Şimdi Ara

Ön cama taş çarptı, çatladı.... YARDIM.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabama, bugün yolda giderken, başka arabanın tekerinden taş sıçradı. Ön camın kenarından çatlama başladı. Şu anda 20 Cm kadar oldu. Arabam kaskolu. Kaskodan ücretsiz değiştirildiğini, kaskonun değerini de etkilemediğini duymuştum. Bu doğru mu? Ne yapmalıyım? Kaskomu da Renault bayisine yaptırıyorum. Bilgilerinizi bekliyorum......

• evet kasko ücretsiz değiştiriyor.öncelikle servise gidin onlarda cam varsa değiştirirler.cam yoksa sizi kasko şirketinizin anlaşmalı olduğu bir cam servisine gönderirler.camınız ücretsiz değiştirilir.sizden bir para talep etmezler.kaskonuzunda delinmemesi lazım kasko şirketinin size verdiği poliçedede yazıyor olması lazım.poiçenizi okusanız iyi olur.
  • bende farımı yatpırıyorum taş geldi çatladı farın tanesi 250 milyonmuş kskodan yaptıracam bi sorun çıkmaz herhalde. Anadolu sigorta cma değişimini falan kaldırmış diye duydum bi ara yeni yasaalr falan çıkmış. KEsin bilgisi olan varmı
  • ewt bzm cam da çatladı sileceğin altı pek görünmüo ama kaskodan değiştirsek bi sorun olurmu ben de merak ediodum kaskocu arkdaşlar yarımcı olur herhalde
  • Arkadaşlar geçen sene ben de kaskodan camı değişmiştim ve ozaman bildiğim kadarıyla herkesin senede 1 cam hakkı vardı ve hasarsızlığı etkilemiyordu.
    Acentanızla görüşün ve ona göre hareket edin
  • Evet ön cam hasarsızlığı bozmaz. Eskiden bozuyordu. AXA'da bildiğim kadarı ile bu her cam için geçerli. Sadece ön cam için değil.
  • Benimde camım tam 3 kere çatladı İstanbul/İkitellide DOROGLASS ta değiştirdim kaskodan.

Hasarsızlığı bozmuyor..

Kasko şirketinizle anlaşmalı bir servise ya da oto camcısına gidin değiştirirler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MICIR 2. CAM'DA ÇATLADI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

Arkadaşlar geçen sene ben de kaskodan camı değişmiştim ve ozaman bildiğim kadarıyla herkesin senede 1 cam hakkı vardı ve hasarsızlığı etkilemiyordu.

evet bunu bende duymuştum...
  • ön far bozar mı?

buğu yapmaya başladı çatladı galiba ufaktan.
  • HDI sigortada far stop ayna hasarsızlığı bozmuyor. 2 defada ön cam hakkı veriyolar. sanırım hepsi gibi camı yerli üretim veriyolar. ki çok başarılı firmalar da var. diğer kaskolarda daha doğrusu bi çoğunda far stop ayna dan dolayı hasarsızlığı hemen bozabiliyorlar.

anadolu sigorta da 1 cam hakkı veriyor. yerli olmak koşuluyla. yoksa aradaki farkı ödersiniz diye yazmış adamlar poliçeye.

ha bu arada "panik" yapmaya da gerek yok. 20 değil 30 cm olsun. acele etmeyin kış çıksın soğuk-sıcak olur tekrar çatlar vs. ben 1.5 sendir çatlak camla geziyorum. tek katmanı çatlak. hafif kusurla geçtim muayeneden de. güvenlik görüş vs problemi de yok.

şimdi servise gitsem yok yerli cam yok köşesi yamuk yok kaskoyu söğüşleyelim zihniyeti. gittiği yere kadar gitsin.)

anadolu da far hasarsızlığı bozuyor. fakat kasko bedelinin yüzde 5 i kadar olan hasarlar indirim hakkını koruyor diye biliyorum. konuyu kafanızda netleştirmek için sigorta şirketinizin bölge/genel md.lüğü yetkileriyle detaylı görüşme yaparsanız lehinize olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 30 Ocak 2009; 17:48:02 >

• kasko bedelinin %5 i indirimi bozmuyor eminmisiniz anadoluda
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

kasko bedelinin %5 i indirimi bozmuyor eminmisiniz anadoluda

sadece anadolu değil kasko sisteminde olan bir mevzu. çoğu kasko firması uygulamıor duyuurmuyor vs ama sigortacı arkadaşlar birazdan gelir doğrusunu yazar.

anadoludan eminim tabi geçen hafta kuzenin poliçede okudum.
  • auto king de ücretsiz onarım var eğer yaptırabilirsen onu bir dene

kaskodan değişen cam genellikle orjinali olmuyor malisef
  • kasko bedeli ile kasko değerini karıştırmayalım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

auto king de ücretsiz onarım var eğer yaptırabilirsen onu bir dene

+1
    Hiç bir yerde Orjinal cam olmadığı için servis'e camın %20'sine itelendik...
    Camada 850 ytl demezlermi
  • şimdi servise gittik kaskodan değiştrcekler camı orjinal cam takmiolarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmond66 -- 30 Ocak 2009; 20:25:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkcanvardali

şimdi servise gittik kaskodan değiştrcekler camı orjinal cam takmiolarmı ?

Hayır,yerli üretim camları takıyorlar.Mutlaka kaliteli olanları da vardır.Orijinal cam takmazlar,benim aracımın camı kimbilir ne kadardır,kaskoya pahalıya patlar.Ufak bir çizik var ön camımda,yan sanayi takarlar diye değiştirmiyorum.
  • Bendeki çizik büyümezse yaza doğru değiştiririm. Arabayı 3 yıl önce aldığımda ön cam çatlaktı. Kaskodan ücretsiz değiştirmişleri. Böyle devam ediyorsa iyi. Yarın soracağım. Benim Kasko Axa-Oyak. Daha geçen hafta yeniletmiştim. Şans işte........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

auto king de ücretsiz onarım var eğer yaptırabilirsen onu bir dene

+1
    Hiç bir yerde Orjinal cam olmadığı için servis'e camın %20'sine itelendik...
    Camada 850 ytl demezlermi

VOLKSWAGEN PASSAT 3C (2005.5-) ön cam orjinal, montaj ve KDV dahil 585,- TL ve garantil, Almanya'dan ithal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zivro

quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

Arkadaşlar geçen sene ben de kaskodan camı değişmiştim ve ozaman bildiğim kadarıyla herkesin senede 1 cam hakkı vardı ve hasarsızlığı etkilemiyordu.

evet bunu bende duymuştum...

Allianz sigorta ise, poliçe süresince (herhalde makul bir adedi vardır onunda) sınırsız cam değiştirme hakkı veriyor.

Yani kırılan camınız tekrar kırılırsa, yeniden kaskonuzu bozmanda tekrar tekrar değiştirebiliyorsunuz; Allianz'da...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.