Şimdi Ara

GALAXY S3 MİNİ -reset sorunu ve garanti- GÜNCELLENECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveeeet arkadaşlar bir s3 mini reset sorununa daha hoşgeldiniz.
    Sizde s3 mini sahibi olup aşağıda yazan sorunla mı karşılaştınız?
    Çözüm burada.

Bu konuyu her işlemde güncelleyip siz arızalı s3 mini kullanıcılarına yol göstermek istiyorum. Bu yazı dizisinde karşılaşıcağınız zorlukları ve izlemeniz gereken yolları bizzat yaşadıktan sonra buraya yazıcam.

İlk Sorun

-Telefonu İzmirde bulunan bir mediamarkt'tan aldım. Çok oyun oynamayan, sıradan bir kullanıcıyım. Neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamamıştım taa ki 2 hafta öncesine kadar. Bu 2 hafta içinde telefona birşeyler oldu. Şarjım %70 veya %50 'ın altına indiğinde telefon kendi kendine kapanıyor ve yeniden açılmaya çalışıyor tam samsung logosunu görüyorum tekrar yeniden başlıyor.
    Bende açma kapama tuşuna uzun bir süre basarak reset atmasını kesmeyi başardım, telefonu açtığımda ise şarjın bazen kapandığı gibi olduğunu gördüm ama bir kaç saniye içinde şarj ı gözle görülür şekilde birden azalarak %0 a inip kapanıyor. Bazen ise reset sonrası açmayı başardığımda direk şarjı 0 gösteriyor.

Tabi ki şarja takıp açtıktan sonra başa dönüyoruz.

-Şu noktalara dikkat çekmek istiyorum.Bazen Telefonu uzun süre kullanmadıktan sonra (örn:10dk boyunca) telefonda reset atma sorunu olmuyordu. Ama bazen diyorum dikkat edin her an kapanma riski de oluyordu çat diye gidiyordu hop hep reset hep reset.

İzlediğim aşamalar

-Öncelikle yazılımsal veya virüs zannedip fabrika ayarlarına döndüm. Sorun devam etti.

-Sonra samsungun yüklediği hiç kullanmadığım gamehub, samsung store, google plus,google music,gmail gibi uygulamaların açılmasını engelleyerek ram'i rahatlatmaya çalıştım. Evet artık saçma olan kullanmadığım programlar açılmıyor ve ram artık 343-455 /804 arasında dolaşıyor. Önceleri 700 e kadar çıkıyordu kullandığım cleanmaster programı uyarı veriyordu. Neyse şimid yaptıpım işlemlerden sonra clean master yok fakat kendi "etkin uygulamalar" zımbırtısı ile bakıyorum. Sonuç olarak ram den kaynaklı olmadığını da gördüm.
    - Batarya orjinal alıp taktım aynı sorun devam etmekte.
    -Ekran problemi yok titreme renk değişimi yaşamadım.

-Açma kapama tuşu hep basılı değil bastığım zaman fiziksel tuşun bastığını hissediyorum. sorun tuşun basılı kalmasında da değil.

Neler yapıcam
    1- Fatura ve garanti belgesi izmirdeki evde kaldığı için şuanda elim kolum bağlı, izmire gittiğimde işlemlere başlamayı düşünüyorum.
    2- Samsungun servisine gitmeden önce arkadaşımın telefonu ile benim telefondaki sorunu videoya çekip video yu telefona yüklemeyi düşünüyorum. Ve tabi telefonun altında ufak bir çatlak var orayı ve telefonun her tarafını çekip belgeleyeyim ki onların yaptığı kırık çıkık anlaşılsın.

Bu sorunla karşılaşanlar neler yaptı? Para iadesi alabilen varmı? Çünkü ederinden fazla para verdiğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385926BEA -- 2 Eylül 2014; 12:44:27 >

• Bataryan ölmüş yazmışta yazmışsın gönder servise bataryanı değiştirip yollarlar. Uğraşamam dersen al bir batarya telefon düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekara

Bataryan ölmüş yazmışta yazmışsın gönder servise bataryanı değiştirip yollarlar. Uğraşamam dersen al bir batarya telefon düzelir.

Pardon onu yazmayı unutmuşum batarya orjinal alındı sorun devam etmekte. Yani bilip bilmeden sallama
  • Sonuç ?????
  • RSteel kullanıcısına yanıt
    garantisi bitmişti, bende sattım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

garantisi bitmişti, bende sattım gitti.

Sanırım sorun böylece sona ermiş :)
    bende bir fabrika ayarlarına dönerim olmazsa batarya alırım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.