< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 14 Nisan 2025; 7:0:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
ÖN CAM DEĞİŞİMİ ANKETİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 14 Nisan 2025; 7:0:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 14 Nisan 2025; 9:57:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim arabanın camı da Olimpia marka camla değişmiş, alırken dert etmedim, montaj hatası görmedim, görüşte felan da bi problem yok. O kadar dert edilecek bişey değil bence. |
Hocam bu jel, her araç için ayrı satılan yedek parça gibi bir şey mi? İnternette tamir setleri var, şırınga içinde satılan jel gibi ama servisin olayı nasıl çözdüğünü merak ettim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
her zaman orijinalciyim. ancak corollaya taktirdim yan sanayi bir sorun hissetmedim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ön camın orjinal olup olmadığına ki bakar araçta boya varmı kazası varmı km si düşükmü bitti.. kaç tane araç alıp sattım ne ben nede diğerleri ön cama bakmadılar gerekte yok mayk...) sadece konu açmak için eyvallah diğer türlü boş işler bunlar. |
Katıldım ankete |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |