç aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QuattroOlur bazen öyle... Ben de kendileriyle tanışınca sıfır araç aldım.
Hayatımda 2 araca baktım.İkisi de galericiydi.İkisi de masrafsız dedi.Biri dizel diğeri lpg.Dizel olanı tanıdığım Fiat ustasına götürdüm kaputu açmadan turbo sıkıntı dedi.Giderken kulağıma bunu alma dedi.
Lpg olani da megane ustama götürdüm.Motor bitik uzun yolda eline alırsın dedi.Vazgeçtim.Şimdi punto bakıyoruz ama fiyatlar efsane.Her exper de doğru söylemiyor.Tarcanlar da çok uzakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evlilik programları ve insan doğaya karşı programlarının arkasındaki kurguyu görseniz asla seyretmezsiniz..
burada da gerçeklik payı var
lakin reklam daha fazla,ekpertizden şaşmayın mümkünse en ucuz sıfıra yazılın kafanız rahat olur
-
+Yeşil oto ekspertiz. Bunların yüzünden bu yıl aldığım 2 araçta 0 km :)
-
Bu ülkede 2. el araçlar çok kötü kullanılıyor hele ki garanti bitikse ne yağ değiştiren var ne bakım yaptıran. Bozulana kadar kullanıp sadece bozulan yeri değiştiriyor herkes. Kimsede önleyici bakım falan yok. Buna rağmen ikinci elde satmaya kalkınca yav piyasası boyle, iyide kardeşim piyasası boyle dediğin araç bakımlı olan araç senin arabanın altından egzost sarkmış yere değe değe gezmişsin yağını ne zaman değiştiğini hatırlamıyorsun bile alt takım bakımı zaten hiç olmamış kaporta bakımının ne olduğunu bile bilmiyorsun ee sonra piyasası bu fiyat.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0145B01C9Youtubede gördüğünüz her kanalın reklamını şurada yapmayın. 1000lerce expertiz firması var , hepsi kendini pazarlıyor.
At binenin kılıç kuşananın
İşini doğru yaptıktan sonra bana ne,değil mi?
Köşe başlarında ki expertizler hep boş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarcanlar ve onay otonun paylaştıkları hep bilinen şeyler ve halk tarafından bilinmeyen şeyler.
Bu firmalar diyor ki araba alırken dikkatli olan çok fazla hile hurda var. Tarcanlar arada gelen iyi arabaları da paylaşıyor. Adam sadece kötüleri paylaşarak nelere dikkat etmen gerektiğini gösteriyor...
Sanayide dönen dolaplar 100 sezon dizi çıkarır kusura bakmayın 5 para etmez bir halka dönüştük para uğruna 1 gram kalite kalmadı ülkede.
Kaskosuz kaza yapan adamın aracını alıp plaka değiştirip saklıyorlar 2-3 ay. alır almaz kasko yapıyorlar. aynı model yıl renk araca o plakayı takıp gerekirse alırken böyle aldık diyorlar. Sonra aracı perte çıkarıyorlar.
Kaza yaptığı arabayı el altından emanet topluyor. Akrabasına satıyor kağıt üstünde gidiyor kasko yaptırıyor. Bir daha patlatıyor hoppp pert. Pert toplayan adama 2.pert çöp araba.
Benim başıma da şöyle bir sorun çıktı burada eksperi suçlayamam onun da haklı olduğu bir nokta vardı. beğendiğim bir aracı eksper yaptırdım. motor kayışları çok eski triger de muhtemelen böyledir o yüzden dynoya sokamayız dediler motoruna tam bakamadılar. aracı aldıktan 3ay sonra duman atmaya başladı. katkı ile satmışlar. aldıktan 6ay sonra motor yaptırdım saat gibi oldu. Çoluğu çocuğundan çıksın dedim. motor yaptırmak ile batmadım ama dürüst olmak gerekir...
Ama o kadar al sat dönüyor ki artık patates arabaları bilmeden alan çok...
Ben on kere inceletip aldığım arabaya tam olarak güvenemiyorum... Ama gidip egea gibi zayıf özellikte bir araba binmek istemediğim için 2.el biniyorum. egea kötü demiyorum ama ne kadar ekmek o kadar köfte ben gidip egea'ya 140-150 vermem o parayı sokaktan toplamıyorum.
-
+1
Bende bir al-satçıdan araç aldım. İnsaflı temiz bir insandı, araçta ne dediyse tarcanlarda da o çıktı. Hatta tarcanlar arabayı çok beğenmişlerdi. O derece yani..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hepsi öyle çıkacak diye bişey yok. abim 11 yaşında araç kullanıyor, 2. el 200 bine yakın km de aldı ve senelerdir sorun çıkarmamış.
En Beğenilen Yanıtlar

Oraya 50 tane araç geliyorsa 50side ellenmiş, üç kağıt, hileli hurdalı araç değildir, paranoya yapmaya gerek yok, adamlar ayık olun diyor sonuçta. |
Bütçe müsaade ediyorsa tabii ki en güzeli sıfır araç almak ancak o videolar ikinci el araç almaya engel değil, tam tersi tuzağa düşmememiz için farklı farklı konulara değiniyorlar. İkinci el araç alma niyetiniz varsa ve işi riske atmak istemiyorsanız araç arayışınızı Onay Oto ve Tarcanlar Ekspertiz'in bulunduğu bölgelerde yapıp noter işlemleri öncesi ekspertiz için aracı bu yerlere götürebilirsiniz. Satıcıya da ekspertiz için aracı bu yerlerden birine götürmek istediğinizi söylersiniz, eğer satıcı kaçıyorsa o araçtan uzak durursunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X