Şimdi Ara

Onarılamayan Samsung Galaxy Note 4 (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi günler;
    Benim samsungla bir problemim var. Konuyu aşağıda detaylıca yazmaya çalışacağım. Bana önerileriniz nelerdir? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

    Son 1 ay içerisinde 3 toplamda 6 defa galaxy note 4 cihazım servise gitti. Her seferinde bir şeyleri(data kablosu, batarya, tekrar data kaplosu, anakart, mekanik parça vs) değiştirdiler. Şimdi son 1 ay içerisinde yaşananları size anlatmak istiyorum;

    1 ay evvel cihazımı yazılım güncellemesi gerçekleşmediğinden ve ekran döndürme sorunu ile Antalya yıldırım elektroniğe gönderdim. Cihazı birkaç gün içerisinde ana kartını değiştirip onardılar. Elime ulaştığı gün kalem(S-pen) sorunu fark ettim samsungu arayıp durumu belirttim. Bana cihazı tekrar garantiye göndermemi ve takip numarasını kendileri ile paylaşmamı istediler.

    Aynen dedikleri gibi yaptım. Cihaz üç hafta avcılar ekmen serviste kaldı ve elime geçtiğinde servis onarım fişine mekanik parça değiştirildi diye yazmışlar fakat cihazdaki problem aynen devam ediyordu. hatta cihazın üzerindeki bir karış tozdan serviste cihazın üç hafta yattığı ve hiç dokunulmadığı anlaşılıyordu.

    Samsung sitesine şikayet yazdım telefonla arayıp durumu anlattım benden bir daha servise göndermemi ve yine aynı şekilde servis numarasını paylaşmamı istediler. Dedikleri gibi yapıp 29/08/2016 tarihinde tekrar Antalya yıldırım elektroniğe gönderdim ve 03/09/2016 tarihinde servisi aradığımda cihazda herhangi bir probleme rastlanılmadığına ve kargoya verildiği söylendi. Şimdi arkadaşlar bu cihaz aynı problemle gelecek.

    Cihazımın sorun;
    Kalem takılı olmasına rağmen telefonu kullanırken ekrana ikide bir s-pen menüsü geliyor veya cebimde iken titriyor çıkarıp baktığımda kalem yuvasında olmasına rağmen "kalemi takmayı unutmayın" diye uyarı veriyor ve gerçekten çok rahatsız edici bir durum.

    Şimdi arkadaşlar bu servis gerçekten anlamıyor mu sorunu. Son seferde gönderdiğimde sorunun resimlerini çekip yazıcıdan çıktı alıp kutusuna koydum ve şimdi dalga geçer gibi bana sorun tekrar yaşanırsa videosunu çekin diyorlar.

    Önerilerinizi bekliyorum tekrardan teşekkürler.
     Onarılamayan Samsung Galaxy Note 4 (Yardım Lütfen)
     Onarılamayan Samsung Galaxy Note 4 (Yardım Lütfen)







  • suat_m19 S kullanıcısına yanıt
    Girisine zarar verdiler heralde servise gondermeden once bu sorun yoktu dimi

    Bu forum iyice ölmüş 1 kişi bile konularimi cevaplamadi ya sadece populer olana bakiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoktu kesinlikle anakartı değişince bu problemi fark ettim.
  • Yapman gereken elindeki belgelerle tüketici hakem heyetine gidip ücret iadesi istemek. Servislerde ne yapacağınızı nasıl söyleyelim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.