Şimdi Ara

iPad (7.nesil) Vs Samsung Tab S5e Lütfen fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki cihaz arasında kaldım kesinlikle oyun oynama arayışım yok tek derdim 2 sene sonra performansta düşüş (bu tabi ki her türlü olur ama ciddi düşüşten bahsediyorum)
    Yapacaklarım herhangi bir şey izlemek office uygulamaları kullanmak , tarayıcı kullanmak
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2

Samsung S24 FE / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray
  • EN İYİ cevaplardan bırını ben verırım herhalde
    tab s6 kullandım 1 hafta ...2 hafta tab s5e sim kartlı kullandım

1 haftadır da ipad pro 10.5 gectım...

tab s5e
    - ses kalıtesı muhteşem dolby atmos acıyorsun dizi film izlerken bır tabletten cıkabılecek en guzel sese sahıp cok keyıf verıyor
    - hız anlamında gecısler anlamında tab s6 gectıgm ıcın barız yavaslama takılma gordum tab s5e de ...sadece tab s5e görmüş biri farketmez bu takılmaları ama
    - dex modu harıka ultrabook donuyor cıhaz dız ustu bılgısayar gıbı kullan

ama ipad pro gectıkden sonra
    - boyle bır yazılım boyl bır kalıte yok...tablete dokunmaktan uygulamalarını kullanmaktan ınanılmaz keyıf alıyorum
    - gazete dergılık uygulamalarını tab s5e kullandım ama ipad pro sayfalar arası gecıs anımasyonları gercek bır gazete dergı okuma keyfı verıyor
    - ipad pro a10x işlemci ve 4gb ram olması sebebı ıle oldukca hzlı 7-8 sene kullanmayı dusunuyorum...
    - ses ; hoparlör 4 adet tab s5e dekı gıbı ama s5e hoparloru 1 tık onde dıyebılırım

kısaca tab s5e guzel cıhaz tab s6 cok daha guzel bur cıhaz
    ama bu forumdakı herkes ben tab s6 alırken ipad dedı ... ben cıddıye almadım tab s6 gormemısler yorum yapıyor dedım

ve suan 3 cıhazı kullanan bırı olarak ipad tablette baska bısı...kullanıdkca anlıyosun

ipad pro 2 10.5 64b sim kart amazonda 4000 sim kartlı olmayanı vatanda 1 ay once 3000 bulmustum

ipad al 64gb dan az asla alma mumkunse air 2019 veya pro2 yonel

baska sorun olursa yıne yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 24 Aralık 2019; 13:35:11 >

• Hocam çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için şunu söylemem gerek bütçem sınırlı 2300-2400 bandından yukarısına çıkabileceğimi sanmıyorum.
    Bu fiyat bandına bahsettiğiniz iPad modellerini alabileceğimi sanmıyorum :)
    Sanırım sadece iPad 7.nesil bu fiyat aralığında ( bu arada puan iPad Air 2 128 GB modelinden yazıyorum bunu bir abimden aldım bir süreliğine hakikaten yaşattığı deneyim çok iyi)

• iPad alın. Ben 2017 model iPad kullanıyorum 5. Nesil diye geçiyor. Alalı iki sene olmasına ve yoğun kullanmama rağmen 8-9 saat arası ekran süresi alabiliyorum hala. Kendi kendine şarj hiç yemiyor. Son iOS sürümüyle beraber fare desteği de geldi. Bluetooth klavye fare takıp dizüstü bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz. Hala daha yazılım güncellemesi alır iki sene daha. Performansı çok iyi yağ gibi akıyor cihaz kullanmaktan çok keyif alıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.