Bildirim
Ön ekranda koruyucu kullanmasam?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Parlak taktir İlla cizilir jelatin olsada olmasada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizilmez kolay kolay ama illa takacam diyorsan parlak tak.
arkadaşlarla hem fikirim varsa clear jelatin taktırın yoksa parlak işinizi görür belirginliği çok azdır ve kaliteyi etkilemez. -
kılcal çizikler mutlaka olur tak bi parlak jelatin -
bende ne jelatin ne koruyucu vb. var. hiçbir işe yaramazlar. -
Ben de bugüne kadar hiç kullanmadım, ama iPhone'u bugün aldım birkaç güne taktırabilirim
Ekran koruyu kullanın mutlaka. Telefonu pamuklarada sarsan çiziliyo ekran. Çizilmez diyenle iddiaya bile girerim ama çizikleri gösterince alırım elindeki cihazı üstünede sıfır iphone 5 ve ipad 4 aldırırım ona göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 14 Haziran 2013; 19:29:36 >
arkadaşım herkesin aksine gidip özellikle ve özellikle MAT jilatin taktır mat olduğunda parmağın ekranın üstünde nerdeyse dans ediyor çokgüzel kayıyıor sana tavsiyem kesinlikle mat jelatin alman -
Zamanla sayfa sürüklemelerinden dolayı küçük çizikler olacaktır. Ayrıca telefonu kullanırken fark etmeden çizilmeler olacaktır. Mesela cebinize koyarken kot pantolonuzda bulunan küçük aksesuarlar ekranın çizilmesine neden olabilir. iphone u ilk aldığım gün yapıştırdım hala duruyor ve iyi ki yapıştırmışım diyorum. -
ben taktırmadım çizilmez diye eşşek gibi çizildi -
Eğer ekran koruyucunun seni rahatsız etmesinden, fazla belirgin olmasından yakınıyorsan, Spigen'in Ultra crystal ekran koruyucusu var. Ben aldığım günden beri kullanıyorum, hiç ekran koruyucu yokmuş gibi. Hatta iPhone kullanan arkadaşlar şaşırıyor bazen ekran koruyucu var mı üstünde diye. -
bence kullanımı en rahat olanı yani parmağın hangisinde daha rahat kayıyorsa onu al. Tabi görüntü kalitesinden en az ödün verilecek şekilde. -
tak hocam benim çizildi. hemde nasıl çizildiğini bilmediğim halde. parlaklar belli olmuyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Ekran koruyu kullanın mutlaka. Telefonu pamuklarada sarsan çiziliyo ekran. Çizilmez diyenle iddiaya bile girerim ama çizikleri gösterince alırım elindeki cihazı üstünede sıfır iphone 5 ve ipad 4 aldırırım ona göre.
8 Aydır kullanıyorum. 3 tane koruyucu jelatin değiştirdim. Çizik yok. -
bi gazla jelatini çıkarıp attım, orjinal haliyle kullanmak daha iyi diye. 1 ay sonra telefonda bi sürü kılcal çizik ve bi tane de sağlam bi çizik vardı. çok pişman oldum.
telefonda ölü piksel vardı, garantiye verdim değişim verdiler ve ilk işim parlak jelatin taktırmak oldu.
velhasıl kelam; jelatinsiz çok daha iyi ama çizik oluştuktan sonra çok pişman olabilirsiniz. bence parlak jelatin kullanın. -
ben iphone 4 de ve 4s de US Power Support marka parlak film kullandım. Oldukça da pahalı bir üründü amerikadan aldırmama rağmen.Apple storeda satıldığına göre kalitelidir diye düşünmüştüm.. Oda çizildi.. iPhone 5 alınca mat koruma aldım. Mat iyi güzel ama telefonun şıklığını götürüyor.
En son iphone 5 için SGP'nin temperlenmiş cam olanını aldım korka korka ... kenarları yuvarlatılmış olan r modelininden. Sonrasında bende göre 2 arkadaşa daha aldık. Sorunsuz kullanıyoruz. Tek dikkat edilmesi gereken ilk yapıştırma ritüeli.
1 ay öncede eşimin telefonuna yeni çıkan slim modelini aldım. bendeki 0,55mm imiş bu slim olan 0,4mm..
+'ları
Kayganlığı olsun jelatinler gibi sararma olmaması olsun, parmak izi tutmayan kaplaması olsun kendi ekranından farkı yok.Tek farkı daha zor çizilmesi. çok zor çiziliyor ki bende gözle görülür bir çizik yok öyle ki twelve'in cüzdan kılıfı ile kullanıyorum yani kartlarla falan hep sürtünme halinde.. Aynı şekilde arkadaşlarımda da sorun olmadı çizilme konusunda.
Ekrana yapıştırırken hava kalmıyor. ekranın üzerine hafifce bırakıp son ince kaydırmayı yapıp sonrasında ortasından bastırıyorsunuz kendi yavaştan yayılarak yapışıyor. Kutudan arka koruma da çıkıyor 3 parçalı orta mat alt-üst parlak olan.
-'leri
Yapıştırırken telefonu iyice temizlemek lazım toz kalınca çıkartmanın yolu yok.. Ellerinizi ve telefonu yağdan arındırmak şart yoksa o kısımda (özellikle kenarlarda hava boşluğu sorunu daimi oluyor. Bu olayı özellikle siyah iphonelarda daha belirgin görüyorsunuz. Beyazda küçük boşluklar çok beli olmuyor.
Home tuşu derinde kaldığından rahatsızlık olabilir.İçinden home tuşu için sticker çıkıyor kabartmalı , birkaç renk.. Aluminyum olsa daha iyi olurdu. Ben açıkcası yapıştırmadan kullandım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_Çağrı
Eğer ekran koruyucunun seni rahatsız etmesinden, fazla belirgin olmasından yakınıyorsan, Spigen'in Ultra crystal ekran koruyucusu var. Ben aldığım günden beri kullanıyorum, hiç ekran koruyucu yokmuş gibi. Hatta iPhone kullanan arkadaşlar şaşırıyor bazen ekran koruyucu var mı üstünde diye.
Ben Spigen SGP Neo Hybird almıştım. Onun içinden ekran koruyucu çıkmıştı ama hiç dikkat etmemiştim. Belki ondan çıkmıştır kutunun içinden. Fiyatı ne kadardı acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X