Şimdi Ara

Ön cam ile konsol arasına bir şey kaçtı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
23.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ön cam ile konsol arasına site giriş çıkış manyetiği kaçtı. Hgs ye benzer bir cisim. Pvc ile kaplı yani ince. Aynanın camla birleştiği yere kıstırmıştım ani fren yapınca ordan düşüp bahsettiğim yere indi.
    Bilenler yardım ederse, çok derin midir aklıma ilk iki tane uzun tel ile sıkıştırıp almak geldi ama serçe parmağım bile sığmıyor. Zaten neresinde olduğu da belli olmuyor alan dar olduğundan gözle bakılamıyor. Dışardan da belli olmuyor. Başka bi yerden erişme olabilir mi? Kaputtan baktım ama bişe açarım diye ama oralar çok karışık hiç girmiyim dedim.

Ön cam ile konsol arasına bir şey kaçtı YARDIM
    Cam yansıma yapmış kb. Havalandırma ızgarasından sonraki siyah yere düştü.

Ekleme: Kartı genede okuyor cihaz. Ama orda kalmasına içim el vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 7 Temmuz 2018; 23:0:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzeri bir durumda, hava tabancasi+plastik kelepce ortak kullanımıyla çıkarmıştık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karttan bir tane daha çıkartmayı düşünseniz iyi olur. Eğer direksiyon altından da erişilemezse komple ön göğsü indirmek gerekir. Eğer çok önemli değilse bir kart için değmez.

• Cımbız da mı girmiyor?
  • O kart gitti hocam yenisini çıkar

• plastiğe iyice bastırıp kastırın kırılmaz bişey olmaz direkt çıkar
  • Kesin konuşmayayım ama sanırım o menfez aracın iç hava sirkülasyonu açıkken havayı çektiği yer.

Önerim şu olabilir. Aracın polen filtresini sök ve havalandırma pervanesinin ordan süpürge makinası ile kartı çekmeye çalış. Geldi geldi yoksa yeni kart çıkar. Konsolu bu iş için sakın sökme veya söktürme. Hem maliyeti yüksek olur hem de yapılan işçilikten memnun kalmama ihtimalin var. Orası burası ezilmiş, kırılmış bir konsol elde kalan olabilir, gerek yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10-20 tl verip yenisini cikar,ugrasmaya degmez. Cami konsolu cizersin cikarmaya calisirken cimbizla cubukla olacak is degil.

• nacker kullanıcısına yanıt
    İşin garip yani cihaz genede okuyor kartı ordan. Pekte uğraşasım yok bu yüzden. Genede insan diyor ne işi var onun orda diye

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Kart genede okuyor cihaz aklıma takılan onun orda kalması başka şeylere etkisi olabilir mi? Klima üflemesini engelleme gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Kart genede okuyor cihaz aklıma takılan onun orda kalması başka şeylere etkisi olabilir mi? Klima üflemesini engelleme gibi
    Madem sıkıntı yok elleme. Sanmıyorum, olsa olsa hava üfleme performansı biraz düşer ama onu da farkedersin, o zaman fanı söker alırsın kartı...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, zaten iki haftaya yakın böyle kullanıyorum. Klimada da pek performans düşüşü sezmedim. Belki bakım zamanı baktırırım o zaman. İyi akşamlar.

• Eğer fotoğrafta gördüğüm şey kartsa, güçlü bir elektrik süpürgesinin ince ucu oraya yaklaştırılıp çekilebilir.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Hava kanalının içine düşmediyse bir sıkıntı olmaz. Hava kanalları adı üstünde kapalı kanal şeklinde oraya geliyor.
  • Benimde hgs düştü oraya, işin komik tarafı hgs yi okuyor. Çıkartmadım orada biryerlerde takılıyor.

• Yetkili servislerde araç mimarisi var en kolay nasıl erişilir planlanır bakım sırasında hallettirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer cama yansıyor gözüne sürekli takiliyor canini sıkıyorsa bi cam filmciye git onlarda film çekmek için değişik aparatlar var çek pas tarzi benim arabadada aynı problem vardi eski sahibinden kalma belge vardi cam filmi cektimeye gittigimde arkadas 30 saniyede çıkarmıştı.

• Eğer cama yansıyor gözüne sürekli takiliyor canini sıkıyorsa bi cam filmciye git onlarda film çekmek için değişik aparatlar var çek pas tarzi benim arabadada aynı problem vardi eski sahibinden kalma belge vardi cam filmi cektimeye gittigimde arkadas 30 saniyede çıkarmıştı.

• Benzer bir durumda benim aracımın ön cam havalandırma deliklerinden içeriye doğru bir cisim kaçtı. Nasıl çıkartabilirim ? O kısmı nasıl sökebilirim? Aracım Astra J
  • Bi arkadasin aracinda ayni yere hgs karti kacti.. Kaçan yerin 10 20 cm uzagindan capraz şekilde hava tuttuk disari atti direk.. Denemelisin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.